Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

"ΠΗΔΑΝΕ" ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!

“Πηδάνε” από τα παράθυρα στο Πεντάγωνο αλλά και σ΄ όλες τις μονάδες της χώρας με όσα διέρρευσαν ως “σχέδιο του ΓΕΕΘΑ” για αλλαγές στον νόμο περί ιεραρχίας και προαγωγών.
Η πρώτη κίνηση του Κωσταράκου μετά από...
την απώλεια της θέσης του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ ήταν να στείλει στα επιτελικά γραφεία των αρχηγών το σχέδιό του για τις αλλαγές στις προαγωγές.
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν:
•Προστατεύει όλους τους ανωτάτους δινοντάς τους την ασφάλεια της τριετούς παραμονής στον βαθμό τους! Ότι θα υπάρξει τραγικός συνωστισμός παρακάτω δεν ενεδιαφέρει κανέναν πολύ περισσότερο τους ανωτάτους.
•Εκτός από την κατάργηση των μισθολογικών προαγωγών ο Κωσταρακος εισηγείται και την κατάργηση των προαγωγών γενικώς! Επί της ουσίας αυτό προτείνει αφού συνδέει τις προαγωγές με τις οργανικές θέσεις που πρέπει να καλυφθούν.
Δηλαδή υπάρχουν για παράδειγμα 50 αξιωματικοί που έχουν συμπληρώσει χρόνια για προαγωγή αλλά οι οργανικές θέσεις που υπάρχουν για να καλυφθούν είναι 20; Θα προάγονται οι 20 και οι άλλοι τριάντα θα αναμένουν ως “διατηρητέοι υπό προαγωγή”! Τι θα περιμένουν. Ε, να αρρωστησει ή ακόμη…καλύτερα να αποδημήσει εις Κύριον κάποιος συναδελφός τους μήπως και ανέβουν βαθμό και πάρουν κάποια αύξηση.
Συμπέρασμα; Κάποιοι πάνε φουλ το στράτευμα σε τρομακτική συρρίκνωση. Σε ποιανού τα χέρια θα σκάσει η βόμβα θα το δούμε…http://armynews.gr/?p=25607

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου