Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ! ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΕΝΙΝ-ΚΕΜΑΛ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Παραμύθια βεβαίως είναι τα κυβερνητικά ψελλίσματα, ότι οι απόψεις του «Ρεπούση» Φίλη για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ποντίων είναι… 
«προσωπικές»! Πρόκειται για την άποψη της ΟΛΗΣ αριστεράς, από τα… μέσα μέχρι τις τελευταίες άκρες της.

Κι αυτό, γιατί την εποχή της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ο σφαγέας Κεμάλ ήταν σύμμαχος του σιωνιστού Λένιν και ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΑΝΕ (τους Ποντίους – και όχι μόνον αυτούς)!

«Δεχόμαστε να ενώσουμε τις προσπάθειες και τις ενέργειες με τους Μπολσεβίκους Ρώσους, οι οποίοι στρέφονται ενάντια στα ιμπεριαλιστικά κράτη και έχουν σαν σκοπό τους την σωτηρία των λαών που κατατυραννούνται κάτω από το πέλμα αυτών των κρατών», έγραφε στις 28 Απριλίου του 1920, ο Κεμάλ προς τον Λένιν, σε απάντηση των σχετικών κρούσεων από τους σιωνιστάς της Μόσχας.

Η απάντηση των Σοβιετικών υπάρχει σε κείμενο που υπογράφει ο υπουργός Εξωτερικών, Γιούρι Τσιτσέριν.

«Η Σοβιετική Κυβέρνηση σκέφτεται να στηριχθεί η Τουρκοσοβιετική συνεργασία στις παρακάτω αρχές:

Ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Τουρκίας.

Ένταξη στο Τουρκικό κράτος των εδαφών για τα οποία ούτε εμείς ούτε εσείς έχουμε αντίρρηση ότι ανήκουν στους Τούρκους…», απαντούσε ο σοβιετικός υπουργός Εξωτερικών Γιούρι Τσιτσέριν.

Επιστέγασμα της προσέγγισης, το Τουρκοσοβιετικό «Σύμφωνο Φιλίας και Αδελφοσύνης ενάντια στον ιμπεριαλισμό», που υπεγράφη τον Μάρτιο του 1921, ταυτοχρόνως με την πρώτη μεγάλη επιχείρηση του Ελληνικού Στρατού εναντίον των κεμαλικών στην Κιουτάχεια.

Παντός είδους οπλισμός καθώς επίσης και άφθονα χρήματα –ενώ ο ρωσσικός λαός πέθαινε από την πείνα!- εδόθησαν στον Κεμάλ από τις αρχές των επαφών τους. Αλλά, μετά την υπογραφή του Συμφώνου, η σοβιετική βοήθεια έρρευσε άφθονη και χάρισε την νίκη στον Κεμάλ, ο οποίος δήλωσε αιωνίως ευγνώμων στον Λένιν: «Αυτή η μεγαλοσύνη και η φιλανθρωπική πράξη της σοβιετικής Pωσσίας ως προς τους άτυχους, τους οποίους η απληστία του ιμπεριαλισμού και η βαρβαρότητα των Ελλήνων έριξαν στην πιο φρικτή ανέχεια, θα εκτιμηθεί ανάλογα από τον τουρκικό λαό».

Και από τους Έλληνες-ανθέλληνες κομμουνιστάς, να προσθέσουμε εμείς!

(ΥΓ): Ποιο ήτο το «μυστικό» της τουρκο-σοβιετικής συμμαχίας; Η αποστολή ελληνικού εκστρατευτικού σώματος στην Ουκρανία, κατά των μπολσεβίκων, δικαιολογούνται οι κομμουνισταί. Η αλήθεια είναι άλλη. Στην πραγματικότητα, η προέλευση Κεμάλ και Λένιν ήταν κοινή! Ο μεν Κεμάλ προερχόταν από τους φαινομενικώς εξισλαμισθέντες εβραίους «ντονμέδες», ο δε Λένιν ήτο εβραίος εκ μητρός, εγγονός του Ισραήλ Μπλανκ!



Φωτογραφίες: Στην επάνω φωτογραφία ο Κεμάλ και οι επιτελείς του συνοδεύουν σοβιετική αντιπροσωπεία στο Τσάι, στις 31 Μαρτίου 1921. Δίπλα στον Κεμάλ διακρίνεται ο Σοβιετικός πρεσβυς Συμεών Αραλώφ (με την τραγιάσκα). Στην κάτω φωτογραφία, την επομένη ημέρα, η σοβιετική αντιπροσωπεία παρακολουθεί στρατιωτική παρέλαση στο γειτονικό Ιλγκίν μαζί με τους Τούρκους επιτελείς μετά τη λήξη άσκησης του κεμαλικου στρατού. Πίσω από τον Κεμάλ και τον Ινονού διακρίνεται με την τραγιάσκα ο Αραλώφ.


3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα . Σύμφωνο Φιλίας ΛΕΝΙΝ ΚΕΜΑΛ ΚΚΕ για τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος . Οι κομμουνιστλες ανέκαθεν ήταν και είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . Την εποχή εκείνη το ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΚΕ με δύο ένοπλα σώματα ληστοσυμμοριτών κτυπάει πισώπλατα τον Ελληνικό Στρατό κσι τον ματώνει . Τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ αυτά δυστυχώς άρπαξαν την εξουσία στην Πατρίδα μας . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ κι΄εγώ Αρκάδα, έτσι ακριβώς έγιναν τα γεγονότα και δεν αμφισβητούνται από κανένα κερατά αριστερό του ΣΕΚΕ τότε και ΚΚΕ σήμερα.
    Προδότες από κούνια, μούλοι, που ποιος ξέρει από που κρατά οι σκούφια τους (και η αναθεματισμένη φάρα τους)
    Θα έρθει η ώρα προδότες, που θα αντικρύσετε το απόσπασμα κατάματα !!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή