Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ: "ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ"!

Αντιγράφουμε στιχομυθία από τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευχαριστούμε κ. Ζήκα.
Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος.
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Να σας καλησπερίσω και εγώ. Θέλω απλά να σας πω το εξής, ότι πήραμε μία κάρτα από την άδεια ελευθέρας εισόδου για το Φεστιβάλ προφανώς είναι, για το Δημοτικό λέει Κινηματογράφο Κηποθέατρο. Εμείς ως παράταξη δεν θεωρούμε ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι πρέπει να έχουν τέτοιου είδους προνόμια, την καταθέτουμε στο
Δημοτικό Συμβούλιο και ζητάμε ας δοθεί σε έναν άνεργο, δεν συμφωνούμε με αυτή τη πρακτική.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευχαριστούμε κ. Κουγιουμτζόπουλε.
Τον ευχαριστούν και οι δημότες  μια και  αποτελεί ενέργεια ήθους και όχι εντυπώσεων. Για ποιο λόγο οι δημοτικοί σύμβουλοι να τυγχάνουν τέτοιων προνομίων; Σωστά επισημαίνει ο κ. Κουγιουμτζόπουλος να δοθούν σε ανέργους τα δωρεάν εισιτήρια! 
Και πάλι μπράβο του. 

3 σχόλια:

  1. Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΣΑΜΠΑ , ΛΟΓΩ ΤΟΥ MY XOLARGOS ........ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Κουγιουμτζόπουλε. Τους πέταξες το γατί στα σκυλιά να παίξει και αποδείχτηκε το γατί ήταν... λιονταράκι και... κατασπάραξε τα σκυλιά που ήταν... κανείς και επέβαλε το νόμο! Μπράβο Κουγιουμτζόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστος και Αρχοντας ο Χαρης!!!Αντε να δω τωρα και τους υπολοιπους.Α! Να πω κι'αυτο,εκεινος ο ΄΄ΛΥΓΟΥΡΗΣ΄΄ο Μπελιτσακος θα εξακολουθεί να είναι τσαμπατζης και να μην πληρωνει εισοδο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή