Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ, ΠΟΥ ΤΟΝ ...ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΕ: "ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΣΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ EUROGROUP ΤΗΣ 2Οης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ"! ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ;

Όσα συμφώνησε και υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση στις 20 Φεβρουαρίου (Eurogroup) δεσμεύτηκαν από κοινού...


(Μέρκελ-Τσίπρας) να εφαρμόσει ο ...δεύτερος! Δηλαδή...γονυκλισίες  του τύπου "θα πληρώσουμε τα χρέη μας, θα είμαστε συνεπείς στους δανειστές μας και στις υποχρεώσεις μας απέναντί τους" και άλλα παρόμοια! 
Η Μέρκελ ήταν σαφής, την ώρα του κοινού γεύματος με τον Τσίπρα: «Είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με ότι αποφασίστηκε στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τις εργασίες για την υλοποίηση του προγράμματος που καθορίστηκε εκεί. Συμφωνήσαμε η ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει την ευθύνη και τις επόμενες ημέρες θα αποστείλει αναλυτικά λίστα των μεταρρυθμίσεων και στη συνέχεια στις Βρυξέλλες θα γίνει έλεγχος της προόδου. Ο πρόεδρος του Eurogroup όποτε κριθεί αναγκαίο θα προχωρήσει στην αποτίμηση του προγράμματος».
Το πιάστε το νόημα; Ο Τσίπρας δεν διαφέρει παρά σε ελάχιστα από τον Σαμαρά. Άργησε να τροχοδρομηθεί στις ράγες της Μέρκελ αλλά μπήκε στη σειρά που του υπέδειξαν! Ρήξη καμία και υποταγή στις εντολές. Εδώ στην Ελλάδα, θα χρυσωθεί το χάπι για τον μακάκα λαό! 

5 σχόλια:

  1. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aλέξη πήδα τους όλους αυτούς που σε ψήφισαν γιατί είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜSUTMN68MR4............. ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. VENCEREMOS ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ VENCEREMOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aλέξη πήδα τους όλους αυτούς που σε ψήφισαν γιατί είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜSUTMN68MR4............. ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aλέξη πήδα τους όλους αυτούς που σε ψήφισαν γιατί είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜSUTMN68MR4............. ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ . ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή