Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΑΜΙΑ: ΠΤΩΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!

Ένα πτώμα υπάρχει στον ψυκτικό θάλαμο του νοσοκομείου Λαμίας που κανένας δεν το έχει αναζητήσει εδώ και 4 μήνες.
Για την ύπαρξη του μάλιστα, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας ενημερώθηκε μόλις χθες.
Την Πέμπτη λοιπόν επρόκειτο να γίνει ο προβλεπόμενος καθαρισμός –απολύμανση στον χώρο των ψυκτικών θαλάμων παρουσία εκπροσώπου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Επιστασίας Λοιμώξεων, της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Συνεργείου Καθαρισμού.
Η επιχείρηση καθαρισμού όμως αναβλήθηκε και όταν οι άνθρωποι της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας θέλησαν να μάθουν τους λόγους, τότε τους ομολόγησαν ότι σ' έναν θάλαμο υπάρχει ένα πτώμα εδώ και 4 μήνες και φοβούνται να το ανοίξουν γιατί δεν ξέρουν σε τι κατάσταση θα το βρουν, αναφέρει το lamiastar.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την στιγμή που το πτώμα είναι νεκροτομηθέν και το συγκεκριμένο από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, πρέπει άμεσα να ενημερωθεί η αντίστοιχη υπηρεσία της Λαμίας, ώστε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Πράγμα όμως που δεν έγινε ποτέ, καθώς η Ιατροδικαστική Λαμίας ενημερώθηκε για το περιστατικό μόλις την Πέμπτη.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας, επιβεβαίωσε το γεγονός, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι έχουν ενημερωθεί σχετικά και οι αρμόδιες αρχές.
Πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο ενός άνδρα που κατάγεται από την Αλβανία και που μέχρι στιγμής δεν τον έχει αναζητήσει κανείς από το στενό του περιβάλλον. Παραμένει ακόμη στον θάλαμο, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις τα έξοδα ταφής αναλαμβάνει ο δήμος.
Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι γιατί δεν ενημερώθηκε η Ιατροδικαστική, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, να απεγκλωβιστεί η διαδικασία και ν' απομακρυνθεί το πτώμα, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου