Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ...ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ". ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!

Κύριε Αποστολόπουλε,

Κατ’ αρχήν αυτό το παραμύθι με την «συνεργασία και τη συλλογική προσπάθεια» εγκαταλείψτε το και να το επαναφέρετε όταν μας καλέσετε...



σε συνάντηση για δεύτερη φορά, μετά τις 2/9/14, για να συζητήσουμε πολιτικές συνεργασίας και συνέργειας. Ακομη περιμένω να με καλέσετε όπως δηλώσατε δημοσίως, να σας εκθέσω τις απόψεις μου για τον ρόλο και την σημασία επαναλειτουργίας του ΚΕΚ.

Είναι προφανές ότι με δική σας απόλυτη ευθύνη έχετε επιλέξει την διοικητική απομόνωση, αφού ποτέ δεν επιδιώξατε μια συζήτηση μαζί μας πριν από τις εκατοντάδες αποφάσεις που έχετε λάβει.

Επί του προκειμένου τώρα, νομίζω ότι με τα όσα γράφετε επιβεβαιώνετε με απόλυτο τρόπο τα όσα σας καταμαρτυρούμε αφού ούτε τώρα καταλάβατε τη διαφορά μεταξύ του Σχεδιάζω την πόλη μου, Δεσμεύω Οικόπεδα, Βρίσκω τα Χρήματα και τα απαλλοτριώνω... και του συναντιέμαι μετά τον διαγωνισμό να δω μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τον κ. Δρούλια τον συνάντησα κι εγώ. Ελπίζω να κάνω λάθος και να σας δω κι εσάς να απαλλοτριώνετε πολλά οικόπεδα και να χρηματοδοτείτε ανάλογες κατασκευές, για να τις αποδώσετε στους συνδημότες μας μέχρι το τέλος της θητείας σας και να είσαστε σίγουρος ότι όχι μόνο θα σας στηρίξω στην διαδικασία, αλλά θα βγω να σας συγχαρώ δημοσίως και με ένταση.

Ομως κύριε Αποστολόπουλε, ένα δελτίο τύπου με τις φράσεις "συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, ένα χρόνο μετά" για μία δημοτική αρχή που δεν έχει φτιάξει ακόμη ούτε το Επιχειρησιακό της Σχέδιο, όπως όφειλε να έχει κάνει εδώ και τρεις μήνες, παραπέμπει σε άλλες νοοτροπίες και πρακτικές.

Δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί σας δημιούργησε έκπληξη. Από την πρώτη μέρα της σύστασής μας, εμείς τέτοιου είδους νοοτροπίες και πρακτικές τις καταγγέλλουμε και τις αποκαλύπτουμε.



Υ.Γ. Και μια παρατήρηση. Οπως γνωρίζετε εμείς είμαστε μια συλλογική προγραμματική και όχι μια προσωποπαγής ή κομματική παράταξη και αυτό μας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους. Κάθε ανακοίνωσή μας βγαίνει μετά από συλλογικό ισότιμο διάλογο όλων των μελών και με συλλογική υπογραφή.  Οταν λοιπόν θέλετε να απευθυνθείτε προσωπικά σε μένα, να κάνετε κλίκ στο wall μου.

6 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΚΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. ΟΜΑΔΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πολύ καλά κάνετε ! Ας παρουσιάσει δημόσια το ΦΕΚ πρόσληψής του κου Πετράκη και σε τι οργανική θέση υπηρετεί. Αν όχι τότε θα έχει θέμα ο κος Δήμαρχος. Λυπάμαι γιατί τον ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΗΡΕ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΣΚΟΠΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΑΙΔΕΣ ΕΥΡΩ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΕΔΕ

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ 3.000 ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ !!!

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΤΟΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά όλοι αυτοί με ποιόν τρόπο ωφέλησαν τον Δήμο πηγαίνοντας στην Χαλκιδική;

      Διαγραφή
  5. O δήμαρχος και οι περισσότεροι συνεργάτες του δεν καταλαβαίνουν την διαφορά ανάμεσα στον σχεδιασμό και στα εγκαίνια έργων.Τελικά δεν έχει ούτε καλό επικοινωνιολόγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή