Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

"ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ"! ΤΙΓΚΑΣ: "ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ"!

                                                       
    20 Μαρτίου 2015
Παρέλαση
του
Κέντρου Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων
10 Ερωτήματα στον κ.Δήμαρχο

Κύριε Δήμαρχε,

μετά την έντονη αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε στην τοπική μας κοινωνία λόγω της μονομερούς απόφασής σας να αποκλείσετε από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου τους εφέδρους των ειδικών δυνάμεων, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ σας θέτει δημόσια τα εξής δέκα ερωτήματα:

1ο. Γιατί οι έφεδροι ειδικών δυνάμεων έλαβαν μέρος στην παρέλαση το 2013 και τώρα τους αποκλείσατε;

2ο. Τί έχει αλλάξει ανάμεσα στο 2013 και στο 2015; Μήπως έχουν μεταβληθεί οι αποφάσεις που καθορίζουν τα των παρελάσεων και εμείς δεν το γνωρίζουμε;

3ο. Γιατί, ενώ είχατε δώσει άδεια παρέλασης στους εφέδρους την 28η Οκτωβρίου 2014, ξαφνικά την ανακαλέσατε; Τί συνέβη εξηγήστε μας;

4ο. Ως Δήμαρχος οφείλετε να γνωρίζετε την ισχύουσα Εγκύκλιο Φ 713/16/76245/30-8-1974 ΥΠ.Ε.Π.Θ η οποία ορίζει την συμμετοχή ομάδων και φορέων στις παρελάσεις. Ειδικότερα η Εγκύκλιος  καθορίζει τη σύνθεση και σειρά παρελάσεως ως εξής:

α. Μουσική

β. Παλαιοί Πολεμισταί

γ. Οργανώσεις και ΣΩΜΑΤΕΙΑ (εφόσον υφίστανται)
   (Οι Έφεδροι Καταδρομείς παρουσιάζουν καταστατικό Σωματείου).

δ. Αντιπροσωπείαι Συλλόγων.

ε. Δημοτικά Σχολεία.

στ.Σχολεία Μέσης Εκπαιδεύσεως

…………………………………………...

ια.Ανώτατες Σχολές

ιβ.Σώματα Οδηγών-Προσκόπων.

Γιατί λοιπόν παραβιάζετε αυτή την απόφαση και μάλιστα χωρίς αιτιολογημένη εισήγησή σας προς το Δημοτικό Συμβούλιο και χωρίς την έγκρισή του;

5ο. Ποιά ήταν τα κριτήρια που σας οδήγησαν στον αποκλεισμό των εφέδρων από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2015; Εξηγήστε μας.

6ο. Έχετε απαντήσει αρνητικά και σε άλλους φορείς του Δήμου μας οι οποίοι υπέβαλαν αιτήματα συμμετοχής στην παρέλαση;

7ο. Γιατί δεν απαντάτε, μέχρι σήμερα, στο αίτημα των εφέδρων να καταθέσουν στεφάνι στο ηρώο της πόλης μας, προκειμένου να τιμήσουν την εθνική επέτειο; 

8ο. Γιατί η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2015  είναι μόνον για τους μαθητές και τα σώματα των προσκόπων και οδηγών, σύμφωνα τουλάχιστον με την έγγραφη απάντησή σας στο σχετικό αίτημα των εφέδρων; Σύμφωνα με ποιό διοικητικό πλαίσιο ή απόφαση;

9ο. Αν αδυνατούσατε να διαχειρισθείτε το θέμα και να επωμισθείτε την τεράστια ευθύνη του, γιατί δεν το φέρατε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να ληφθεί μία συλλογική απόφαση; Τι ήταν αυτό που δεν σας το επέτρεπε;

10ο. Γιατί, με την στάση σας, πολιτικοποιήσατε, για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου μας, την παρέλαση; Δεν γνωρίζετε ότι, όσοι συμμετέχουν στις εθνικές εορτές, δεν φορούν κομματική ή πολιτική κονκάρδα;

Κύριε Δήμαρχε, ως ο πρώτος πολίτης, έχετε υποχρέωση να λειτουργείτε ενωτικά, χωρίς αποκλεισμούς και ιδεοληψίες.

Κατά τις εθνικές επετείους τιμώνται τα γεγονότα και οι ήρωες από όλους όσους το επιθυμούν. Με την αυθαίρετη, αναιτιολόγητη και μονομερή απόφασή σας κατορθώσατε να διαταράξετε το εθνικό φρόνημα των συμπολιτών μας και μάλιστα σε στιγμές δύσκολες για την πατρίδα μας.

Κατορθώσατε να δημιουργήσετε ρήγμα ανάμεσα σε συμπολίτες και συνδημότες μας. Κατορθώσατε να μεταβάλετε την ημέρα του εθνικού πανηγυρισμού σε ημέρα γκρίνιας. Κατορθώσατε να κάνετε θέμα στο διαδίκτυο μια λανθασμένη απόφασή σας, σε βάρος του κύρους και της εικόνας του ιστορικού  Δήμου μας.

Δυστυχώς, κατορθώσατε να υπονομεύσετε τον θεσμικό σας ρόλο. 

24 σχόλια:

  1. Αυτός ο Δήμαρχος δεν ξέρει τι του γίνετε δυστυχώς . Είναι δυνατόν να απαγορεύει την παρέλαση των εφέδρων καταδρομέων στου Παπάγου ένα ιστορικό προάστιο και να νομίζει ότι θα περάσει έτσι . Θα σηκωθεί ο Παπάγος να τον φάει . Ο κόσμος σιγά σιγά θα μάθει τι γίνετε και θα τον σιχαθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΡΙΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΙΚΑΚΗ . ΕΧΕΤΕ ΧΑΛΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταξίαρχε έλα στου Παπάγου 25 Μαρτίου και θα είμαστε πολλοί δίπλα σου . Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορέψει να τιμήσουμε τους Αθάνατους Νεκρούς μας του 1821 . ζητω η ελλαδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tι θα γινει τελικα δημαρχε γιατι αυτη η προκλητικοτητα απεναντι στην εφαιδρη νεολαια που επιρετησε την πατριδα μηπως επιβραβευεις αυτους που δεν την υπερετησαν οπως ο σημερινος υφηπουργος εθνικης αμυνης Υσυχος και τους ανθελληνες αριστερους , τι λενε οι δημοτικοι συμβουλοι ΚΕΧΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ γιατι σωπουν θελουμε να παρουν θεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς,φίλε,θα περιμένεις!Πριν ψηφίσεις δεν ρώτησες;

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TI ZHTA KANEIS APOMIA MARIONETA !!!TON APOSTOLOPOYLO TI JEREI APO STRATO ???H MPVS H DIKHGOROS!!!!!! PARISH!!!!!NOYMERA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;

    ΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ" ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ή ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.

    ΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΕΙ .

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ .

    Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!!

    ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΜΟΥΤΡΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ , ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΡΗΞΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΣΤΑΣΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΡΙΞΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" .

    ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΞΕΚΩΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΑΡΧΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΖΑ !
    ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ ,ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΕΙ .

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 1821.

    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΒΡΙΣΑΝ .

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.

    ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΣΗΜΙΤΙΚΟ Ή ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ , ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟ Ή ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ, ΠΑΛΑΙΟ Ή ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ .

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟΠΑΠΑΓΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΙ ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΥΛΗΣ ΟΙ ΜΕΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ,ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ;

    ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940 ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 .
    ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !

    ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΝΟΗΜΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ .

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ.

    ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΛΑ.

    ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Ή ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ .

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ,ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.

    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ .
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΞΥΔΑΚΙ ΜΕ ΑΥΓΟ !!

    ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΚΕΔΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ , ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ,ΤΟ ΠΟΥΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://pitsirikos.net/2013/09/%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B7-%E2%80%A6/

      Διαγραφή
  8. ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ !

      Διαγραφή
    2. Οταν έπαιρνε ψήφους από την χρυσή αυγή δεν τον ενοχλούσε ούτε όταν φωτογραφιζόταν,το 2010,με σημερινό βουλευτή αυτού του κόματος.

      Διαγραφή
  9. ..............ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦIΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα ελληνόπουλα σήμερα δεν μαθαίνουν Ιστορία γιατί έχουν ισοπεδώσει τα πάντα οι ανθέλληνες που μας κυβερνούν . Θέλουν να καταργήσουν τις παρελάσεις για να μην υπάρχουν Μνήμες Ηρώων και Αγώνων του Έθνους μας στα νέα παιδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aς ήταν έστω ανθέλληνες,θα ήταν κάτι.Δεν ξέρουν τί είναι,απλά προσπαθούν να είναι καλοί και εξυπηρετικοί με όλους.Αντί για παρέλαση γιατί δεν οργανώνουν μόνο εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ,πιάνο,τραγουδάκια κπλ.και μετά να πάνε για μπακαλιάρο και ούζα,να φωτογραφηθούν και να απολαύσουν.

      Διαγραφή
  12. Ξεφτηλίστηκες πάλι Δήμαρχε δεν έχεις μιαλό . Ταξίαρχε έλα στου Παπάγου θα είμαστε όλοι εκεί . Κάτω τα χέρια από τους εφέδρους . Ντροπή σας ξεφτηλισμένοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 . ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΩΝ ΕΘΕΔΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΘΟΥΝ ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μη συγχίζεστε!Δεν θα παρελάσουν οι έφεδροι,θα παρελάσουν όμως οι εθελοντές δασοπυροσβέστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστα, σε μια Εθνικη επετειο-παρελαση, οι δοσοπυροσβεστες εχουν περισσοτερα προνομια απο οτι οι εφεδροι καταδρομεις. Εμαθα δε, οτι στο σωματειο τους υπαρχουν και λοκατζηδες που πολεμησαν στην Κυπρο ....Ξερετε, αυτη που κειται μακραν. Οπως αλλωστε και το 1821. Ζητω οι παρελασεις που κατευθυνονται απο πολιτικα - προσωπικα μικροσυμφεροντα κυριοι του Δημοτικου Συμβουλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε Οικονόμου και εσύ Παρίση μαζί με την Πολυκαλά τόσο πολύ είστε ανθέλληνες δεν ντρέπεστε καθόλου . Όλος ο κόσμος σας βρίζει πως κυκλοφορείται στον δρόμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Μπόλεκ,ο Λόλεκ και το κακό συναπάντημα,απο τον Υμηττό,με τις ''φόρμες'' πορτοκαλί χρώματος,σαν κατάδικοι από το Αlkatraz, ή από τις υψίστου ασφαλείας Δομοκού!Αυτοί θα ''παρελάσουν'',γιατί αυτοί είναι καλοί,ή κάλοι,(όπως το δεί κανείς στο τόνο) στο γλύψιμο,(sloorp-sloorp) και ''αριστερών'' καταβολών στον δημαρχούκο και στον πρώην,τον Ανθυποτίποτα!! [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή