Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ...ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!! ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Στα τέσσερα έκατσαν και συνεχίζουν να κάθονται οι Σαμαράς-Βενιζέλος ενώπιον των δανειστών! Τα στοιχεία από την Έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, δείχνουν την εγκληματική πολιτική που εφαρμόζουν οι δανειστές και οι δυό υπηρέτες τους Σαμαράς-Βενιζέλος! 
6,3 εκατομμύρια Έλληνες πλήττονται βάναυσα από την φτώχεια. Η παιδική φτώχεια καλπάζει. Οικογένειες δεν έχουν ούτε ψωμί να αγοράσουν. Οι Έλληνες ως λαός υφίστανται μια πρωτοφανή γενοκτονία, που όμοιά της ούτε επί κατοχής είχαμε!
Γι' αυτά τα εγκλήματα υπεύθυνοι είναι οι Σαμαράς - Βενιζέλος. Τον δε Σαμαρά, εσχάτως στηρίζει και ο αντιμνημονιακός Τράγκας! Πού φτάσαμε!
Οι δύο αυτοί ηγέτες της χώρας αποφάσισαν ομού να προσκυνήσουν τους εγκληματίες του τόπου-τοκογλύφους της ΕΕ και να θάψουν τον λαό. Όταν ευρίσκονται ενώπιον των δανειστών είναι σαν να κατουριούνται από τον φόβο τους. Δείτε το Βενιζέλο πώς κάθεται δίπλα στην Λαγκάρντ η οποία είναι έτοιμη να του...σκάσει δυο μπουκέτα στα μούτρα! 
Ο Σαμαράς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Νικολόπουλος είχε δώσει εντολή στους βουλευτές του "Θα κάτσουμε στα τέσσερα", σε σημείο που ο Πατρινός βουλευτής δεν άντεξε και τα βρόντηξε κι έφυγε από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, λίγες μέρες μετά τις εκλογές του 2012. 

Αυτοί είναι οι σημερινοί πολιτικοί ηγέτες! Λούστροι και λακέδες των ευρωπαίων τοκογλύφων. Αντί δε ο Σαμαράς να στείλει στον διάολο όλους αυτούς που βιάζουν την Ελλάδα και τον λαό, πήγαινε σαν καλό παιδί και τους έλεγε ότι ...το πρόγραμμα βγαίνει: "Έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα, η οικονομία μας πάει καλά και βγαίνουμε στις αγορές και του χρόνου θα έχουμε ανάπτυξη", επαναλάμβανε τκάθε τόσο!!! Ήταν σαν να έλεγε στην Μέρκελ, τον Σόϊμπλε και τους άλλους της ΕΕ "συνεχίστε με το ίδιο ρυθμό, το μεταρρυθμιστικό σας πρόγραμμα (κοινώς το πήδημα), βγαίνει"!!! 
Και το τραγικότερο: ο Τράγκας, αντί με τη σειρά του να κατακεραυνώσει τον Σαμαρά, χτες από την εκπομπή του είπε ότι ο Σαμαράς είναι ο πρώτος Πρωθυπουργός που σήκωσε ανάστημα και είπε "δεν πάει άλλο" στην Μέρκελ!!! Θα τρελαθούμε τελείως σε αυτό τον τόπο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου