Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2015! ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Και για το 2015 ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο. Πριν από λίγο νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο "Καραϊσκάκη" κι ...

έχει ήδη αποσπαστεί κατά 6 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο (αυτό που δεν έγινε στην Θράκη εναντίον του Πανθρακικού). Εμείς πάντως βαρεθήκαμε κάθε χρόνο την...ίδια φασολάδα! 

3 σχόλια:

  1. Μπορεί ο Ολυμπιακός να στέφτηκε Πρωταθλητής Ελλάδος ξανά για πολλοστή φορά όμως δεν παύει το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν είναι ελληνικό να είναι ένα πρωτάθλημα που τον πρώτο λόγο έχει η σαπίλα με τους σάπιους προέδρους και παράγοντες της σούπερ κλίκας που κατάντησαν το πρωτάθλημα να είναι χαμηλού επιπέδου και να είναι συναλλαγές υποκόσμου και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που φέρνουν ξένους άμπαλους ποδοσφαιριστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα τώρα,ο θρήνος ''πρωταθλητής''. Με τόσα πρωταθλήματα που ''έχει πάρει'' τα 15 τελευταία χρόνια,έπρεπε να έχει κατακτήσει τπυλάχιστον έναν ευρωπαϊκό τίτλο,έστω Ουέφα...Αυτό καταδεικνύει κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θρήνος μια ζωή ήταν ο μόνιμος τσίγκινος πρωταθλητής Ελλάδος. Μια ζωή εξαγόραζε όλους για να παίρνει τσίγκινα πρωταθλήματα με Νταϊφά, Κόκκαλη, Μαρινάκη...

    Γι' αυτό:

    ΘΡΗΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ, ΤΣΙΓΚΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή