Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ… ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Η ΜΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ GAY!

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ! Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ; ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ;
Αμηχανία από τον Λυκειάρχη ο οποίος δηλώνει ότι δεν γνώριζε σε όλη του την έκταση το περιεχόμενο της παράστασης. 

«Αν το γνώριζα θα έβαζα φραγμούς»!

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ «Ο.Κ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ
 Έγινε  και αυτό και άνοιξε η κερκόπορτα στα Λύκεια της χώρας. Με την έγκριση των καθηγητών, μαθητές του 1ου Λυκείου Χολαργού έπαιξαν παράσταση όπου παρουσιαζόταν ως κοινωνικός ρατσισμός η μη αποδοχή της υιοθεσίας παιδιών από gay γονείς.
Το θεατρικό σκετς στο οποίο πρωταγωνιστούσαν μαθητές-μαθήτριες του Λυκείου έδειχνε ένα ζεύγος φυσιολογικό (άνδρας-γυναίκα) και ένα ζεύγος gay! Προσέρχονται σε ένα ίδρυμα υιοθεσίας παιδιών, όπου ο επικεφαλής του ιδρύματος δυσκολεύεται να αποφασίσει σε ποιους θα δώσει το παιδί για υιοθεσία. Ο λόγος δίνεται στο ίδιο το παιδί το οποίο βρίσκεται σε μια τέτοια ηλικία που μπορεί να αποφασίσει. Τελικά αποφασίζει να το υιοθετήσουν οι  gay, διότι κοντά σε αυτούς θα έχει καλύτερη ασφάλεια για τη ζωή του!!!
Απίστευτα, προκλητικά μηνύματα τα οποία περνούν με την έγκριση των καθηγητών. Η κερκόπορτα άνοιξε και δύσκολα κλείνει.
Προσέξτε τι μας είπε η αρμόδια καθηγήτρια κ. Φραντζεσκάκη αλλά και ο ίδιος ο Λυκειάρχης κ. Διαμαντόπουλος.  


Λυκειάρχης Διαμαντόπουλος: Ήξερα ότι υπήρχε ένα project για τον ρατσισμό και τη διαφορετικότητα, αλλά λόγω της προετοιμασίας των πανελλαδικών εξετάσεων δεν κατάφερα να είμαι από την αρχή ως το τέλος ώστε να έχω πλήρη γνώση του τι παίχθηκε στην παράσταση.

Καθηγήτρια: Το θέμα του ρατσισμού και της διαφορετικότητας το  αγγίξαμε από πολλές πλευρές. Από το θέμα της θρησκείας κυρίως, αλλά και ως κοινωνικό, οικογενειακό ρατσισμό. Τα ίδια τα παιδιά μού πρότειναν να παίξουμε ένα θεατρικό σκετσάκι. Τελικά οριστικοποιήθηκε να είναι αυτό: δηλ. ένα κανονικό ζευγάρι και ένα ζευγάρι gay που πάνε σε ένα ίδρυμα για να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, αλλά ο υπεύθυνος του ιδρύματος όσο και το κοριτσάκι που θα υιοθετείτο και ερωτήθηκε γιατί –υποτίθεται- ήταν μεγάλο σε ηλικία και είχε άποψη, έκρινε ότι μεγαλύτερη ασφάλεια για τη ζωή του, θα είχε αν υιοθετείτο από το ζευγάρι των gay. Ως εκεί ήταν το θέμα, τίποτε παραπέρα. Δεν ειπώθηκε από μέρους μας ότι είμαστε υπέρ του φαινομένου.
--Εσείς δηλ. πώς αντιλαμβάνεστε το μήνυμα που θέλησε να περάσει η θεατρική αυτή παράσταση;
Καθηγήτρια: Ότι πρέπει να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα.
-- Επειδή κι εγώ τελείωσα το σχολείο όπου εσείς διδάσκετε. Θέλω να μου πείτε, επειδή εγώ και οι τότε μαθητές δεν διδαχτήκαμε αυτά τα πράγματα, ήμασταν οπισθοδρομικοί και τώρα εσείς ανακαλύψατε την αλήθεια; Ότι δηλ. είναι κοινωνικός ρατσισμός αν δεν αποδεχτούμε τους gay ως διαφορετικούς και είναι ρατσισμός αν τους αρνηθούμε να υιοθετήσουν παιδιά;
Καθηγήτρια: Σας είπα, εμείς δώσαμε έμφαση στο θέμα του να μην έχουμε στην Ελλάδα φαινόμενα σαν τους ταλιμπάν. Δηλ. φαινόμενα ακραία επειδή δεν δεχόμαστε το διαφορετικό.
--Εσείς όμως θίξατε το θέμα της υιοθεσίας των παιδιών από τους gay. Περνάτε το μήνυμα δηλαδή ότι τα παιδιά που ανατρέφονται από ζευγάρι gay είναι νορμάλ και φυσιολογικά, τόσο αυτά όσο και το γεγονός αυτό καθ’ αυτό, να μεγαλώνουν παιδιά με gay γονείς!
Καθηγήτρια: Ακούστε, δεν ήθελα να βάλω φραγμό στα παιδιά στον τρόπο που θα εκφραστούν. Απλά το θίξανε ότι μπορεί να συμβαίνει και αυτό.
--Αυτό προφανώς έγινε με τη συναίνεση και των καθηγητών.
Καθηγήτρια: Αυτό έγινε στα παιδιά της ομάδας μας, στο project το δικό μου.
--Αυτό όμως σε κάποιους μαθητές φάνηκε άσχημο, γι’ αυτό άλλωστε διαμαρτυρήθηκαν μέσω της εφημερίδας μας.  
Καθηγήτρια: Και μένα με παραξένεψε αλλά είπα ότι δεν μπορώ να κλείσω τους ορίζοντες. Θέλησαν να γνωστοποιήσουν ότι υπάρχει και αυτό…
--Και θεωρείται κοινωνικός ρατσισμός αν δεν υιοθετούνται παιδιά από γονείς gay; Αυτό μου λέτε τώρα.
Καθηγήτρια: Κύριε Βραχιολίδη, εγώ δεν έφτασε ως εκεί…
--Μα, αυτό το μήνυμα δεν πέρασε η παράσταση;
Καθηγήτρια: Δεν νομίζω ότι πέρασε αυτό το μήνυμα.
--Τι μου λέτε τώρα; Την υιοθεσία των παιδιών μπορούν άνετα να την αναλάβουν και gay γονείς. Αν δεν το αποδεχτείς αυτό, είναι κοινωνικός ρατσισμός. Αυτό είναι το μήνυμα της παράστασης των μαθητών σας.
Καθηγήτρια: Ο καθένας έχει την άποψή του. Εμείς αυτό θέλουμε: η άποψη του καθενός να είναι σεβαστή.
--Αν αυτή η άποψη είναι διαστροφική για τα παιδιά μας, είναι σεβαστή; Αν η άποψη που περνά από το σχολείο σας διαστρέφει την αντίληψη περί σωστής παιδείας, πρέπει να την περάσουμε; Ή μήπως έτσι ανοίγετε μια κερκόπορτα;
Καθηγήτρια: Εμείς δεν το είδαμε έτσι. Το είδαμε ότι είναι κάτι το διαφορετικό. Ακόμη κι εγώ είχα λίγες αμφιβολίες γι’ αυτό, αλλά επειδή είπα ότι είναι των παιδιών γνώμη και θέληση…
--Αυτών που συμμετείχαν στην παράσταση, όχι όλων. Διότι όπως σας είπα υπήρξαν αντιδράσεις από μαθητές, γι’ αυτό σας τις μεταφέρω.
Καθηγήτρια: Το τμήμα μας είναι το Β1. Το ήξεραν όλοι οι μαθητές το περιεχόμενο της παράστασης. Τα άλλα τμήματα δεν το ξέρανε. Ήρθανε παιδάκια από άλλα τμήματα που δεν ήξεραν το περιεχόμενο της παράστασης.

Ο διάλογος συνεχίζεται με τον Λυκειάρχη κ. Διαμαντόπουλο:
--Ανοίγονται θέματα πολλά με την παράστασή σας αυτή. Διότι αν τα παιδιά έχουν αυτή την άποψη και τη δείχνουν ως θεατρική παράσταση, νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει και ένας λόγος από τους καθηγητές. Ένας φραγμός, κάτι που δεν υπήρξε από μέρους σας.  Ανοίγετε κερκόπορτα...
Λυκειάρχης: Επειδή μίλησα με πολλούς καθηγητές, το πνεύμα ήταν, όχι εμείς ως καθηγητές να προτείνουμε κάτι αναφορικά με το τι θα γίνει στην κοινωνία ή στις κοινωνίες, αλλά θέλαμε να παρουσιάσουν οι μαθητές μια πραγματικότητα, χωρίς να πάρουμε θέση.
--Δηλ. τα παιδιά παρουσιάσανε το γεγονός ότι οι gay υιοθετούν τα παιδιά αλλά χωρίς να πάρουνε θέση;
Λυκειάρχης: Να σας πω την αλήθεια, επειδή κι εγώ δεν γνώριζα το θέμα σε όλη του την έκταση... Αν το γνώριζα ίσως έβαζα κάποιους φραγμούς.
--Αν τα παιδιά αποφασίζανε να κάνουν μια παράσταση με ζωντανό σεξ πάνω στη σκηνή, θα το επιτρέπατε αυτό;
Λυκειάρχης: Προφανώς όχι.
--Γιατί όμως δεν κάνατε το ίδιο και δεν είπατε «παιδιά, εδώ μπαίνει stop»;
Λυκειάρχης: Σας είπα, αν το ήξερα σε όλη του την έκταση το γεγονός, θα είχα βάλει κάποιους φραγμούς! 

41 σχόλια:

  1. Άντε, μπράβο, να την χαιρόμαστε την κυρά δασκάλα. Όσο για τον Δήμο, άσε, αυτός ασχολείται με αλληλεγύες και φωτογραφίσεις.

    Μαρία Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ , ΝΑ........ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

    Ο ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ .......Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.....ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ..........ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ LIVE ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ....ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΝΑΙ ;

    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ;

    Η ΚΥΡΙΑ ΟΚΤΩΠΡΟΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ- ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ;

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ;
    ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ;
    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ .

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΕΣΒΙΕΣ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ GAY ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ;

    ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ,ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ;
    ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ ;



    ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΑΜΗΛΟΚΩΛΗΣ
    ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥΣΤΡΟΛΕΣΒΙΩΝ ,ΝΟΜΟΥ ΦΡΙΚΙΩΝ .
    (ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΛΕΣΒΙΑ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ) ....


    ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ......ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ .

    ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΦΤΥΝΑ ΜΕ ΡΟΧΑΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ .....ΓΟΥΑΟΥΥΥΥΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ , ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ..


    ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΚΟΜΑ;

    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

    ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ........ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ !!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να παθεις καρκινο

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΘΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΘΩ Ο ΘΕΟΣ.
      ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

      Διαγραφή
    3. καλα εισαι πολυ μαλακας!! εσυ ξυπνα ζωο!! Εσυ και ολοι οι υπολοιποι φασιστες και κολλημενοι εχετε φερει εδω την κοινωνια!! Ποσο κομπλεξ θα εχεις με τον εαυτο σου για να λες τετοιες μλκιες?!!

      Διαγραφή
    4. Κατουραω στην μαπα του θεου και του χριστου και οποιου αγαπας. Να πεθανει ολη η οικογενεια σου απο εμπολα σκατοφασιστακι...Θα σε βρουμε. Και θα σε πανε τεσσερεις γαμιολι.

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ , ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΓΟΥΑΟΥΥΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΟΥΛΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ , ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΕΝΑ - ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ;

    ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ;


    ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ Ή ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ ;

    ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΆΛΛΟΣ , Ο ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ......"ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ (ΛΕΕΙ), ΤΟ ΘΕΜΑ"

    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ , ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ;

    ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ,ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ;

    ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ή ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ;

    ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ;

    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ , ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΧΙ.


    ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΓΟΝΕΙΣ ;

    EEEEEEEEEE ΜΜΜΜΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ , ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειστε γελοιοι, ειμαστε 18 χρονων και δεν εχουμε τις αποψεις σας. δεν εχουμε προβλημα με τους ομοφυλους γονεις, σιγουρα ειναι κατι πιο σπανιο αλλα δεν ειναι κατι κακο. ενας ανθρωπος δεν κρινεται απο το φυλο του, και ενας γονεας δεν κρινεται απο το αν ειναι γκει ή στρειτ. οποιος "ενοχλημενος" εχει προβλημα με αυτη την παρασταση ας ερθει στην αποφοιτηση του σχολειου να εξηγησει τους λογους για τους οποιους του φαινεται τοσο μεγαλο ζητημα το γεγονος οτι τα παιδια δεν ειναι ομοφοβικα και προκατειλημμενα. γουρουνια νεοελληνες φασιστες κομπλεξικοι. αν τα παιδια σας σας πουν οτι ειναι γκει δηλαδη θα παψετε να τα αγαπατε;

      Διαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗ

    "Λυκειάρχης: Σας είπα, αν το ήξερα σε όλη του την έκταση το γεγονός, θα είχα βάλει κάποιους φραγμούς" !


    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ .......!!!

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΕ ΠΑΛΑΣΚΑ , ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ.

    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ .......!

    ΤΩΡΑ, .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να αγιάσει το στόμα σου .........καλά τα λες αλλά ποιός ακούει που είναι όλοι κομματόσκυλα ; Ξέρεις γιατί τη ψηφίζουν αυτή ; Γιατί βγαίνει και λέει ότι είναι μέσα στα πράγματα με τον άντρα της και ξέρει καταστάσεις και διάφορα άλλα τέτοια και οι γονείς ψαρώνουν και τη ψηφίζουν.Το αντιμετώπισα ως μαμά στο γυμνάσιο στην Ευτέρπης, στο 1ο ,ένα είναι σίγουρο,ότι υπάρχουν δεκάδες γονείς που δεν τη θέλουν και που απέχουν από όλη αυτή την διαδικασία.
    Όλοι έκαναν τα στραβά μάτια και στο γυμνάσιο και τώρα και στο λύκειο και όπως είχες μάλλον πει εσύ σε μια άλλη ανάρτιση ,αν το έγραψες εσύ δεν γνωρίζω, φοβούνται οι καθηγητές τις μεταθέσεις και τις κρίσεις και όλα αυτά και λειτουργούν κάτω από φόβο και αυτοί.
    Εύκολα κάνουν καταγγελίες οι σύλλογοι γονεών στις σχολικές επιτροπές των δήμων αλλά αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι άλλο τόσο εύκολα και εμείς κάνουμε καταγγελίες γι αυτούς.Δυστυχώς δεν εργάζονται αντικειμενικά οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων.Και έμαθα από μια φίλη μου που το παιδί της πάει στο 5ο νηπιαγωγείο και τώρα θα πάει στη Α' δημοτικού ότι γίνεται σφαγή από μέσα που βάζουν οι γονείς για να πάνε τα παιδιά τους στο 5ο δημοτικό και σιγά το σχολείο δηλαδή στη τελική.Και έβγαιναν λέει 5 μέρες πριν τις εγγραφές για να γράφουν που μένει το κάθε παιδάκι ενώ τη Τρίτη ξεκινούν οι εγγραφές στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά,ποιος ο λόγος να μαζεύουν οι σύλλογοι που μένει το κάθε παιδί ; Δεν ξέρον που μένουν ; Η διευθύντρια του 5ου δημοτικού ήδη έχει πάρει τις διευθύνσεις και στον σύλλογο έλεγαν ότι δεν τις έχει πάρει.......άβυσσος!!
    Και εμείς που πήγαμε Παπάγου μια χαρά είναι το παιδί στο δημοτικό.
    Αλλά μου άρεσε και σε μένα και στον άντρα μου που τα λες ψυχρά και όπως είναι τα πράγματα, επιτρέπεται να λένε και να περνάνε μηνύματα στα παιδιά στο λύκειο και στο γυμνάσιο και παντού ότι είναι φυσιολογικό οι ομοφυλόφιλοι άντρες και γυναίκες να μπορούν και να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά ; Τι αηδίες είναι αυτές ; Και βγαίνει μετά σε συνέντευξη η καθηγήτρια να λέει ότι είναι σεβασμός στη διαφορετικότητα και ο Λυκειάρχης να λέει ότι δεν ήξερε, ε δεν ρώταγε ;
    Καλά τα γράφεις φίλε.
    Και κανένας γονιός δεν μιλάει και δεν τους ρίχνει από ένα γιαούρτη(ι) για να καταλάβουν πόσο "επικίνδυνοι" είναι ; Έτσι και αλλιώς τα παιδιά μας θα τα βρουν μπροστά τους, θα πρέπει να τους μπαίνουν σκέψεις από την παιδική ηλικία ; Θα κάνουμε παιδιά τικιτάνγκες ; Τέλος τα παραμύθια ,εμείς δεν λέμε ότι δεν συμβαίνουν στη καθημερινή ζωή των ανθρώπων όλα αυτά τα ανώμαλα αλλά όχι και να επικροτούμε την ανωμαλία.Υπάρχει, είτε το θέλουν είτε όχι , το αρσενικό και το θηλυκό , ο άντρας και η γυναίκα , το πέος και το αιδοίο που αυτά ενώνονται για να ενώνεται η ομαλότητα και η ίδια η ζωή.Όλα τα άλλα είναι εκτός πραγματικότητας.Και πάλι μπράβο σου που τα "χώνεις" ,ξέρεις πόσοι γονείς είμαστε σαν εσένα αγαπητέ φίλε μου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
      ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ............
      ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ ,ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΟ , ΠΑΡΑΚΑΜΠΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ , Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΑΦΑΝΗΣ.
      ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΩ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΟ ....ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΣΟ.
      ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 5ο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ "ΔΙΝΩ" ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ..........., .......ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,ΣΤΗ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ 5ο Ή ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ....ΣΧΟΛΕΙΟ .
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 5ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ .

      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ , ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ .ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.
      ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ (ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΕΣ) ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ "ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΕΣ" ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ή ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ Ή ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΟ.
      ΣΟΥ ΛΕΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
      ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ.

      ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ .
      ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ........ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ,ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΦΟΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ή ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ .ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟ-ΣΚΟΠΟ .

      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΟΛΥ .

      Διαγραφή
  6. Μόλις στερήσατε απο τα ίσως ομοφυλόφιλα παιδιά σας δικαιώματα και γίνατε κακοί γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στη καθηγητριούλα! την επόμενη φορά ας στίσει σκετσάκι και στη θέση των
    gay ας βάλει παιδόφιλους. Και αυτών τη διαφορετικότητα πρέπει να δεχθεί και ας τους δώσει το παιδάκι της για υιοθεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΣΩΣ, λεω ΙΣΩΣ, οι ομοφυλοφιλοι να μην κανουν κατι ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ τη θεληση του ατομου που εχουν απεναντι τους.
      ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ των παιδεραστων, που μονο τη συνεση του παιδιου δεν εχουν οταν το βιαζουν. Οι γκει, περα απ το να "χαλανε την αισθητικη σου", δεν σε επιρρεαζουν περαν αυτου, ουτε αμεσα, ουτε εμμεσα. Κ συ μπορει να χαλας την αισθητικη του απεναντι σου. Ποιο ειναι το ποιο λογικο. Να σε αποδεχτει κ απλα να μην σε ενστερνιζεται, η μηπως να εξαφανιστεις απο προσωπου γης;
      Επισης πιστεψε με, τα παιδακια που μεγαλωνουν με γκει γονεις, μια χαρα ευτυχισμενα γινονται, κ "νορμαλ" για τα δικα σου δεδομενα.
      Λιγη μορφωση κ ανοιχτο μυαλο δεν εβλαψε ποτε κανεναν. Ευχαριστω :)

      Διαγραφή
    2. Άντε κουρέψου ρε που θα μας πεις ότι με gay γονείς μια χαρά παιδάκια είναι ,σα δε ντρέπεσαι .
      Ανώμαλοι είναι ,τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο .
      Η φύση έδωσε το πέος στον άντρα και το αιδοίο στη γυναίκα για να γαμιούνται και να κάνουν παιδιά .Δεν το έδωσε το πέος ούτε για να εισέρχεται στο κώλο του ομόφυλου ανωμαλιάρη που γουστάρει να τον παίρνει από πίσω ούτε έδωσε το αιδοίο για να το τρίβει η άλλη με τη γκόμενα της, άστο διάολο από εκεί βραδιάτικα μη χέσω, άϊντε !
      Και άσχετα από ομοφυλόφιλους , εδώ που τα λέμε και το από πίσω από άντρα σε γυναίκα μαλακία είναι.
      Τον κώλο μας τον έδωσε η φύση και ο Θεός για να χέζουμε και να καθόμαστε ,δεν μας τον έδωσε για να βάζουμε μαλαπέρδες ,γουδιά ,κυροπήγια και δονητές,άντε μπράβο που βγήκες σαν τη πορδή να μας πεις ότι χαλάμε και την αισθητική ενός gay αν δει εμένα, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μας.
      ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο GAY ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.
      Αυτός χαλάει τη δική μου αισθητική γιατί απλά εγώ είμαι ο κανονικός και αυτός είναι ο ανώμαλος , το κατάλαβες ;
      Άντε μπράβο μάθατε τώρα όλοι να μιλάτε για την διαφορετικότητα και να θέλετε και από πάνω να μας πείτε ότι οι κανονικοί είναι ανώμαλοι και χαλάμε και την αισθητική των ομοφυλόφιλων αντρών και γυναικών.

      ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ , ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΑ !
      Και άκου να σου πω και κάτι άλλο σκατόβλαχε ή σκατόβλαχα που το παίζεις και προοδευτικός ή προοδευτική , οι κανονικοί γονείς , οι άντρες μαζί με τις γυναίκες τους δηλαδή και μορφωμένοι είναι και ανοιχτόμυαλοι.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ .

      Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ .
      ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΕ ΑΠΛΑ ΛΑΪΚΑ ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή ΟΧΙ ;

      ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΥΠΑ.
      ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΥΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΑ .

      ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΟΥΤΣΕΣ Ή ΔΥΟ ΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ .
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΑΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ .
      ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

      Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα .
      Η κοινωνία μας είναι ετερόφυλη , τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομόνυμα αποθούνται , είναι ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ που δεν θα την αλλάξουν οι πούστρες και οι λεσβίες και ΤΕΛΟΣ .

      Διαγραφή
    3. Το συνειδητοποιεις οτι εισαι ο μοναδικος που βριζει, ετσι;
      Ξερεις τι δειχνει αυτο; Ισως οτι εισαι λιγο, εως πολυ, αμορφωτος.
      Επισης η ομοφυλοφιλια ειναι ακρως φυσιολογικο κ φυσικο, μιας κ συνανταται σε ολο το ζωικο βασιλειο. Στα ζωα. Που δεν τιθεται θεμα αρρωστημενου μυαλου, αλλα ενστικτου.
      Και ναι φιλτατε. Απολυτως φυσιολογικα κ υγιεστατα ειναι τα παιδακια με γκει γονεις. Ψαξου πρωτα πριν το ακυρωσεις.
      Δεν συνεχιζω αλλο, αρκετα ασχοληθικα. Ακρη με κλειστα μυαλα που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να βριζουν οτιδηποτε δεν τους ταιριαζει, δε θα βγαλω. Καληνυχτα, κ καλα μυαλα

      Διαγραφή
  8. Καλά δεν ντρέπεστε λίγο που αντί να επιδοκιμάζετε την έστω μικρή υποστήριξη αυτής της προσπάθειας θέλετε να τη καταδικάσετε τόσο εντονα,σε σημείο που και οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να απολογηθουν; Δηλαδή, κατά τη γνώμη σας η προβολή ενός ομοφυλοφιλικου ζευγαριού θα στερήσει την αγνότητα στις ψυχές των παιδιών σας; Δε με διαφέρει αν πρόκειται για ενα φαινόμενο το οποίο εσείς προσωπικα αποδοκιμαζετε. Από τη στιγμή που ειναι κομμάτι της συγχρονης κοινωνιας οφείλετε να το σεβαστείτε διαφορετικά, ναι αυτο σας κάνει ρατσιστή, και μάλιστα παιρνετε στο λαιμό σας και τα παιδιά σας. Αντί να τα βοηθάτε να έχουν ένα ανοιχτό μυαλό το οποίο θα τους υποδεικνύει οτι και το διαφορετικό, και αυτό που δεν κατανοουμε απαραιτητα απαιτείται να είναι τουλάχιστον σεβαστό και δικαίωμα του καθενός, θέλετε να τα καταντήσετε σαν τα μούτρα σας.

    Δεν περιμένω ότι θα αλλάξω την άποψη κανενός πάνω στο θέμα, εξάλλου δεν βρίσκεις τη χαμένη ανθρωπιά σου σε λιγες σειρές, απλά ήθελα να δηλώσω το αυτονόητο, ότι υπαρχουν καποιοι που η μονη αγανάκτηση που ένιωσαν από αυτο το περιστατικό είναι οταν είδαν την αντιμετώπιση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ , ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ.

      ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΤΕΣ , ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ Ε ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ !

      ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΕΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ .
      ΒΛΗΜΑΤΑ !

      Διαγραφή
  9. Και κάτι άλλο , δεν κατάλαβα μωρή αδερφάρα το συσχετισμό ανάμεσα στους πούστηδες και τις λεσβίες με τους παιδεραστές .
    Μπας και είσαι και τα δύο ;
    Για πες μας .......γιατί για τους μεν πρώτους στα έγραψα αναλυτικά, για τους δεύτερους , μόνο κόψιμο τα αρχίδια και τη πούτσα τους δεν φτάνει.
    Κατάλαβες ;
    Άϊντε γελοίε/α . Ηρθανε και οι βλάχοι να μας κάνουν κατήχηση ρε πούστη μου περί αισθητικής της ανωμαλίας και της διαφορετικότητας .
    Χαμένα κορμιά , πρεζάκιδες άστο διάολο βραδιάτικα .

    Πολύ καλύτερος ήταν ο κόσμος μας και η κοινωνία μας πριν ξεκινήσει όλη αυτή η ιστορία με τη πολιτική κάλυψη σε παγκόσμιο επίπεδο .Γι αυτό έχουν πάρει αέρα όλες οι αδερφάρες ,οι ανώμαλοι ,όλοι οι ομοφυλόφιλοι .
    Δηλαδή για να σέβονται τη διαφορετικότητα σας οι κανονικοί άνθρωποι , θα πρέπει να μεγαλώνετε παιδάκια όλοι εσείς οι gay και οι λεσβίες.

    Ακούστε ψυχανώμαλοι τι έχω να σας πω .

    Σας σέβομαι όλους ότι σκατά και αν είστε όπως σέβομαι τον κανονικό ετερόφυλο άνθρωπο , σέβομαι και εσάς αλλά ξέρετε ...υπάρχει ένα όριο σε όλα σε αυτή τη ζωή, στο σύμπαν ,στο θάνατο, παντού.
    Αυτό δεν το έχετε καταλάβει και το όριο σε αυτό που εξετάζουμε , είναι ότι πέρα από το σεβασμό στη διαφορετικότητα και στην ηλιθιότητα που κυκλοφορεί στη πιάτσα της σημερινής κοινωνίας , υπάρχουν αρχές ,καταστάσεις και αξίες που δεν αλλάζουν με τίποτα.

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ,ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ,ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ .
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ Ή ΜΗ ΑΝ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΩΛΑΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ .
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη ωρα. Δε με ξερεις καν, αλλα εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι βλαχαδερη παιδοφιλη αδερφαρα.
      Ωραιος. Συζητηση χωρις να βριζεις και να κρινεις χωρις να ξερεις εμαθες να κανεις; Μαλλον οχι. Πες μου λοιπον ποιος ειναι ο βλαχος.
      Και το συσχετισμο μεταξυ "πουστιδων" κ παιδοφιλων θα καταλαβαινες γιατι τον εκανα αν διαβαζες το απο πανω σχολιο.
      Καληνυχτα κ παλι

      Διαγραφή
  10. εγω θελω να ρωτησω ολους αυτους που ενοχληθηκαν με την παρασταση, αν το παιδι σας οποιοδηποτε φυλου ηταν ομοφιλοφυλο θα το αγαπουσατε λιγοτερο; γιατι αν ισχυει αυτο εχετε αποτυχει πληρως σαν γονεις κι αυτος σας το λεει φοιτητης που βλεπει ατομα στην πιο δημιουργικη τους ηλικια να καταστρεφονται γιατι οι γυρω τους δεν αποδεχονται οτι ειναι διαφορετικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν γινει γκευ το παιδι σου το σκεφτηκες?Τι θα κανεις θα το διωξεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσυ που λες να κρυφτουνε και να ξεκωλιαστουν μεταξυ τους οι γκευ εσυ τι κανεις δεν ξεκολιαζεσαι??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. με τους χρυσαυγητες που εχει γεμισει ο παπαγος δεν εχει ασχοληθει κανεις που τραμπουκιζουν κοσμο και προσελκυουν τα νεα παιδια και τους πιπιλιζουν τα μυαλα με μαλακιες και ειναι πραγματικα επικινδυνοι, σας πειραξε μια παρασταση που εκφραζει την μειωνοτητα και ανθρωπους που ειναι δυσκολο να εκφρασουν τις αποψεις τους στην κοινωνια μας! αλλα τετοιοι εισαστε χτυπατε τους αδυναμους! τα παιδια στο λυκειο εχουν το μυαλο και την κριση να φιλτραρουν καποια πραγματα κι εσεις απλα υποτιμαται την νοημοσυνη τους με αυτο τον τροπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ !!!!!!!!!!!

    ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ .
    ΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ;
    ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    "Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ "

    Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ , ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ,ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ .
    ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ !

    ΒΛΑΧΟΙ , ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ,ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ .

    ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ , ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ , ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ,ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ,ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μου φαίνεται φανερο πια ότι 1-2 άτομα δεν εχουν τίποτα καλύτερο να κανουν παρα μονο να βρουν ευκαιρια να βγαλουν τα απωθημενα τους για τους ομοφυλοφιλους γιατι ετσι τους οριζει το μικρο περιορισμενο μυαλουδακι τους. Εκανα το λαθος και πανω στην αγανακτηση μου γι αυτη την αντιμετωπιση να πεσω στο επιπεδο τους/του σε προηγουμενο σχολιο δινοντας τους/του τροφη για να μου απαντησουν. Λαθος μου. Ωστοσο η "γλαφυρη" περιγραφη που δεχτηκα προς το ατομο μου με εκανε να καταλαβω οτι δεν αξιζει να γραψω ουτε κουβεντα παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τώρα ο τύπος κάνει και συσχετισμό ανάμεσα στους χρυσαυγίτες με τους τιτιτάνγκες.

    ΡΕ ΦΙΛΕ ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ !

    ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ !
    "ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ GAY ΘΑ ΤΟ ΔΙΩΞΩ" ;

    ΟΧΙ ΡΕ ΒΛΗΜΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΩΞΩ ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΥ Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ,ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΗΛΙΘΙΕ/Α . ΦΑΣΙΣΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥΣΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΕΡΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ .

    ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑΝΙ .
    ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΡΑ Ή ΛΕΣΒΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ....>!
    ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ Ή ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ......!

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑΝΙ .
    ΠΟΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ;
    ΤΑ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ Ή ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ , ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ;

    ΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΓΑΤΑΚΙΑ , ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ .

    ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ "ΒΙΑΣΕΙ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ , ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΓΟΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ , Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ;

    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ !

    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΔΥΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΕΝΩ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ , ΜΗ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ .

    ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΙΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ...ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ Ή ΣΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΟΝΗΣΙ !

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΑ , ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΕΤΟΙΟΣ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ , ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΣΟΥΒΛΙ .

    GEGE ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. eiste ntroph kai tsampa o3ugono gamhmenh ratsistes erxete h wra sas
    fovaste giati ta paidia mathenoun ki antidroun sths sapies ideologies sas
    ginonte eleuthera ki oxi provata opws sas
    ki esu dhmosiografe sunxarhtiria
    phres to vraveio ths hlithiothtas kai bonus twn hlithiwterwn erwtisewn pou exw dei
    na fantastw hobby to xeis 3eftila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρώμισε σκατά εδώ μέσα από όλους αυτούς τους "προοδευτικους και ανοιχτομυαλους" πούστηδες. Που στη πραγματικοτητα είναι οι #1 παιδεραστές αφού μου τη πέφτανε από 16 χρονών και #1 ρατσιστές γιατί με αποκαλούσαν ομοφοβικό, επειδη δεν τους καθόμουν. Τι μας λένε τώρα τα απόβλητα που το παίζουν ότι έχουν αισθητική και είναι υπεράνω... Ούστ! φασιστοειδή κοπρόσκυλα που θέλετε και αναγνώριση υιοθεσίας, για να νομιμοποιήσετε τη παιδοφιλία σας
    πάνω στα αθώα παιδάκια που θέλετε να υιοθετήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Etsi etsi. Krine to sunolo, ap tis 1-2 to polu periptwseis pou sou etuxan esena. Mpravo man mou. Ola mpompa.
      Kata t alla oi alloi einai oi fasistes k oi ratsistes

      Διαγραφή
  20. Ανώμαλοι είναι ......εγώ θα έλεγα οι γονείς να πηγαίνουν να παίρνουν τα παιδιά τους και στο λύκειο.Παραμονεύουν λύκοι με προβιές ανθρώπων, παραμονεύουν ανώμαλοι με προβιές ομαλών.
    Ποιος νορμάλ γονιός θα πει στο παιδί του να γίνει gay , να το επικροτήσει αν γίνει και μετά να του πει να υιοθετήσει και παιδί ;
    Πρέπει να είναι ο ίδιος ο γονιός ομοφυλόφιλος, κρυφόπουστρα ή ανώμαλος γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά το όλο φαινόμενο.
    Και η πλάκα είναι ότι όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη από όλους αυτούς του ανώμαλους, θέλουν να περάσουν και κοινωνικό μήνυμα ότι δεν σέβεται την διαφορετικότητα και ότι είναι και χρυσή αυγή.Έχουν μεγάλη πλάκα οι αδελφάρες του ελέους .. τελικά....!!
    Αρχίζουν να τα βρίσκουν σκούρα στα σχολεία και ξεκίνησε το ξεσάλωμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. An eixes diabasei to arthro, tha eblepes oti ta paidia apo mona tous dialeksan to thema. H kathigitria apla sumfwnise.
      Epomenos para to misos to diko sou, ta paidia se bgazoun akuro apo mona tous. Alla fusika as kathgorhsoume tous allous mias k ta paidia mas einai panta ta agia, pou akolouthoun oti tous les esu ws gonios

      Διαγραφή
  21. Και μέσα σε όλα αυτά ,για πολλούς γονείς "πέρα βρέχει" .Εντάξει μωρέ το πολύ πολύ το παιδί τους να γίνει πούστρα ή λεσβιάρα και τι έγινε ; Να μην έχουν και ένα εγγονάκι,μια εγγόνα ; Άντε καλά στέφανα ,η ώρα η καλή και καλές υιοθεσίες.
    Πουστάρες μου , λεσβιάρες μου .....τώρα με τη μοντέρνα μας κυβέρνηση του Τσίπρα , εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και ξεκωλιαστείτε μεταξύ σας άνετα και με ντουντούκα.Μια χαρά..........! Μόνο να βάζετε και καπότα που και που μπας και πιάσετε μωρό φυσιολογικά από το κώλο σας.Τα ωάρια κατεβαίνουν από το λεπτό έντερο, πάνε στο παχύ και μετά γιατί ο παπάς παχύς έφαγε παχιά φακή, συγκρούονται με τα σπερματοζωάρια της ενεργητικής σας πούστρας - γκόμενου και επέρχεται η εγκυμοσύνη ! αχχαχαχαχαχααχαχχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε λίγο καιρό η παιδεραστία και η κτηνοβασία θα είναι νόμιμη στην Ελλάδα του ΒΡΩΜΟ ΣΥΡΙΖΑ και των διεφθαρμένων σκουπιδιών της αριστεράς . Θα καταργήσουν την Ιστορία τον Πολιτισμό τα Γράμματα και τις Τέχνες και θα διδάσκουν κάθε διεστραμμένη σκέψη των υπανθρώπων της Παγκοσμιοποίησης στο όνομα της διαφορετικότητας . Κατεβάζουν τους Ήρωες και γκρεμίζουν Ανδριάντες από τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στη θέση τους ανεβάζουν την λογοτεχνία του δρόμου και τα σκουπίδια των σιωνιστών . Οι περισσότεροι καθηγητές είναι ανθέλληνες .και μισούν την Ελληνική Παιδεία . Όλοι αυτοί ειναι τα σκουπίδια του ΣΥΡΙΖΑ , οι αρουραίοι των υπονόμων και θέλουν τα Ελληνόπουλα γενίτσαρους υποταγμένους χωρίς Ιδανικά στην ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ . Το ΕΡΩΤΗΜΑ είναι γιατί όλοι εμείς που αντιδρούμε στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Πατρίδας μας και βλέπουμε τον ΟΛΕΘΡΟ που έρχεται ......... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ .............. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ....... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ .... ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ....... ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε δεν παει κανένας καλά...εμένα πείτε μου οτι θέλετε ,και χεστηκα και είμαι ανώνυμος...σας ετσουξε γεροντακια μου,που οι σκλάβοι ξυπνησανε? Καιρός να αρχίσουν να αμφισβητούνται τέτοια στερεότυπα,και γιατί οχι μετα την γκέι υιοθεσία και αθεια και αλλά ταμπού που περιθωριοποιουν καημενα παιδάκια που απλα τόλμησαν να πιστέψουν σε κάτι διαφορετικό απ την μαλακισμενη γνώμη που έχετε επιβάλλει...και οποίος ερθει να μου την πει,ας ξέρει οτι πρωτον είμαι φοιτητής και έχω και κοπελα,γιατί για να σε νοιάζει ενα θέμα δεν πρεπει αποκλειστικά να είσαι ομοφυλόφιλος,και δεύτερον οποιος μου πει παπαριες του στυλ "ο Θεός μας έδωσε Παπαρι και Μουνι και μαλακιες" ας μου αποδείξει πρωτα οτι υπάρχει θεός (εδώ κοτζαμαν Χόκινς δεν κατάφερε)
    Αα και στην ερώτηση αν το παιδι σου έβγαινε που στης τι θα έκανες,απανταω πως θα βαφτιζα το εγγονάκι του Κώστα,σαν τον πατερα μου
    Μαλακομπουκωματα ξυπνάει ο κοσμακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οσοι κατακρινετε το εν λογω θεατρικο και το κοινωνικο μηνυμα που περναει με κριτηριο την "μη φυσιολογικοτητα" του αναρωτιεμαι αν ειστε τοσο πιστοι/ες στα ιδανικα σας ή παρακαλατε τους συντροφους σας να σας δωσουν πιπα, να σας γλειψουν και στα καπακια να σας δωσουν/παρουν απο κωλο. ΠΑΤΡΗΣ ΘΡΥΣΚΟΙΑ ΗΚΩΓΑΙΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. θυμωσατε με αυτον που εκανε συσχετισμο χρυσης αυγης κι ομοφυλοφιλων αλλα κανεις δεν θιχτηκε απο τους (προφανως) χρυσαυγητες ή δεξιοσυντηρουκλες που κατηγορουν τον ΣΥΡΙΖΑ για ολα τα "χαλια" αυτης της κοινωνιας, δεν παω το θεμα στα πολιτικα αλλα το συγκεκριμενο κειμενο "Σε λίγο καιρό η παιδεραστία και η κτηνοβασία θα είναι νόμιμη στην Ελλάδα του ΒΡΩΜΟ ΣΥΡΙΖΑ και των διεφθαρμένων σκουπιδιών της αριστεράς . Θα καταργήσουν την Ιστορία τον Πολιτισμό τα Γράμματα και τις Τέχνες και θα διδάσκουν κάθε διεστραμμένη σκέψη των υπανθρώπων της Παγκοσμιοποίησης στο όνομα της διαφορετικότητας . Κατεβάζουν τους Ήρωες και γκρεμίζουν Ανδριάντες από τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στη θέση τους ανεβάζουν την λογοτεχνία του δρόμου και τα σκουπίδια των σιωνιστών . Οι περισσότεροι καθηγητές είναι ανθέλληνες .και μισούν την Ελληνική Παιδεία . Όλοι αυτοί ειναι τα σκουπίδια του ΣΥΡΙΖΑ , οι αρουραίοι των υπονόμων και θέλουν τα Ελληνόπουλα γενίτσαρους υποταγμένους χωρίς Ιδανικά στην ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ . Το ΕΡΩΤΗΜΑ είναι γιατί όλοι εμείς που αντιδρούμε στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Πατρίδας μας και βλέπουμε τον ΟΛΕΘΡΟ που έρχεται ......... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ .............. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ....... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ .... ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ....... ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ " ειναι ακυρο εφοσον και οι δεξιοι μεσα απο την σοβαροφανια τους μας εφτασαν σε αυτη την κατασταση και ο ΣΥΡΙΖΑ προφανως ενοχλει επειδη ειναι αριστερο κομμα και προσπαθει απο την αρχη να κανει τα αυτονοητα! να παλεψει για τα δικαιωματα της χωρας κατα 99% θα αποτυχει γιατι εχει βρεθει προ τετελεσμενου! εν παση περιπτωση δεν καταλαβαινω που κολλαει ο συσχετισμος αυτος που γινεται και για να κλεισω αλλη παραταξη εχει δειξει στοιχεια εγκληματικης οργανωσης, οχι ο ΣΥΡΙΖΑ! ζητω συγγνωμη απο τους γονεις που ξεφυγα απο το θεμα αλλα δεν μπορω να διαβαζω ακυροτητες και να μην παιρνω θεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι σαν να βλέπω το θεατρικό όπως το είδα εκείνη τη μέρα,απλα σε ανώνυμα σχόλια σε ενα μπλογκ χρυσαυγιτικης εφημεριδας...όπως το straight ζευγαρι που ο ρόλος του επέβαλλε να είναι ομοφοβικό και να προσβάλλει το gay ζευγαρι..όμως το ομοφυλο ζευγάρι τελικά επικράτησε,και εφόσον απο μικρο κι απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια,keep that in mind.
    Απλα η μονη διάφορα ειναι πως στην παράσταση τα παιδιά (γνωστοί μου,και μη ομοφυλόφιλοι πολλοί απ αυτός και με ετεροφυλες σχέσεις,όχι για να μη λέτε πως μονο οι "πουστρες" θιγονται) επαιζαν ενα ρολο,ενος θεατρικού του οποίου οι ίδιοι έγραψαν για να απελασουν το ρατσισμό...όμως εδώ?
    Εδώ πλακωσαν ενηλικες-γονεις-ανωνυμοι και παραθέτουν τις απόψεις τους,οι οποίες βρωμουν περισσότερο κι απο το σάπιο μυαλό τους...
    Απο μικρους μας μάθαιναν πως οι μεγαλύτεροι ειναι και σοφωτεροι,κάτι που βλέποντας εδώ δεν ισχυει ουτε στο ελάχιστο...κοιτάξτε την αντιμετωπιση παιδιών λυκείου πανω σε ενα χ,y φλεγον και την αντιμετώπιση ΓΟΝΕΩΝ, ΕΝΗΛΙΚΩΝ (αυτοι ψηφίζουν κιόλας)
    Και κλεινοντας, το χειροτερο είναι πως τέτοιοι γονεις μεταδίδουν στα παιδιά τους τέτοια ρατσιστικά πρότυπα,όπως βέβαια και οι ίδιοι πήραν απο τους δικούς τους γονεις,αβερτα κι αφιλτραριστα συνεχίζοντας ενα φαύλο κυκλο,που στην πραγματικοτητα πρεπει να ΣΠΑΣΕΙ
    Ειλικρινά συγχαιρω τα παιδιά του θεατρικού, όπως και όλο το σχολείο έκανε με το χειροκρότημα στο θεατρικό (μήπως δείχνει τίποτα αυτό??��)
    Αα και μην μπει κανεις στον κόπο να αποδοκιμασει,ανταπαντησει, κλπ. Τζαααμπα κόπος,όπως δεν αλλάζει η δική σας γνώμη αλλες 10 φορες δεν αλλάζει η δική μου
    Adios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΑΙ , ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ .

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΒΓΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ .........ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ .

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΛΟΥΦΛΗ ΠΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή