Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΡΑΓΚΑ: «Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΕΙΠΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

ΑΠΟ «ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟΘΕΤΟΠΟΥΛΟΣ», Ο ΣΑΜΑΡΑΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ «ΗΡΩΑΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ!

Ξεχάστε τον Τράγκα που ονόμαζε Τσολάκογλου και Λογοθετόπουλο τον Αντώνη Σαμαρά! Από αυτό το φθινόπωρο ο  γνωστός δημοσιογράφος είναι στο πλευρό του Σαμαρά!!! Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο άνθρωπος που είχε σηκώσει σημαία αντιμνημονιακή και καταδίκαζε όσους υπηρετούσαν την πολιτική των Γερμανών, πλέκει ύμνους για τον  Σαμαρά  από την ραδιοφωνική εκπομπή του στο Real! Αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντηση του Σαμαρά με την Μέρκελ, είπε: «Για πρώτη φορά Έλληνας Πρωθυπουργός σήκωσε ανάστημα στην Μέρκελ. Για πρώτη φορά Έλληνας Πρωθυπουργός  είπε δεν πάει άλλο και είπε ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη άλλο Μνημόνιο»!  
Στον ίδιο ρυθμό συνεχιζόταν μέχρι πριν από λίγο η εκπομπή του, μαζί με τις απαραίτητες νουθεσίες προς όλα τα κόμματα να συνεργαστούν και να μονιάσουν γιατί η Γερμανία αυτό που επιζητεί είναι η πολιτική αποσταθεροποίηση και η συμπλοκή των κομμάτων! 
Με απλά λόγια, ο Γιώργος Τράγκας ζητά από τον Τσίπρα να συνεργαστεί με τον Σαμαρά και να πάνε περίπατο όλα όσα έχει δεσμευτεί για εξεταστική επιτροπή που θα στείλει στη Δικαιοσύνη αυτούς που έσυραν τη χώρα στα Μνημόνια και υπηρέτησαν τους Γερμανούς!
Ο Τράγκας, όχι μόνο δίνει συγχωροχάρτι στον Σαμαρά αλλά τον ηρωοποιεί από πάνω, ως τον πρώτο και μοναδικό  Πρωθυπουργό που σήκωσε ανάστημα και αντιστάθηκε στην Μέρκελ!  

Πώς νιώθετε; Μην ελπίζετε κύριοι σε δημοσιογράφους που μπορούν να σηκώσουν τη σημαία της αντίστασης και να εμπνεύσουν τον λαό! Εμείς πάντως, από αυτήν εδώ την έπαλξη κρατούμε σταθερές τις θέσεις μας. Θεωρούμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ όσους υπέγραψαν τα μνημόνια και έστειλαν επιστολές….νομιμοφροσύνης στην Μέρκελ! Προδότης για μας, είναι όχι μόνον ο Παπανδρέου αλλά και οι Σαμαράς-Βενιζέλος! Ο Τράγκας έχει συρρικνώσει την αντιπολίτευσή του απέναντι στους Παπανδρέου-Σημίτη (ξινά σταφύλια)!!! Για τον Σαμαρά επιφυλάσσει καθημερινά και από ένα ξεχωριστό εγκώμιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου