Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ 1935!

Καλούμε το ΚΚΕ και τους υποστηρικτές του να απαντήσουν αν συμφωνούν ή καταδικάζουν το δημοσίευμα του Ριζοσπάστη, του επίσημου οργάνου του ΚΚΕ, δημοσίευμα του 1935. 
Δείτε το στα περισσότερα....




7 σχόλια:

  1. Οι περισσότεροι πολίτες ζουν στην άγνοια.
    Γι' αυτό άγονται και φέρονται από την προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κομμουνιστές είνσι καθάρματα και όσοι τους στηρίζουν ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ . Οι προδοσίες και τα εγκλήματα του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ αμέτρητα . Όνειρο τους είναι να διαμελίσουν την Ελλσδα . Δεν υπάρχει άγνοια σήμερα . Όσοι τους στηρίζουν είναι σπομεινάρια του Κεμάλ Πασά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η βρομο αριστερά στην Ελλάδα είναι το μακρύ χέρι της αμερικάνικης διπλωματίας στα Βαλκάνια . ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι αυτοί οι αριστεροί Μπάσταρδοι είπαν: ``Οι ψηφοφόροι της Χ.Α. είναι δολοφόνοι, γιατί δεν δικαιούται να υποστηρίζουν ό,τι δεν ''γνωρίζουν'' μετά την δολοφονία του Φύσσα.΄΄
    Εύλογα ρωτάω: Οι ψηφοφόροι της αριστεράς είναι προδότες, ναι ή όχι;
    Γνωρίζουν ό,τι στηρίζουν ένα προδοτικό κόμμα και μία προδοτική ιδεoληψία, ναι ή όχι; Και αν ναι...τότε εύκολα και αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα ό,τι ''στηρίζουν'' συνειδητά προδότες και μούλους των σοβιέτ, άρα είναι και οι ίδιοι προδότες...!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την .πρώτη μέρα ίδρυσης του το ΒΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΚΕ προσπάθησε νσ αρπάξει την Μακεδονία και την Θράκη μας και νσ την χαρίσουν στους Βούλγαρους . Αυτό το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ είναι η καταστροφή της Ελλάδος . Εάν δεν υπήρχαν ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ η μοίρα της Ελλάδας θσ ήταν καλύτερη . Είναι ντροπή Έλληνες να στηρίζουν τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΚΕ . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τους απολυμένους του Ριζοαπάστη και του 902 ακόμη δεν τους έχουν αποζημιώσει . Απέλυσαν 400 εργαζόμενους και τους έφαγαν τα λεφτά . Δεν υπάρχει χειρότερος εργοδότης από το ΚΚΕ . ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το κόμμσ βρωμάει από τα σκάνδαλα τις προδοσίες και τις συνωμοσίες εις βάρος της Πατρίδος μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή