Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ-ΚΑΓΚΕΛΟ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ! ΤΟΣΑ ΝΟΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Δείτε τον καλά. Είναι ο Υπυργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, του οποίου το βιογραφικό λέει ότι είναι καθηγητής ποινικού Δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από το 1980. Τόσα σκαμπάζει, τόσα λέει; Στουρνάρια θα βγουν οι φοιτητές από τα χέρια του! Δείτε τι κοτσάνα είπε, όπως την επισήμανε "το ποντίκι που βρυχάται":
Λέει ο κ. Υπουργός οτι ο Σύμβουλος του Υπ. Δικαιοσύνης συζήτησε με....


κρατουμένους, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του. Και ο σύμβουλος το επιβεβαιώνει : «Στο πλαίσιο αυτής μου της ιδιότητας επισκέφτηκα σχεδόν το σύνολο των ελληνικών φυλακών, όπου συνομιλούσα με μεγάλο αριθμό κρατουμένων, και το ίδιο έκανα κάθε φορά που απεργίες πείνας απειλούσαν τη ζωή των κρατούμενων».
(Πηγή:http://www.skai.gr/news/greece/article/298596/i-apadisi-labrou-gia-tous-dialogous-fotia-me-tous-purines/#ixzz3r5e9nA3m )


Ωστόσο, στο αρθ. 56, § 7 του ΠΔ63/05 - Κωδικοποίηση διατάξεων του Ν.1558/85 (Κυβέρνηση και κυβερνητικά όργανα) προβλέπεται ρητά ότι: "Οι ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες διατυπώνουν ειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά και παρέχουν συμβουλές". 
Τουτέστιν, οι ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες περιορίζονται στο να δίνουν γώμες και συμβουλές στους υπουργούς και όχι να προβαίνουν σε αποφασιστικές ενέργειες.
Μιλάμε για ...ασχετίλα με πτυχίο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου