Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ! ΓΟΝΕΑΣ "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΕΙ" ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ!

Γονέας-αναγνώστης της εφημερίδας μας πήγε στο σημείο όπου ένας παράφρων θείος στον Βύρωνα πέταξε από την ταράτσα της πολυκατοικίαε του στον ακάλυπτο χώρο, το ανιψάκι του και μετά φουντάρησε και αυτός στο κενό!
Ο γονέας επιχειρεί να κάνει "αναπαράσταση" του εγκλήματος και να ψυχογραφήσει τον ψυχισμό του φονιά....
 
"ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ! 
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ, ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ.
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΕΙΔΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ 4 ΜΗΝΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ... ΒΙΟΝΙΚΟ!
ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.
Ο ΚΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΚΑΤΩ. 

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ.
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΊΠΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ "ΠΗΓΑΔΑΚΙ" , ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΚΙΑ,ΕΓΩ ΑΝΑΨΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΊΣΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.

ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
Α.Μ." 

Στα παραπάνω να προσθέσουμε όσα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος:
 Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι προσωπικοί λογαριασμοί του 26χρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθώντας μέσα από τις αναρτήσεις του και τα σχόλια να «αποκωδικοποιήσουν» το ψυχικό του κόσμο και να δώσουν απάντηση στο τι τον οδήγησε κατά τα φαινόμενα, να πετάξει στο κενό το τεσσάρων μηνών ανιψάκι του και στη συνέχεια να πηδήξει και ο ίδιος.
Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, περνούσε αρκετές ώρες στον υπολογιστή σχεδιάζοντας βιντεοπαιχνίδια και άλλα καθώς αυτό ήταν το αντικείμενο των σπουδών του στο ΤΕΙ της Αθήνας.
Μια από τις συνήθειες του, μάλιστα, ήταν να γράφει και ποιήματα, τα οποία, στη συνέχεια, ανέβαζε στο διαδίκτυο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα από αυτά, με τον τίτλο “Η μοίρα του Θεού”, στο οποίο χρησιμοποιεί λέξεις όπως παράνοια, παραίσθηση, ενώ εντύπωση προκαλεί ο στίχος “θα γίνεις άνεμος, θα' χεις παιδιά”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου