Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ: Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ! ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΡΟΪΚΟ ΣΟΚ!

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή...

Η νεκροψία έδειξε ότι ο Γιακουμάκης έθεσε τέλος στη ζωή του την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 6 Ιανουαρίου και πως πέθανε από αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό περικάρπιο.
Η σορός του άτυχου φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων βρέθηκε λίγα μόλις μέτρα από τη Σχολή. Το πτώμα του παιδιού σε προχωρημένη αποσύνθεση και δίπλα του ένα μαχαίρι.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη σορό του άτυχου 20χρονου, βρέθηκε ένα σημάδι που παραπέμπει σε τομή με μαχαίρι εσωτερικά στο δεξιό καρπό.
Σημαντικό στοιχείο, είναι ότι ο φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων Γιακουμάκης, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ήταν αριστερόχειρας.
Σύμφωνα, δε, με αστυνομικές πηγές, οι φωτογραφίες του μαχαιριού που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του Βαγγέλη εστάλησαν στους γονείς του, οι οποίοι απάντησαν ότι ο 20χρονος φοιτητής είχε ένα παρόμοιο μαχαίρι, αλλά δεν μπορούν να είναι απολύτως βέβαιοι.
Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής απαγόρευσε στους σπουδαστές να βγουν από τις εγκαταστάσεις και εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει το συμβούλιο των καθηγητών.
Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει στη γενέτειρά του. Εκεί θα τον συνοδεύουν στον τελευταίο τόπο κατοικίας του η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του…
defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Η φράση "αιμορροϊκό σόκ" ούτε λέγεται, ούτε γράφεται ποτέ. Ουδέποτε δε ηαιμόρροια οδηγεί στο θάνατο. Είναι αγραμματοσύνη ολκής και καθιστά έκθετο εκείνον που το γράφει. Συγχωρείτε, εφόσον δεν γνωρίζει την ιατρική ορολογία, όχι όμως και αν πρόκειται περί ιατροδικαστού.

    Η ορθή ιατρική διάγνωση των αιτίων θανάτου, στην προκειμένη περίπτωση, είναι αιμορραγικό σόκ (ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΚΟ με Κεφαλαία) και ουδέποτε αιμορροϊκό.

    Σε παρένθεση, η αιμόρροια είναι μικρής έκτασης αιμορραγία και δεν οδηγεί στο θάνατο. Συνήθως, οφείλεται σε διατομή φλεβας και αν πρόκειται για διατομή φλέβας καρπού, ο πάσχων θα χάσει τις αισθήσεις του, το τοίχωμα της, σε διατομή, φλέβας θα συμπέσει κι έτσι θα σταματήσει η αιμόρροια. Αντίθετα, αν η διατομή συμπεριλάβει και αρτηρία του καρπού, τότε η αιμορραγία (και όχι αιμόρροια) θα είναι ακατάσχετη και ο θάνατος θα επέλθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή