Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ 1.800.000 ΕΛΛΗΝΕΣ! ΖΗΤΟΥΝ...ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!!! ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ!!!

Τα πολιτικά σκύβαλα που κυβερνούν τον τόπο, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού...

ρήμαξαν τον τόπο και φτωχοποίησαν ολοκληρωτικά τους Έλληνες, τώρα τους καταγγέλλουν διεθνώς ως υπεύθυνους για την οικονομική καταστροφή! Λένε ότι το μεγάλο κακό προέρχεται από τη γενικευμένη φοροδιαφυγή, γι' αυτό τον λόγο έχουν βάλει στο στόχαστρο περισσότερους από 1.800.000 φορολογούμενους πολίτες (Το εξώφυλλο του Βήματος σήμερα)! Ο Μεγάλος αδερφός θα τους ελέγχει! 
Πρσέξτε: αφού εξάντλησαν τους Έλληνες με παράνομους-αντισυνταγματικούς φόρους (ΕΝΦΙΑ), αφού αύξησαν τον ΦΠΑ στα νησιά και έβαλαν νέους φόρους (π.χ. σε μπύρα, κρασί), διδίδουν σε όλο τον κόσμο ότι οι Έλληνες δεν έχουν φορολογική συνείδηση! 
Αυτοί οι ίδιοι, μαζί με τους ομοίους τους (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) που ρήμαξαν τον τόπο και διέλυσαν τα δημόσια ταμεία βρίσκονται στο απυρόβλητο και στοχοποιούν ως φορολογικούς απατεώνες τους Έλληνες πολίτες! 
Είναι ή δεν είναι πολιτικοί εγκληματίες; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου