Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ! ΠΩΣ ΘΑ ...ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο "ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ"


Καθώς ανεβαίνει το θερμόμετρο


από τον Κυπριανό Χριστοδουλίδη
Από το Σχόλιο του ιστολογίου "Ας μιλήσουμε επιτέλους" και ανάρτηση με τίτλο "Η ένταση μεταξύ Δύσης - Ρωσίας αυξάνεται ραγδαία" :

Γεγονός, όμως, είναι πως το «θερμόμετρο» ανεβαίνει στην περιοχή, τόσο για το ΝΑΤΟ - δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση, πέρα από τις λεκτικές επιθέσεις και τις κινήσεις εντυπωσιασμού - όσο και από τη Μόσχα, που έχοντας σαν σύμμαχο τον χρόνο, γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι ο επερχόμενος χειμώνας πιθανότατα θα ρίξει σε «παγωμένο τάφο» την κυβέρνηση του Κιέβου, η οποία είναι ξεκάθαρα ένα πιόνι στο γεωπολιτικό παιχνίδι των ΗΠΑ
Τα ανωτέρω με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία .

κχ
Όταν θα ανοίξει ο "παγωμένος τάφος" - τον χειμώνα - για τους Ουκρανούς του Ποροσένκο, τότε θα αρχίσουν να παρεμβαίνουν οι ανθρωπιστικές ΜΚΟ, προκειμένου να καταγγείλουν το αδίστακτο καθεστώς της Μόσχας. Θα βλέπουμε θερμοκοιτίδες με νεκρά και καταψυγμένα νεογνά στα παγωμένα Νοσοκομεία του Κιέβου και άλλων (ευρωπαϊκών) πόλεων.

Ότι το ίδιο, περίπου, συμβαίνει και αλλού, σε θερμότερα κλίματα, με τα οικονομικά μέτρα ΔΝΤ και ΕΚΤ σε βάρος μιας χώρας "συμμάχου και φίλης", πχ. Ελλάδα, αυτό δεν τους λέει τίποτα. Ότι έχουν ρημάξει μια χώρα, πχ. Ελλάδα, με την ανεργία, τους λαθραίους εισβολείς και τη φορολογική ληστεία που ασκούν τα κοράκια των τοκογλύφων, ούτε κι αυτό τους λέει τίποτα. Ότι δημιουργούν παρόμοιες με την Ουκρανία εστίες εμφυλίων συγκρούσεων, ούτε αυτό τους συγκινεί.

Αν για παράδειγμα αυτό που γίνεται στη Συρία - προηγήθηκε η Σερβία και ακολούθησαν άλλοι - αρχίσει να γίνεται στη Μολδαβία, στη Ρουμανία, στη Βουλγαρία και φυσικά στην Ελλάδα, τους είναι εντελώς αδιάφορο. Θα είναι μάλιστα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν τα ανθρωπιστικά τους αισθήματα και την προσήλωσή τους στα ιδεώδη της ελευθερίας που προωθούν : Δημοκρατία αχυρανθρώπων.

Θα αρχίσουμε λοιπόν να βλέπουμε τα πτώματα των Ουκρανών από το κρύο, όπως και τις θερμοκοιτίδες - γνωστή παλιά ιστορία - με τα νεκρά και παγωμένα βρέφη στα Νοσοκομεία της φασιστικής - δημοκρατικής, συγγνώμη - Ουκρανίας του Ποροσένκο και των συμμάχων του. Το πορτραίτο του νέου Στάλιν, όντας του κομμουνισμού τεθνεώτος, φιλοτεχνείται με μαεστρία κατά Ρωσία μεριά από τον αγγλοαμερικανικό άξονα και οι ενεργειακά γονυπετείς Ευρωπαίοι, θα μπουν ξανά στη διαδικασία ενός νέου φονικού. Μόνο, που αυτό δεν θα λογαριάζεται σαν ολοκαύτωμα. Το Ολοκαύτωμα ήταν και παραμένει μόνο ένα. Όποιος το αμφισβητεί, θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη " ότι όποιος με πρόθεση, δημόσια αποδοκιμάζει, ευτελίζει η κακόβουλα αρνείται την σοβαρότητα εγκλημάτων, γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέμου κατά της ανθρωπότητος, του Ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων ναζισμού, και η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά ομάδος ανθρώπων κατά τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία η μίσος η ενέχει απειλή η εξύβριση, υπόκειται σε ποινική δίωξη "  (άρθρο 2 του προς ψήφιση αντιρατσιστικού Νόμου).

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα - δεν θα μπορούσαμε να υστερήσουμε - καθώς ανεβαίνει το θερμόμετρο. Χειμώνας έρχεται, να ζεσταθούμε θέλουμε. Όχι να μας πεθάνει ο αδίστακτος - και ολοκληρωτικός - Βλάντιμιρ Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου