Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Εθνικά υπερήφανοι και με απέραντη εθνική ομοψυχία θα εμφανιστεί ο Τσίπρας και τα άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Πώς άλλωστε να γίνει αλλιώς, αφού μετά τις...επιτυχημένες διαπραγματεύσεις του Τσίπρα στις Βρυξέλλες και αφού πήρε...

τα...σώβρακα του Σόιμπλε (όπως λέει και "ΤΟ ΧΩΝΙ") μόνον εθνικά υπερήφανος μπορεί να νιώθει ο Τσίπρας και όλη η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 
Με εθνικές βέβαια ενδυμασίες θα εμφανιστούν όλοι τους στην παρέλαση. 
Απολαύστε τους...

4 σχόλια:

  1. ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ , ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ , ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜ........... ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαμ...... τα πλουσιόπαιδα των Βορείων Προαστείων γαμ...... τους . ΠΟΥΣΤΕΡΈΛΙΑ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ένας ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ σας χρειάζεται για να σας ΓΑΜ......... ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε όλο τον κόσμο μεταδίδουν τις καταστροφές και αποκεφαλισμούς αγαλμάτων στην Νομική Σχολή από αριστερούς βάνδαλους και την αδιαφορία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ . Τα σχόλια ειδικά στην Ιαπωνία Κίνα Κορέα από τα ΜΜΕ είναι ντροπιαστικά για τους νεοέλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Συριζαίοι θα τα βάλλουν λένε με την Μέρκελ χαχαχαχαχαχα . Έλεος σύντροφοι όχι άλλη επανάσταση θα τρομάξει η Μέρκελ χαχαχαχα . Οι συνιστώσες του ΤΣύριζα έχουν αρχίσει και καίνε εκκλησίες . Σύντροφοι με ουίσκι και χαβιάρι ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή