Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ: ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ! Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι η κυρία "Κ" (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρεται το επίθετό της) έπαθε εγκεφαλικό! Ζώντας τον τρόμο ότι το σπίτι της μπορεί να βγει στο σφυρί από μέρα σε μέρα, δεν άντεξε! Η κατάσταση της, όπως είπανε οι γιατροί....


δεν εμπνέει ανησυχία (τουλάχιστον προς το παρόν), ωστόσο αυτή η αβεβαιότητα και ο κυρίως ο φόβος που προέρχεται από την τάση των δανειστών-τραπεζών να αρπάξουν τα σπίτια των πολιτών, την τσακίζει καθημερινά.
Ο Δήμος Παπαγου-Χολαργού και όλες οι δημοτικές παρατάξεις οφείλουν να λάβουν θέση! Μας στέλνουν καθημερινά δελτία τύπου τα οποία δημοσιεύουμε, αλλά δεν είδαμε να υπάρχει ευαισθησία από μέρους τους για το πιο σοβαρό θέμα των ημερών: τους πλειστηριασμούς που θα αρπάξουν τα σπίτια των κατοίκων και θα τους πετάξουν στον δρόμο!  

Στο μεταξύ, μετά το δημοσίευμά μας, πληροφορούμαστε ότι εμφανίστηκαν νέες οικογένειες οι οποίες κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους! Και είναι σίγουρα πολλές.....

3 σχόλια:

  1. Μπορούμε να απευθυνθούμε στους αλληλέγγυους του Δήμου μας! Εννοώ, σ αυτούς που σκίζουν τα ιμάτιά τους για τους πακιστανολάθρους και τους δήθεν πρόσφυγες.

    Δίκτυο Πολιτών ονομάζονται οι αλληλέγγυοι. Κάντε εκεί μια κρούση. Είμαι σίγουρη ότι θα σταθούν αμέσως στο πλευρό της κυρίας!

    Κι αν τους δείτε, γράφτε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να δημιουργιθεί ένα πλατύ κίνημα συμπαρσστασης σπό κατοίκους του Χολαργού έτσι ώστε να μην μπορέσουν οι συριζσίοι νσ αρπάξουν σπίτια συμπολιτών μας . Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για πολλούς από εμάς . Θέλουν να μας εξοντώσουν . Οι σριστεροί χαίρονται με τέτοιες κατσστάσεις γιατί μισούν τον τόπο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζήκοοοο....
    ....Στα διάλο Ζήκο και Ζήκο...!
    -Ζήκο Ζήκο είσαι εδώ;
    -Εδώ είμαι και σε χαιρετάω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή