Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΚΟΛΑΣΗ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ! ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ. ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ...



Έξω από το Πολυτεχνείο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες νεαροί που ...
συμμετείχαν νωρίτερα σε πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας, διαμαρτυρόμενοι για τις φυλακές τύπου Γ', δηλώνοντας την αλληλλεγγύη τους στους κρατούμενους.


Κατά τη διάρκεια της πορείας, νεαροί έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων επί της οδού Σόλωνος και σε δύο αυτοκίνητα
Λίγο μετά τις 20.00, οι διαδηλωτές από την πλατεία Συντάγματος κατευθύνθηκαν στα Προπύλαια και εν συνεχεία στο Πολυτεχνείο.

Κατά τη διάρκεια της πορείας, νεαροί έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων επί της οδού Σόλωνος και σε δύο αυτοκίνητα: ένα (mercedes) που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Χαριλάου Τρικούπη και ένα δεύτερο στην οδό Τζωρτζ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οδό Χαριλάου Τρικούπη έσπασαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ενώ αυτή την ώρα καίγονται κάδοι απορριμάτων και φωτεινοί σηματοδότες επί της Στουρνάρη.

Παράλληλα πέταξαν πέτρες και έσπασαν τα τζάμια ενός διερχόμενο τρόλεϊ.







zougla.gr

9 σχόλια:

  1. Οι ΄΄γνωστοί-άγνωστοι΄΄ μπαχαλάκιδες,''έπιασαν'' δουλειά.Αντε να σε δώ τώρα Τσίπρα,πώς θα τους μαζεύεις τους δικούς σου;;;Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΕΛΙΑ ΠΑΛΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΕΛΙΑ ΠΑΛΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Πανούση οι Συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έκαψαν και λεηλάτησαν την Αθήνα άλλη μια φορά τι χάλια είναι αυτά . Έτσι θα κυβερνήσει την χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ Δεν ντρέπεστε .καραγκιόζηδες . ΄Έχετε υποχρέωση να προστατεύσετε τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών . Πρέπει να μαζευτούν οι Αθηναίοι και οι μαγαζάτορες και να τα πηδήξουν τα σκουλήκια της βρωμοαριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να μαζευτούν όσοι έχουν πάθει καταστροφές περιουσιακών τους στοιχείων από αυτούς τους αλήτες τους αναρχικούς και να τους γαμ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι αυτοί οι αλήτες είναι δειλοί και πολλοί από αυτούς είναι από πλούσιες οικογένειες . Αυτό κάνουν πάντα πλιάτσικο και καταστροφές μικροκαταστημάτων Οι μάνες τους είναι συντρόφισσες της Δούρου και του Σύριζα . Γαμ...... και πρόστιμο τους χρειάζετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι μισοί από αυτούς είναι οι λαθραίοι της Αμυγδαλέζας και μαζί με τους αλήτες της αριστεράς καταστρέφουν τα πάντα . Ληστεύουν ότι βρουν μπροστά τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή