Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ: "ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ! Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ"! ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

Κόλαση έχει κάνει, τις τελευταίες ημέρες, τη ζωή του Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αποτέλεσμα στην επεισοδιακή συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το ΣΥΡΙΖΑ να υπάρχει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους...

«Ποτέ δεν έχουμε δει τον Αλέξη Τσίπρα τόσο αυστηρό όσο στην αντιπαράθεση του με τη Ζωή σε αυτή τη συνεδρίαση. Μάλλον είχε ξεχειλίσει το ποτήρι» σημειώνουν στελέχη που ήταν παρόντα στη συνεδρίαση και που έχουν εξαρχής κοινή πορεία -και προσωπικές σχέσεις- τόσο με τον πρωθυπουργό και με την πρόεδρο της Βουλής.
«Αυτό που μαθαίνουμε ότι φέρνετε είναι μνημόνιο. Και τη δική μου ψήφο στα μνημόνια μην την υπολογίζετε» φέρεται να προειδοποίησε, μεταξύ άλλων, η Ζωή Κωνσταντοπούλου την ηγεσία της κυβέρνησης, ενώ ζήτησε να ενημερώνεται εγκαίρως για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Μεγάρου Μαξίμου. Η έκρηξη, ωστόσο, έγινε για άλλα θέματα, όπως τα αποθεματικά της βουλής. «Δεν μπορεί όλοι οι φορείς να δίνουν τα χρήματα τους για τους μισθούς και τις συντάξεις και η Βουλή να αρνείται με διάφορα προσχήματα και προφάσεις» είναι το πιο… ευγενικό που ξεστόμησε ο Αλέξης Τσίπρας.
Μετά ακολούθησε το επεισόδιο με την ΕΡΤ και το γεγονός ότι η κ. Κωνσταντοπούλου προειδοποίησε ότι δεν θα ψηφίσει υπέρ της τοποθέτησης του Διονύση Τσακνή και κυρίως του Λάμπη Ταγματάρχη.
Το Μέγαρο Μαξίμου παρ” όλο που επιδιώκει να μην ρίξει «λάδι στη φωτιά» φέρεται να αποδίδει στην Ζωή Κωνσταντοπούλου προσωπική στρατηγική και «επιχείρηση συγκρότησης ομάδας». Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, αφήνουν αιχμές ότι η πρόεδρος της Βουλής ρίχνει εσωκομματικά γέφυρες προς την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Αιχμές και για την διαπραγμάτευση
Κατά την ομιλία της στην  Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου, άφησε αιχμές και για την διαπραγμάτευση
Η διαπραγμάτευση είναι ζήτημα δημοκρατίας και όχι οικονομίας, ανέφερε στην εισήγησή της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Χρέος μας είναι να ενισχύσουμε την κυβέρνηση ώστε να φέρει εις πέρας τη λαϊκή εντολή» συμπλήρωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου.
Περιγράφοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης η ίδια είπε πως δεν μπορεί να καταλήξει ούτε σε διαχείριση ούτε σε ενσωμάτωση.
Αναφερόμενη στην Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου που έχει η ίδια συστήσει, τόνισε ότι μπορεί να ζητήσει αναστολή της πληρωμής χρέους μέχρι να τελειώσει το έργο της.
crashonline.gr (τίτλος: τροποποιημένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου