Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ 2 ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

Το όνομα του Χρήστου Μαρκογιαννάκη ενεπλάκη τις προηγούμενες ημέρες στην υπόθεση του Βαγέλλη Γιακουμάκη, μετά την καταγγελία της Ελενας Ακρίτα ότι ήταν ο πολιτικός που παρενέβη προκειμένου να...


πέσουν στα μαλακά και να μην αποβληθούν οι φοιτητές που έχουν κατηγορηθεί για εκφοβισμό του νεκρού σήμερα Βαγγέλη Γιακουμάκη. 
Αυτή είναι η μία τραγική διασύνδεση του ονόματος του Χρήστου Μαρκογιαννάκη με τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου από την Κρήτη. 
Για να γυρίσουμε αρκετά χρόνια πίσω. Το όνομα Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης (πάνω φωτό) σας λέει τίποτε; 
Είναι ένας ακόμη νέος άνθρωπος, Κρητικός που δυστυχώς και αυτός πέθανε (κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες) και που το όνομά του συνδέεται με αυτό του πρώην υπουργού της ΝΔ Χρήστου Μαρκογιαννάκη: Η κοινή γνώμη γνώρισε τον Χαράλαμπο Ξεκουκουλωτάκη από την υπόθεση Μαρκογιαννάκη, όταν το 2006 είχε μαγνητοφωνήσει τον πρώην Υπουργό, την ώρα που αυτός έβριζε τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Ο Ξεκουκουλωτάκης έδωσε το ηχητικό στη δημοσιότητα και ο Μαρκογιαννάκης παραιτήθηκε. 
Ο νεαρός δημοσιογράφος πέθανε πριν από δυο χρόνια στη Βρετανία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Την υπόθεση του θανάτου του κάλυψε πέπλο μυστηρίου! Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου του Brighton της Βρετανίας, στο οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, ο Ξεκουκουλωτάκης πέθανε τον Απρίλιο του 2013, κάτω από τραγικές συνθήκες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το newsletter του ιδρύματος. Τελικά, μετά από 7 μήνες από το θάνατο του Ξεκουκουλωτάκη, η Αστυνομική Διεύθυνση του Sussex, με επικεφαλής τον James Glover τόνισε ότι  ο Ιατροδικαστής και ο Ανακριτής απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια. 
Με τα παραπάνω δεν εννοούμε ούτε υπονοούμε τίποτε. Απλά αναφέρουμε τις τραγικές συμπτώσεις που συνδέουν το όνομα του κ. Μαρκογιαννάκη με δυο νέους ανθρώπους από την Κρήτη οι οποίοι και οι δύο πέθαναν και μάλιστα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου