Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ! ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ!!! Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ!

Ξεσκεπάστηκαν οι Γερμανοί και όσοι μισούν την Ελλάδα οι οποίοι μετέρχονται κάθε τρόπο για να μας διασύρουν. Ζητούμε κι εμείς...

συγγνώμη από τον Βαρουφάκη γιατί θεωρήσαμε ότι το βίντεο είναι γνήσιο και ότι ο ίδιος απλά έκανε ...κωλοτούμπα. 
Όπως αναφέρει  η Καθημερινή το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ ήταν τελικά το επίμαχο βίντεο στο οποίο ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε άσεμνη χειρονομία στους Γερμανούς.
Την αποκάλυψη έκαναν οι συντελεστές του γερμανικού σατιρικού σόου Neo Magazin Royale, βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους και αποκαθιστώντας την αλήθεια, έπειτα από τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του έλληνα ΥΠΟΙΚ.
Οι άνθρωποι που έφτιαξαν το βίντεο, κατά την αποκάλυψη της αλήθειας τόνισαν πως επειδή είχαν αναρτήσει ένα ακόμη βίντεο για τον κ. Βαρουφάκη και έγινε viral αμέσως, ήθελαν να δημιουργήσουν ένα ακόμη προκειμένου να κάνει αντίκτυπο. Και τελικά κατάφεραν να μπερδέψουν όχι μόνο τους Γερμανούς, αλλά και τον ίδιο τον κ. Βαρουφάκη ο οποίος ανάρτησε το συγκεκριμένο βίντεο -προφανώς από σφάλμα- και στο δικό του προφίλ στο twitter.
Μάλιστα όπως οι ίδιοι είπαν για να γυριστεί το βίντεο πήραν έναν σωσία του κ. Βαρουφάκη.
Οι συντελεστές του βίντεο παραδέχτηκαν πως θέλησαν να «παγιδεύσουν» μέχρι και τον παρουσιαστή του ARD ο οποίος είχε φιλοξενήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη λίγες μέρες πριν. Όπως φαίνεται τα κατάφεραν μια χαρά, αφού την εβδομάδα που διανύουμε η μισή Ευρώπη ασχολείται με τις χειρονομίες του Γιάνη Βαρουφάκη.
Στόχος τους ήταν να τονίσουν το πάθος των Γερμανών κατά όσων επιτίθενται στην πατρίδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου