Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΠΕΣΑΜΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ!!! ΤΣΙΠΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΤΙΚΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ!

Πριν από λίγα λεπτά η είδηση μεταδόθηκε από το Star: "Η Ελλάδα έχει πλέον πέσει σε επίπεδο ζωής κάτω και από αυτό της Βουλγαρίας"! 
Οι επενδύσεις έχουν αγγίξει το μηδέν, η φορολογία έχει πετάξει στα...


ουράνια (ο δε Τσίπρας εξακολουθεί και λέει ότι θα κάνει μεταρρυθμίσεις για να πατάξει τη φοροδιαφυγή!) και με αυτό το ρυθμό η Ελλάδα, συνεχίζοντας τα μνημόνια (μεταρρυθμίσεις τις έχει βαφτίσει ο Τσίπρας) οσονούπω θα φτάσει στο επίπεδα του Νότιου Σουδάν! Προχώρα Τσίπρα με τις...διαπραγματεύσεις σου! 

2 σχόλια:

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟ 1940 ΕΛΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ , ΤΟ 1941 ΕΘΑΨΑΝ ΣΤΑ ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ ΤΙΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ 1946 ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΗΤΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΚΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΒΑΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είσαι Παπαδόπουλε να δεις την ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ γενιά του Πολυτεχνείου πως κατάντησε την Ελλάδα . Σήκω ΑΘΑΝΑΤΕ Παπαδόπουλε να δεις τους προδότες και τους κλέφτες της ΝΔ που άρπαξαν και τα καντήλια από τις εκκλησίες . Βρωμιά , Σαπίλα και Μεγάλη Διαφθορά Συγκλονίζει την Ελλάδα όλη . Οι Δημοκράτες του Ελληνόφωνου κοινοβουλίου δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο και οι ραγιάδες νεοέλληνες θα τους χειροκροτούν και μετά θα βρίζουν την Μέρκελ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή