Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ; Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! ΒΙΝΤΕΟ.

Την τακτική του καρότου και του μαστιγίου συνεχίζει η γερμανική πλευρά 24 ώρες πριν την Σύνοδο Κορυφής αλλά και την συνάντηση που θα έχει στο περιθώριο της ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με την καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ...

Ο εκπρόσωπος της Μέρκελ, δήλωσε ότι η καγκελάριος είναι πρόθυμη να συμμετάσχει στην πενταμερή που ζήτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός, ενώ ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προειδοποίησε την Ελλάδα ότι ο χρόνος τς λιγοστεύει.
Ποιος όμως είναι ο διεφθαρμένος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας; Ποιος υποστήριξε ότι παίρνει ψυχοφάρμακα και τι μήνυμα στέλνει για η σύζυγος του..... Τελικά πρέπει να λυπάται κάποιος τον Σόιμπλε ή να το καταριέται .
Το spirospero.gr σας παρουσιάζει τα βρώμικη ίχνη που άφησε στην πολιτική του διαδρομή

5 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΑ ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΙΩΣΕ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΕ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΜΓΩΝΙΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΛΟΤΩΦ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΑ ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΙΩΣΕ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΕ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΜΓΩΝΙΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΛΟΤΩΦ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ή ΔΕΞΙΟΣ

    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΓΕΤΗ

    ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

    Η ΧΩΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ .
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΠΝΟΕΣ, ΑΚΟΥΕΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΤΥΠΟΥΣ , ΠΙΕΖΕΙ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμμιά φορά,δεν έχει σημασία αν ο σκοπευτής είναι ''έμπειρος'',αλλά η σφαίρα μπορεί να είναι πιο ''σοφή''!!!Σκέψου, αν τον είχε σκοτώσει τότε,τα βάσανά του θα είχαν τελειώσει από χρόνια...αντ' αυτού τον καθήλωσε σε ένα αναπηρικό καροτσάκι και ούτε να αυτοεξυπηρετηθεί δεν μπορεί...!Θα μου πείς τώρα,ο κακότατος,βασανίζει και εμάς,ε,όσο γι' αυτό,κάποιος ''άλλος'' θα ήταν στη θέση του,να μας΄''τρέχει''!!! [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή