Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ "11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ" ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΙΤΑΛΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ!

"Πρόσφυγες" δεν βαφτίσανε όλους αυτούς που μαπίνουν στην Ελλάδα από τα νησιά; Ιδού λοιπόν! Πέρασαν στην Ευρώπη από Ελλάδα ή Ιταλία...

και ήδη προκαλούν την "11η Σεπτεμβρίου" στο Παρίσι με συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις και δεκάδες νεκρούς. Νύχτα χάους στο Παρίσι που ζει τη δική του κόλαση από τους τζιχαντιστές που αυτή την ώρα σπέρνουν τον θάνατο! 
Το ρεπορτάζ από το newsbomb.gr:

Πολύνεκρες επιθέσεις σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο 10ο και 11ο διαμέρισμα του Παρισιού - Πυροβολισμοί σε εστιατόριο και μπαρ - Τουλάχιστον 60 οι νεκροί - Σε εξέλιξη ομηρία στο θέατρο Bataclan - Πυροβολισμοί στο εμπορικό κέντρο στο Les Halles - Εκρήξεις σημειώθηκαν κοντά στο Stade de France, όπου βρισκόταν ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ για το φιλικό αγώνα Γαλλία-Γερμανία 
Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στο Παρίσι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ υπάρχουν τουλάχιστον 60 νεκροί και πολλοί τραυματίες από μπαράζ επιθέσεων, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ σε εστιατόριο και μπαρ στο 10ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας. Η πρώτη έγινε στο εστιατόριο «Μικρή Καμπότζη» στην οδό Rue Bichat στο 10ο διαμέρισμα της πόλης. Την ίδια ώρα εκτυλίσσεται θρίλερ με ομηρία στο θέατρο Bataclan του Παρισιού, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία ενός καλιφορνέζικου συγκροτήματος της ροκ, του Eagles of Death Metal.
Η επίθεση στο εστιατόριο έλαβε χώρα πολύ κοντά στο Stade de France, όπου η εθνική Γαλλίας έπαιζε ενάντια στην εθνική Γερμανίας. Μάλιστα, στο γήπεδο βρισκόταν και ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος απομακρύνθηκε άμεσα από τους άνδρες της ασφαλείας του.
Στη συνέχεια άγνωστος άνοιξε πυρ έξω και από πολυσύχναστη καφετέρια.
Οι δρόμοι στο Παρίσι έχουν εκκενωθεί και το μετρό παραμένει κλειστό, οι φίλαθλοι σιγά σιγά με την βοήθεια της αστυνομίας απομακρύνονται από το στάδιο, ενώ έχει δοθεί οδηγία όλοι οι κάτοικοι του Παρισιού να μείνουν στα σπίτια τους.
Και τέταρτο τρομοκρατικό χτύπημα
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο Les Halles στο Παρίσι μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1.
thymata parisi neo d
Σύμφωνα με τη Liberation, στους δρόμους του Παρισιού έχει βγει και ο γαλλικός στρατός προκείμενου να συνδράμει στην επιχείρηση, ενώ η αντιτρομοκρατική έχει αναλάβει την υπόθεση.
stratos
Δείτε LIVE από το Παρίσι
Σε εξέλιξη ομηρία στο θέατρο Bataclan
Σύμφωνα με μαρτυρίες στο θέατρο Bataclan βρίσκεται σε εξέλιξη κατάσταση ομηρίας και ενώ υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον 100 ομήρους.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν ήδη απελευθερώσει 30 ομήρους, ενώ τα θύματα είναι τουλάχιστον 15. 
Ο Γάλλος δημοσιογράφος Erwan Desplanques ανέφερε στο BBC πως φίλος του κατάφερε να ξεφύγει από την ομηρία στο Bataclan concert venue, αναφέροντας του πως εκεί υπάρχουν τουλάχιστον έξι τρομοκράτες οπλισμένοι με αυτόματα. Όπως αναφέρει και στον χώρο της ομηρίας υπάρχουν πολλοί νεκροί ενώ οι τρομοκράτες κάνουν αναφορά στην Συρία.
Σύμφωνα με δημοσιογράφο της Liberation, ο οποίος επικαλείται πηγές της αστυνομίας, ο ένας από τους τρομοκράτες που επιτέθηκε θέατρο Bataclan ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά, ενώ συγκλονίζει μαρτυρία που αποκαλύπτει πως πολλοί οπλισμένοι άντρες εισέβαλαν στο θέατρο με καλάσνικοφ φορώντας μάσκες και άρχισαν να πυροβολούν τυφλά στο πλήθος.
Σύμφωνα με την μαρτυρία «οι τρομοκράτες πυροβολούσαν 10 λεπτά, ήταν εξαιρετικά βίαιο και τρομακτικό, οι τρομοκράτες είχαν τόσο χρόνο ώστε να οπλίσουν τρεις φορές, ήταν πολύ νέοι».
fd
Η στιγμή της έκρηξης
Για όσους έχουν φίλους Έλληνες στο Παρίσι, το τηλέφωνο της Ελληνικής Πρεσβείας είναι: (+33) 1 4723 7228
Δηλώσεις Φρανσουά Ολάντ
Πήρα την απόφαση να κλείσω τα σύνορα, δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ σχετικά με τις πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις, τονίζοντας ότι για ακόμη μια φορά θα νικήσουν τους τρομοκράτες.
Δείτε πού σημειώθηκαν οι επιθέσεις
bfd
Χρήστης του Twitter ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία, στην οποία υποστηρίζει ότι φαίνονται τα πτώματα έξι ατόμων.
826197 parisfusilladeok

2 σχόλια:

  1. O δημαρχος σας αυτους τους μουσουλμανους χαιδευει και περιποιείται.Και τους παρουσιαζει παρανομως σαν προσφυγες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κάθαρμα ο Τσίπρας γέμισε την Ευρώπη με δεκάδες χιλιάδες ισλαμοφασίστες δολοφόνους . Σε λίγο καιρό θα σφάζουν και στην Ελλάδα τους αδιάφορους Έλληνες σαν τα αρνιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή