Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΚΡΗΞΗ ΑΛΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΥΡΙΑ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΕΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!

Οι εγκληματίες της τοκογλυφίας, της ΕΕ (περί εγκληματιών-μαφιόζικου τύπου πρόκειται), χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ στη χώρα μας από τον περασμένο Αύγουστο, προκαλούν σκόπιμη οικονομική ασφυξία...


στην Πατρίδα μας. Μιλούν δήθεν για συμφωνία που δήθεν επέρχεται, αλλάζοντας κάθε τόσο τις απαιτήσεις τους. Πρόκειται για δικτάτορες-φασίστες  του χειρίστου είδους οι οποίοι δεν σέβονται την ετυμηγορία του λαού, θέλοντας την κυβέρνηση να ...γλείψει τις φασιστικές τους μπότες. Επιδιώκουν την ταπείνωση της Ελλάδος, με τελικό αποτέλεσμα να στερέψουν από ρευστό όλοι οι δημόσιοι οργανισμοί και να επέλθη το απόλυτο κράχ στη χώρα! Ένα κραχ το οποίο θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Αυτά τα οποία έρχονται θα αποτελούν όλεθρο για το έθνος, για την ίδια την επιβίωση του έθνους! Η Ελλάς κινδυνεύει και από εμφύλιο σπαραγμό και από διαμελισμό, λόγω επίθεσης που θα δεχτεί και δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει. Η Τουρκία, η Αλβανία ή και οι δύο χώρες μαζί, μοιάζουν με ύαινες έτοιμες να κατασπαράξουν το ταλαιπωρημένο σώμα της Ελλάδος. Θα τους το έχουν παραδώσει οι μαφιόζοι της ΕΕ! 
Αν η κυβέρνηση δεν αποφασίσει να απαγκιστρωθεί από τους δυνάστες της, αν επιμένει σε συμφωνία με τους οικονομικούς δολοφόνους της, τότε επέρχονται ανυπολόγιστα δεινά!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου