Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ: "ΘΕΛΩ ΑΝΔΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ"! ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΟΣΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΘΕΣ ΚΙ' ΑΛΛΕΣ;

Ξεκαρδιστική είναι η συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού που διαβάζουμε στο Hello και στο gossip-tv.gr. Η γυναίκα όταν δίνει συνεντεύξεις μιλάει για τους εραστές της (ατελείωτοι μοιάζουν), τι έχει περάσει μαζί τους και ποιος είναι ο νέος έρωτας που ψάχνει! Η γυναίκα ζει για τους άνδρες και τους έρωτες που της χαρίζουν. Εμείς αυτό καταλαβαίνουμε. Τι κι αν η Ναταλία έχει πάρει τη...στροφή για τα 60ήντα της; Δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει ως έφηβη. Αν κρίνουμε δε από το σώμα της όπως το βλέπουμε πιο πάνω (αν βεβαίως δεν έχει υποστεί ρετούς και άλλα...κόλπα στο photoshop) η γυναίκα...σκίζει. Είναι σαν έφηβη.
Τι είπε λοιπόν στη συνέντευξή της; «Αυτό που χρειάζομαι αυτή τη...

στιγμή, είναι ένας άντρας ο οποίος θα συγκινήσει με σεισμικές δονήσεις τον εγκέφαλο μου».
Και συνεχίζει. Προσέξτε πιο κάτω.
Πότε σου συνέβη τελευταία φορά;
«Δεν είναι κομψό ν' απαντήσω, γιατί θα είναι σαν να θίγω καταστάσεις και ανθρώπους. Δεν είναι σύνηθες, πάντως, είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια, κι αυτό όχι γιατί είμαι υπερβολικά έξυπνη, αλλά γιατί είμαι ένας άνθρωπος που εγκεφαλικά συγκινούμαι δύσκολα. Αυτό που αυτή τη στιγμή αισθάνομαι κι έχω ανάγκη, είναι μια πάρα πολύ έντονη εγκεφαλική συντροφική σχέση, μ’ έναν πάρα πολύ έξυπνο άνθρωπο, που σίγουρα να μη χρειάζεται τίποτα από μένα και να μη χρειάζομαι τίποτα από εκείνον κι εγώ, πάρα μόνο έρωτα, αγάπη, τέλεια παρέα, πολύ χιούμορ και να περνάμε φανταστικά».
 Εσύ, τι κρατάς από τις σχέσεις σου;
«Την ουσία. Δε μετανιώνω για καμία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τις τοποθετώ όλες στο ίδιο επίπεδο κι ότι για μένα όλες είχαν την ίδια αξία, την ίδια ουσία, την ίδια σημασία. Όχι, θα είναι ψέμα αυτό. Για κάποιους ανθρώπους δε θυμάμαι τίποτα, εκτός από ελάχιστα πράγματα, κι από κάποιους άλλους ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Δεν κρατάω κακίες, δε θέλω ο άντρας που θα χωρίσει από μένα να πάει στο Άγιον Όρος και να γίνει μοναχός».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου