Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΟ "ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ" ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! ΝΕΚΡΗ 85ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ...ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ! ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Πανόπουλος, Ηλίας Τζακωνιάτης
Αναστατωμένη είναι από το πρωί η γειτονιά του Χαλανδρίου που ζούσε η 85 χρονη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της. Ευθύνη για τον θάνατο της φέρεται να έχει ένα, αλβανικής καταγωγής, ζευγάρι το οποίο είχε αναλάβει την περίθαλψη της και πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανατηφόρου έκθεσης από κοινού.
«Άργησαν οι αρχές»
Το e-reportaz επικοινώνησε με γείτονες της άτυχης ηλικιωμένης οι οποίοι την περιέγραψαν ως έναν πολύ αξιοπρεπή και ήσυχο άνθρωπο. «Το ζευγάρι που την περιέθαλπε της έκλεβε χρήματα. Είχαν μάλιστα πληρεξούσιο για τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η σύνταξη της ήταν περίπου 1.200 ευρώ. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο κατάφεραν και την έκαναν να υπογράψει πληρεξούσιο» τόνισε άνθρωπος που την γνώριζε καλά. Παράλληλα άφησε αιχμές για κωλυσιεργία της εισαγγελίας, αναφέροντας ότι: «Την περίοδο εκείνη εγώ και η γυναίκα μου βρισκόμασταν εκτός Αθηνών. Μάθαμε ότι η κατάσταση της δεν ήταν καλή. Η γυναίκα μου πήρε την κόρη μου να πάει να την δει. Πράγματι την είδε σε άσχημη κατάσταση αλλά το ζευγάρι που την περιέθαλπε δεν την άφησε να κάτσει. Πήρε να ενημερώσει τις αρχές αλλά η αστυνομία άργησε να πάει να δει τι γίνεται».
«Φοβόμασταν»
«Όλος ο κόσμος φοβόταν εδώ στην πολυκατοικία» εξομολογήθηκε άλλη γειτόνισσα της άτυχης ηλικιωμένης. «Φαινόταν καλός άνθρωπος αυτός που την πρόσεχε. Πάντα με το χαμόγελο. Καμιά φορά τον ρώταγα τι κάνει η κυρία Άννα; Τρώει; Μια χαρά είναι μου απαντούσε». Ωστόσο, τόνισε ότι το ζευγάρι δεν άφηνε να πηγαίνει κόσμος να βλέπει την ηλικιωμένη. «Πηγαίνανε γείτονες, χτυπάγανε το κουδούνι και δεν ανοίγανε. Μάλλον για να μην δει κάποιος σε τι κατάσταση ήταν» είπε μιλώντας στο e-reportaz.gr
Ακούστε τί είπαν οι γείτονες

00:00
00:00

00:00
00:00

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το σπίτι της ηλικιωμένης
2
5
1
e-rerportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου