Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: "ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ"


Χολαργός, 26 Μαΐου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Κύριε Τίγκα είσαστε αδιάβαστος Δεν επιβαρύνθηκε οικονομικά ο Δήμος
Κύριε Τίγκα,
Δεν περίμενα με τίποτα να είσαστε τόσο «αδιάβαστος» σχετικά με τη μετάβαση υπηρεσιακού οχήματος εκτός ορίων του Δήμου και Νομού και την κατ' εξαίρεση οδήγηση υπηρεσιακού οχήματος, πόσο μάλιστα όταν είσαστε επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά ακόμα περισσότερο όταν κατέχετε και τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πεντέλης...


Σας ενημερώνω λοιπόν, ότι κατατέθηκε και εγκρίθηκε έγκαιρα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η κίνηση υπηρεσιακού οχήματος στη Χαλκιδική (αριθ. πρωτ. 33527/18347 έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, όπου σύμφωνα με την τελευταία παράγραφο αυτής επιτρέπεται η οδήγηση από αυτούς στους οποίους έχει δοθεί έγκριση).
Επίσης σας επισυνάπτω το σχετικό αίτημα του Δήμου Παπάγου - Χολαργού (αρ. πρωτ. 8259 - 29/4/2015) και την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για κατ' εξαίρεση οδήγηση υπηρεσιακών οχημάτων από πρόσωπα που δεν κατέχουν νομοθετημένη θέση οδηγού (αρ. πρωτ. 33533/18352 - 6/5/2015) σύμφωνα με την οποία ο κ. Πετράκης, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής σύμφωνα με την υπ. 148/2014 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, είχε έγκριση για την οδήγηση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου.
Σας ενημερώνω επιπλέον ότι από τη συγκεκριμένη κίνηση του υπηρεσιακού οχήματος δεν προήλθε καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο, αφού τα έξοδα βενζίνης και διοδίων καλύφθηκαν από εμένα προσωπικά. Και όπως θα γνωρίζετε πιστεύω, δεν διαθέτω προσωπικό οδηγό παρόλο που δικαιούμαι, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.
Όσον αφορά στα έξοδα παραμονής του κ. Πετράκη, καλύφθηκαν αποκλειστικά από το ίδιο.

Κύριε Τίγκα,
Ο Δήμος μας είχε ισχυρή παρουσία στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, στο οποίο παραβρέθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας και σύμφωνα πάντα με την απόφαση 98/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο συγκεκριμένο συνέδριο δε, υπήρχαν εκατοντάδες δημαρχιακά αυτοκίνητα.
Κατόπιν αυτών, φρονώ πως οφείλετε μια δημόσια συγνώμη τόσο σε εμένα, όσο και στον κ. Πετράκη. Δεν έχετε δικαίωμα να συκοφαντείτε κανέναν λόγω της άγνοιάς σας.
Παρόλα αυτά, εάν έχετε στοιχεία για όσα γράφετε παρακαλώ να τα καταθέσετε στον εισαγγελέα ή στον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης.
Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος





7 σχόλια:

  1. Το ότι προτίμησες να γράψεις όλα αυτά τα χαρτιά αντί να πάρεις σαν κύριος το δικό σου αυτοκίνητο και να πας με προβληματιζει... Νομίζω έχει χαθεί το μέτρο σε αυτόν τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ALLA EIXES PEI PROEKLOGIKA STON KOSMO .......NOMIZEIS OTI DEN UYMATAI O KOSMOS ????KAI ENV EXEIS THN DYNATOTHTA !!!!!TI TOYS EIUELES OLOYS APO TO DHMO MAZI SOY ????HRUAN ME DIKA TOYW XRHMATA???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ALLA EIXES PEI PROEKLOGIKA STON KOSMO .......NOMIZEIS OTI DEN UYMATAI O KOSMOS ????KAI ENV EXEIS THN DYNATOTHTA !!!!!TI TOYS EIUELES OLOYS APO TO DHMO MAZI SOY ????HRUAN ME DIKA TOYW XRHMATA???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο χειρότερος Δήμαρχος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ στην πόλη μας . Άχρηστος , Ανίκανος , Κομματόσκυλο , Χωρίς Αισθήματα Ανθρωπιάς μέσα του . Αδιάφορος για τον Χολαργό . Δεν γνωρίζει την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Χολαργού . Με λίγα λόγια ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ εκτός από την καλοπέραση . Αυτός και οι συνεργάτες του φροντίζουν κάθε λίγο και λιγάκι να μας θυμίζουν με προκλητικό τρόπο ότι είναι κακομαθημένα πλουσιόπαιδα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καλή ζωή την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας φτύνουν αίμα κάθε μέρα να ζήσουν την οικογένεια τους . Και το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αποτελείται από είναι ένα μάτσο αποτυχημένους ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ . Οι αριστεροί είναι οι χειρότεροι όλων απατεώνες και ανθέλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oταν υπάρχει κοινωνικό παντοπωλείο,όταν πολλοί δημότες αδυνατούν να στείλουν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό,γιατί έπρεπε ο Δήμος,δηλ.οι δημότες,να πληρώσουν έξοδα μιας ολόκληρης κουστωδίας που πήγε στο πολυτελές ξενοδοχείο για να κάνει τι;Το όφελος για το Δήμο ποιό ήταν;

      Διαγραφή
  5. Tελικα η πολιτικη θελει γερο στομαχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠ ΤΑ ΜΥΔΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ .ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ. ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ.ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΘΕΛΑΤΕ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ? ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟ ΠΑΛΕΥΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΤΟΙΜΟ. ΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ.ΑΥΤΑ ΘΑΧΕΙΣ ΝΑΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ...Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΣΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή