Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΣΟΚ! ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!!! ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: "ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ"!!! ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΜΑΣ. ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΦΙΛΗΣΥΧΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ

Η παρακάτω καταγγελία είναι δημόσια, έχει αναρτηθεί στο facebook  από την S. F. (τα στοιχεία της στη διάθεσή μας), ενώ έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία η οποία για το γεγονός (ευτυχώς το επίδοξο θύμα γλύτωσε) είπε ότι  οι περισσότεροι από τους αλλοδαπούς "ανεβαίνουν προς τα πάνω με τα μέσα μαζικής μεταφοράς" και ότι οι ΄πολίτες θα πρέπει να έχουν το νου τους! 
Διαβάστε το απίσττευτο για τον Χολαργό περιστατικό:

"Αγαπητοί φίλοι και φίλες θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα συμβάν που έλαβε χώρα προχθές στον Χολαργό. Κοριτσάκι του στενού μου οικογενειακού περιβάλλοντος λίγο έλειψε να απαχθεί από αλλοδαπό, καθώς επέστρεφε από το σχολείο του. Ο αλλοδαπός ακολούθησε την παρέα των κοριτσιών που ξεκίνησαν από το σχολείο τους για το σπίτι και όταν χώρισαν και η μικρή έμεινε μόνη της , την άρπαξε από το χέρι και άρχισε να την τραβάει. Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να απελευθερωθεί. Ευτυχώς πετάχτηκαν άτομα από ένα μαγαζί και τον έπιασαν. Το άσχημο είναι ότι οι αστυνομικοί είπαν ότι πολύ από τους αλλοδαπούς πλέον δεν μένουν στο κέντρο αλλά ανεβαίνουν προς τα πάνω με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και ότι θα πρέπει να έχουμε το νου μας. Μπορεί να ακούγεται λίγο άσχημα αυτό αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε και με το 15χρονο κορίτσι στην Πάρο. Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Παρακαλώ προωθήστε το σε όσους περισσότερους γίνεται.

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΩ Ή ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΑ @@ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΕΨΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή