Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΝΟΥΣΗ!

Λίγες ώρες μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις Πανούση για τρομοκράτες και σχέσεις βουλευτών με αυτούς μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ, στόχος έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, σε....

Γλυφάδα, Νέα Ιωνία και Κυψέλη, καθώς και η βίλα Κούβελου, στο Μαρούσι.
Άγνωστοι έβαλαν φωτιά με εύφλεκτο υλικό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκονται στην οδό Γεννηματά 71 στη Γλυφάδα, στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Λίγα λεπτά αργότερα χτύπησαν με τον ίδιο τρόπο, στην οδό Αγίας Φωτεινής 4 στη Νέα Ιωνία και στις 01:46 στην οδό Αγίας Ζώνης 21 στην Κυψέλη, πάλι με εύφλεκτο υγρό. Και στις τρεις εμπρηστικές επιθέσεις προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα γραφεία. …
Στις 05:40 το πρωί προκλήθηκαν υλικές ζημιές από την έκρηξη στον περιβάλλοντα χώρο της βίλας Κούβελα (συμβολή των οδών Διονύσου και Σόλωνος στο Μαρούσι) με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθέτησαν άγνωστοι.
Επίσης, σήμερα το πρωί άγνωστος τηλεφώνησε για βόμβα στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Το κτήριο εκκενώθηκε από την αστυνομία, που όμως δεν εντόπισαν εκρηκτικός μηχανισμός.
Άρα έχουμε έκρηξη τα ξημερώματα στην κατάληψη Κούβελου, παρόμοιες επιθέσεις σε τρία γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και τέλος το τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο και προληπτικά εκκενώθηκε.
scoops.gr


3 σχόλια:

  1. Οι συμμορίες συνιστώσες του ΣΦΥΡΙΖΑ και κάθε κάθαρμα του υποκόσμου έχουν κάνει την Ελλάδα άντρο τρομοκρατών και διαφθοράς . Με ψευτο πρωθυπουργό τον Γενίτσαρο και Ανθέλληνα Τσίπρα η χώρα έχει γίνει ΜΠΑΝΑΝΙΑ της Μαφίας και των ξένων συμφερόντων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Αλήτες Ισοπεδώνουν τα Πάντα και δεν Μιλάει κανείς . . Σε δύο με τρία χρόνια οι Τούρκοι θα την έχουν δισμελίσει . ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΊΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ . Σε λίγα χρόνια η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ο ΦΟΒΟΣ και ο ΘΡΗΝΟΣ των ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ θα σας γίνουν ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ληστοσυμμορίτες του '46 - '49 κατέλαβαν με μπαμπεσιές την εξουσία και επιβουλεύονται πάλι την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή