Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (0-1)! ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΜΩΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ...ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΝΙΚΗ; ΒΙΝΤΕΟ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ελλάδα δεχόμενη πρέσινγκ από το Λουξεμβούργο κατάφερε να χάσει με 1-0. Πρώτη μπαλιά από Μπένσι που τον έχασε ο Τζαβέλλας και ο Γιοακίμ εξέθεσε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο....

με προβολή για το 1-0. Η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Καπίνο, που μέχρι τότε είχε κάνει αρκετές και σημαντικές επεμβάσεις και έτσι ήρθε μία ακόμα ήττα. Κατά σύμπτωση, πέρσι ίδια μέρα

η εθνική μας ομάδα έχανε από τα νησιά Φερόε και γράφαμε τότε: Φτύστε τους ξεφτίλες και στείλτε τους στη λάντζα. Έχασαν και από τα νησιά Φερόε οι χρυσοπληρωμένοι παίκτες της εθνικής ποδοσφαίρου. Η χειρότερη ομάδα της Ευρώπης!
Από πέρσι μέχρι σήμερα, αυτό το έκτρωμα που λέγεται εθνική ποδοσφαίρου έγινε η χειρότερη ομάδα του κόσμου. Μόνον με τους Εσκιμώους ή με τους Ινδιάνους ίσως μπορεί να σταυρώσουν καμιά νίκη. Με καμιά άλλη ομάδα στον κόσμο!

10 σχόλια:

  1. Δεν πρόκειται η εθνική ομάδα να σταυρώσει νίκη. Οι περισσότεροι λόγοι έχουν ειπωθεί εδώ και δεν θέλει να τους λάβει η ΕΠΟ υπ' όψη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ έτσι και φορούσα την φανέλα με το σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ κάτι εθνικές ομάδες τύπου Λουξεμβούργου, Νησιά Φερόες, Βόρειο Ιρλανδία θα τους νικούσα μόνος μου γιατί έχω φιλότιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήνυμα προς ΕΠΟ μεριά:

    Κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν αυτά που έχουν τεθεί με πολύ κόπο, ιδρώτα και χύθηκε πολύ μελάνι εδώ στον Παρατηρητή και πρέπει να γίνουν που πρέπει να πραγματοποιήσει η ΕΠΟ αμέσως. Περιμένουμε την ΕΠΟ να τα κάνει τώρα αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέθηκαν κάποια ζητήματα προς την ΕΠΟ και η ΕΠΟ δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και ακόμα περιμένουμε. Περιμένουμε να κάνει τα σωστά η ΕΠΟ τώρα αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ερχόμενη Τρίτη 17 Νοεμβρίου η εθνική ομάδα θα παίξει φιλικό με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη. Πάλι θα γελάσουμε με την εθνική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και το βαθύ λαρύγγι της ΕΠΟ που δεν επιτρέπει να μπει το κανονικό σήμα με την ελληνική σημαία είναι υπεύθυνο για την κατάντια της εθνικής ομάδας:

    http://www.stokokkino.gr/article/3419/Korkodeilas

    http://www.radio899.gr/?q=node/4802

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ "NO TO RACISM" ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προφητεία: Όσο θα υπάρχει το διεφθαρμένο ψευτοεθνόσημο που δεν είναι η ελληνική σημαία στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας και των εθνικών ομάδων, όσο θα υπάρχουν όλοι αυτοί οι ξεροκέφαλοι άμυαλοι αχυράνθρωποι τυχοδιώκτες αφελληνιστές στην ΕΠΟ η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και όλες οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου δεν θα μπορούν να νικούν ούτε τους ινδιάνους, τους ζουλού, τους εσκιμώους, τους ανάπηρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με το διεφθαρμένο ψευτοεθνόσημο που δεν είναι ελληνική σημαία θα έρθουν ακόμα χειρότερα χρόνια που θα είναι πέτρινα για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και για όλες της εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου γιατί έτσι το θέλουν όλοι οι ξεροκέφαλοι αφελληνιστές της ΕΠΟ που σιχαίνονται την ελληνική σημαία και ότι είναι ελληνικό. Μέλλον θα έχουν όλες οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου μόνο με εθνόσημο που συμβολίζει την ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως σε όλα. Φοβερά σχόλια.
      Ας γελάσουμε και πάλι αύριο με την εθνική ομάδα στο φιλικό με την Τουρκία.

      Διαγραφή