Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΩΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ-ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ!

Αυτοί είναι οι αντιεξουσιαστές και οι λεγόμενοι αναρχικοί! Μοιάζουν περισσότερο με τους τζιχαντιστές οι οποίοι ως βάρβαροι εφορμούν επί ιερών και οσίων και σκορπούν συμφορά και καταστροφή. Όπως οι τζιχαντιστές στοχεύουν να μπουν στην Ελλάδα και να καταστρέψουν αγάλματα και αρχαιολογικά μνημεία, το ίδιο και οι αντιεξουσιαστές. Δείτε τι έκαναν έξω από τη Νομική Σχολή Αθηνών. Στο άγαλμα του Παλαμά, του εθνικού μας ποιητή αλλά και σε άλλες προτομές. 
Το ρεπορτάζ του ienimerosi, λέει πολλά:

Λαίλαπα άφησε πίσω της η ομάδα των αντιεξουσιαστών που είχε καταλάβει το ιστορικό κτίριο της Νομικής Αθηνών, από την περασμένη Παρασκευή με το αίτημα να απελευθερωθεί ο Σάββας Ξηρός και να κλείσουν οι φυλακές τύπου Γ.
Σημειώθηκαν ζημιές μέχρι και στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται κοντά, ενώ προκάλεσαν φθορές στα αγάλματα που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Μασσαλίας.
Από το πρωί σήμερα εργάζονται εντατικά τα συνεργεία ώστε να αποκατασταθούν κατά το δυνατόν οι ζημιές και να παραδοθεί ξανά το κτίριο στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι φύλακες της σχολής προσφέρθηκαν να συνεισφέρουν μέρος του μισθού τους για την αποκατάσταση των εκταταμένων φθορών που άφησαν πίσω τους οι αντιεξουσιαστές.
Οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν από το κτίριο γύρω στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης. Από το πρωί της ίδια μέρας βρέθηκαν στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν περικυκλώσει το κτήριο, χωρίς όμως να υπάρξει επέμβαση.
Αργότερα, και με την παρέμβαση του πρύτανη και των φοιτητικών συλλόγων, που ζητούσαν να αποχωρήσει η αστυνομία, ώστε να φύγουν και οι καταληψίες, οι δυνάμεις των ΜΑΤ έφυγαν.
Λίγη ώρα μετά, περί τους 30-40 αλληλέγγυους στην κατάληψη έφτασαν στο σημείο και οι καταληψίες αποχώρησαν από τη Μασσαλίας προς τα Εξάρχεια. Η κατάληψη είχε ξεκινήσει την Παρασκευή, όταν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου μπήκαν στο κτήριο, υποστηρίζοντας ότι ζητούν την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού και την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ.
Πάντως οι κοσμήτορες της Νομικής σχολής και της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών έχουν υποβάλλει μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για βανδαλισμούς. Επίσης, μήνυση για διακεκριμένες φθορές έχει καταθέσει και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θάνος Δημόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της κατάληψης, σημειώθηκαν ζημιές στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται κοντά, ενώ αντιεξουσιαστές προκάλεσαν φθορές στα αγάλματα που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Μασσαλίας.
Έκκληση στην Πολιτεία να κάνει άμεσα «ό,τι απαιτείται» ώστε το κτήριο της Νομικής να αποδοθεί στην ακαδημαϊκή κοινότητα και να επανέλθει η ομαλή λειτουργία απευθύνει το Συμβούλιο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στην ανακοίνωσή του το Συμβούλιο υποστηρίζει τις ενέργειες των Πρυτανικών αρχών και των Κοσμητειών οι οποίες οδήγησαν στην αποχώρηση το απόγευμα της Τετάρτης των αντεξουσιαστών που είχαν καταλάβει τη Νομική σε ένδειξη συμπαράστασης των κρατούμενων απεργών πείνας για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Συμβουλίου, «δεν μπορεί φοιτητές, διδακτικό προσωπικό και εργαζόμενοι να είναι όμηροι εξωακαδημαϊκών στοιχείων που προβαίνουν σε βανδαλισμούς, διαπράττουν ποινικά αδικήματα και διακόπτουν την έρευνα και τη διδασκαλία».










ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ www.newsit.gr

11 σχόλια:

  1. Σε όλο τον κόσμο τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν τις καταστροφές αγαλμάτων και την πυρπόληση εκκλησίας στην Νομική Σχολή Αθηνών από αριστερούς βάνδαλους και ανθέλληνες . Τα σχόλια ξένων ανταποκριτών ιδίως από την Ιαπωνία , Κίνα , Κορέα είναι προσβλητικά για τους νεοέλληνες και την αδιαφορία τους για τα όσα θλιβερά συμβαίνουν στα πανεπιστήμια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜ......... ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΗΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σας ρε καθάρματα Συριζαίοι . Δεν έχετε ιερό και όσιο . Οι συνιστώσες σας έκαναν όλες αυτές τις καταστροφές και αποκεφαλισμούς αγαλμάτων . Έτσι ρε καραγκιόζηδες θα αντιμετωπίσετε τους τοκογλύφους . Ντροπή σας ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι τυχεροί όλοι αυτοί οι αληταράδες τα σκουπίδια της παγκοσμιοποίησης γιατί ζουν στην Ελλάδα του Τσίπρα του Σαμαρά και του χοντρο Μπένι όπου υπάρχει ατιμωρησία για βανδαλισμούς αγαλμάτων και αρπαγή δημοσίου χρήματος . Εάν ζούσαν στο Μεξικό των Ζαπατίστας θα τους είχαν πηδήξει πρώτα οι Ζαπατίστας και μετά θα τους είχαν κρεμάσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι χάλια είναι αυτά σε ποια χώρα ζούμε . Που είναι η Δικαιοσύνη τι κάνει . Μόνο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξέρει να το παίζει σκληρή . Βρωμάει ο τόπος όλος και το πολιτικό σύστημα . Η μόνη λύση είναι μια Στρατιωτική Δικτατορία . Η χώρα πάει κατά διαόλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ME YΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτα ειναι ζωα ειναι ανθελληνες απορω αστυνομια δικαιοσυνη πνευματικος κοσμος καθηγητες πανεπηστημιου υπαρχουν τελικος ελληνες σε αυτη την χωρα που βαδιζουμε μονο εναντιον της χρυσης αυγης ειναι ολοι μαζι λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΥΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην σας ξαφνιάζει η συμπεριφορά της αριστεράς στα Εθνικά μας Θέματα και στον Πολιτισμό μας . Έτσι ήταν πάντοτε , προδότες του κερατά ανθέλληνες και σκουλήκια στην υπηρεσία των σιωνιστών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ . ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΜΠΟΣΕΛΒΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕ ΦΘΟΡΕΣ ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή