Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ: 7 ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ! ΕΝΝΕΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΒΟΗΘΗΜΑ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

"Σχεδιάσαμε το 3ο Μνημόνιο, για να μην πετύχει"! Η δήλωση του Σόιμπλε για εν ψυχρώ δολοφονία του λαού μέσω του 3ου Μνημονίου, δεν συγκινεί κανένα ντόπιο πολιτικάντη/. Ψηφίζουν τους θανατηφόρους....
νόμους, οπως τους έρψονται από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες, μόνο και μόνο για να ρίξουν στην εξαθλίωση περισσότερους Έλληνες, από τπους οποίους απομένει να αρπάξουν την ιδιωτική περιουσία! 
Διαβάστε (όπως τα δημοσιεύει το Thestival.gr) ποια είναι τα φρικτά στοιχεία του ΟΟΣΑ για να δείτε πού μας πάνε οι προδότες:  
Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζει νέα έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) που δόθηκε στη δημοσιότητα ο πληθυσμός της Ελλάδας που δεν εργάζεται υπερβαίνει τα 7 εκατ. άτομα, με ολέθριες συνέπειες για τη βιωσιμότητα της οικονομίας.

Την έρευνα την δημοσιεύει η εφημερίδα "Νέα" και μεταξύ άλλων παρουσιάζει τα παρακάτω στατιστικά στοιχεία:
- Ο αριθμός των ανέργων (2015) κινείται στα 1.196.736 άτομα, ενώ σε τουλάχιστον 350.000 οικογένειες δεν υπάρχει ούτε ένα εργαζόμενο μέλος. Σε αυτό το θλιβερό στοιχείο έρχεται να προστεθεί και η εκτίμηση της Κομισιόν ότι η ανεργία στην Ελλάδα για το 2015 θα φτάσει το 25,7%, ενώ το 2016 θα αυξηθεί στο 25,8% επί του οικονομικά ενεργού πληθυσμού.
- Μια ιδιαίτερα ζοφερή εικόνα παρουσιάζει και η αποτύπωση του ποσοστού μακροχρόνιας ανεργίας. Περισσότεροι από 7 στους 10 ανέργους (73,1%) δεν έχουν δουλειά για πάνω από 2,5 χρόνια, ενώ οι νέοι άνθρωποι (18-24 ετών) αποτελούν το μεγαλύτερο θύμα της ανεργίας, καθώς το ποσοστό τους ανέρχεται σε 48,5%.
- Εξίσου ανησυχητικό είναι και το γεγονός ότι τουλάχιστον 9 στους 10 ανέργους δεν λαμβάνουν καμία απολύτως στήριξη από τον ΟΑΕΔ, ούτε ως επίδομα ανεργίας, ούτε ως επιδότηση απασχόλησης.
- Ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός (όσοι δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία) ανήλθε συνολικά σε 3.296.280 άτομα, ενώ το σύνολο των απασχολούμενων αριθμεί 3.591.407 άτομα. Από τους απασχολούμενους, τουλάχιστον 1 εκατ. άτομα που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα παραμένουν απλήρωτοι έως και 5 μήνες.
- 7 στις 10 θέσεις εργασίας που ανοίγουν αφορούν σε προσωρινή ή και περιστασιακή απασχόληση, καθώς οι λεγόμενες «ευέλικτες μορφές εργασίας» τείνουν να καταστούν κανόνας στην ελληνική πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου