Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΤΙ ΕΙΠΑΝ; ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ...

Χολαργός, 23 Σεπτεμβρίου 2014

            Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, επισκέφτηκε σήμερα 23 Σεπτεμβρίου, τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννη Σταθόπουλο.
Στη συνάντηση αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία στην ανάληψη των νέων τους καθηκόντων και συζήτησαν το ενδεχόμενο κοινής συνεργασίας και εξασφάλισης πόρων, για την πραγματοποίηση έργων σε θέματα πολιτισμού, αθλητισμού, περιβάλλοντος και κοινωνικής μέριμνας, μέσω μιας Διαδημοτικής Συνεργασίας των δύο Δήμων.
  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Σχόλιο Α.Π.: Κι εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στους δύο δημάρχους καλή επιτυχία στο έργο τους και η συνεργασία τους να αποδώσει τα καλύτετερα αποτελέσματα. Η επίσκεψη αυτή να μην είναι εθιμοτυπική αλλά να αποβεί εποκοδομητική. 






2 σχόλια:

  1. Να μας πει ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής πότε η Αγία Παρασκευή θα έχει σταθμό μετρό με το όνομα Αγία Παρασκευή.

    Είναι ντροπή και αίσχος να είναι ο σταθμός μετρό Αγία Παρασκευή στο... Χαλάνδρι! Να αλλάξει το όνομά του ο σταθμός μετρό εκεί και να κατασκευαστεί σταθμός μετρό Αγία Παρασκευή στην Αγία Παρασκευή.

    Να απαντήσει ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aριστα ο Αποστολόπουλος στην επικοινωνία--άλλωστε ο Δήμος πληρώνει και φίλο του ως ειδικό σύμβουλο.Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή