Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: "ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ"!!!

Η Χ.Μ είναι κάτοικος Μυτιλήνης (τα στοιχεία της είναι στη διάθεσή μας) και μίλησε στην εφημερίδα μας για το τι βιώνουν το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι του νησιού από τους λαθρομετανάστες οι οποίοι καθημερινά αυξάνουν. 
"Ενώ στην αρχή οι λαθρομετανάστες βρισκόντουσαν στα παραλιακά σημεία, σήμερα έχουν κατακλύσει κάθε σημείο του νησιού. Το χειρότερο...


είναι ότι πολλές φορές μπαίνουν στη μέση του δρόμου και εμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων. Όμως, έχοντας αποθρασυνθεί, αυτό που κάνουν τον τελευταίο καιρό είναι να πλησιάζουν τα αυτοκίνητα και να προσποιούνται ότι τους τραυμάτισε κάποιο από τα διερχόμενα οχήματα. Αφού πρώτα έχουν φροντίσει να προκαλέσουν γρατσουνιές στο σώμα τους καταγγέλλουν τον οδηγό ενός αυτοκινήτου ότι τους τραυμάτισε, με συνέπεια να τον τρέχουν στο αστυνομικό τμήμα και να στοχεύουν στην χρηματική τους αποζημίωση"!
Η Χ.Μ. μας είπε ότι αυτή η τακτική των λαθρομεταναστών έχει γίνει πλέον γνωστή σε πολλούς κατοίκους, ενώ η ίδια υπήρξε παθούσα ενός παρόμοιου περιστατικού: "Μία λαθρομετανάστης η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το μωρό της ήρθε δίπλα στο αυτοκίνητό μου για να επαιτήσει χρήματα. Όταν της είπα ότι δεν έχω κι έκανα να ξεκινήσω να φύγω, χτύπησε δυνατά με το χέρι της το αυτοκίνητό μου και άρχισε να βγάζει κραυγές ότι δήθεν τη τραυμάτισα. Οι περισσότεροι κάτοικοι ευτυχώς έχουν ενημερωθεί για την πρόστυχη τακτική των λαθρομεταναστών, αλλά δεν είναι το μόνο. Έχουν αποθρασυνθεί τελείως"
-- Τι εννοείτε;
Χ.Μ : "Φθάνουν στη σημείο να ντύνονται με φόρμες και προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ μπουκάρουν σε σπίτια ανυποψίαστων και τα ξαφρίζουν"! 
--Όλα αυτά που μας καταγγέλλετε δεν τα αναφέρουν στα ΜΜΕ. 
Χ.Μ : "Περιμένετε να ακούσετε τίποτε από τα κανάλια; Ο χειμώνας που μας περιμένει θα είναι μαρτυρικός από τους λαθρομετανάστες..."! 

Η κόλαση που έχει δημιουργηθεί με την εισβολή των λαθρομεταναστών θα είναι άνευ προηγουμένου για τη χώρα μας, με ευθύνη της κυβέρννησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! 

2 σχόλια:

  1. Μόλις έρθουν τα πρώτα κρύα, η κατάσταση θα γίνει κόλαση. Με την ανοχή των αμερικανοκομμουνιστών του $ΥΡΙΖΑ, οι λαθροέποικοι συνεχώς αποθρασύνονται, θεωρούν ότι έχουμε υποχρέωση να τους ταϊσουμε, να τους δώσουμε σπίτια, χρήματα και δουλειές. Πλέον, σταμάτησαν να επαιτούν, άρχισαν να απαιτούν και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αχάριστοι, έτσι είναι η κουλτούρα και η νοοτροπία τους. Μισούν τους πάντες και τα πάντα. Μισούν τις χώρες τους, τις οποίες κατέστρεψαν, και σκοπός τους είναι να καταστρέψουν και τη δική μας. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απόγνωση και η πείνα οδηγούν σε ακρότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή