Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΛΕΕΙ HEIL HITLER!!!

Ο ΠΑΠΠΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ! 
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Και όχι μόνο για τις πράξεις βίας που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά και για την «κατήχηση» που έκαναν μέλη και στελέχη της ακόμη και σε ανήλικα παιδιά!
Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με υλικό που δημοσιεύει η «Καθημερινή», ο προφυλακισμένος Χρήστος Παππάς δίνει… μαθήματα ναζισμού.
Στη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα βίντεο, τραβηγμένα από το κινητό του Χρήστου Παππά και σε αυτά, μαθαίνει σε ένα ανήλικο αγόρι να λέει σωστά «Heil Hitler».
Το νούμερο 2 της Χρυσής Αυγής επαινεί μάλιστα το αγόρι, που κρατάει σημειωτέον τη σημαία της ναζιστικής Γερμανίας, και χαιρετά με τον χαρακτηριστικό τρόπο, λέγοντας του, «μπράβο λεβέντη μου».
Σε άλλο σημείο, ένα κοριτσάκι βοηθά, δίνοντας οδηγίες στο αγόρι για το πώς θα πρέπει να σηκώσει σωστά το χέρι του προκειμένου να χαιρετήσει ναζιστικά.
Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα kathimerini.gr:

το διαβάσαμε στο aftodioikisi.gr

3 σχόλια:

  1. Αρχιφασιστα βραχιολιδη ησουν οργανο της χρυσης αυγης και του παναγιωταρου. Φασιστα δοσιλογε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μένα ο Βραχιολίδης είναι πολύ μάγκας. Αυτό γράφει η ιστορία.

    Να μας πουν οι νεοταξίτες συστημικοί μνημονιακοί έγκυροι δημοσιογράφοι των ΜΜ Εξαθλίωσης γιατί δεν λένε κουβέντα για τα παρακρατικά τάγματα θανάτου του Σαμαρά-Βενιζέλου που τρομοκρατούν, φοβίζουν, κάνουν διατεταγμένες υπηρεσίες, δεν κάνουν φορολογικές δηλώσεις και δολοφονούν Έλληνες επί πληρωμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν με αφορά ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής. Με αφορά να πέσει η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ. Για τον Μάκη Βραχιολίδη θα πω αυτά ότι λέω για τον Τέρενς Κουίκ: Ο Μάκης Βραχιολίδης είναι μάχιμος δημοσιογράφος και τιμά την μπλε φανέλα με το αληθινό εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή