Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!!! ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΓΔΑΡΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!

Απάνθρωποι στο Παναιτώλιο θανάτωσαν τρία σκυλιά και έγδαραν το ένα. Σοκ και αποτροπιασμός στην τοπική κοινωνία.
Η κ. Αναγνωστοπούλου ανέφερε ότι ειδοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από μια γυναίκα, ότι στο Παναιτώλιο είναι θανατωμένα σκυλιά και το ένα ότι το έχουν γδάρει.
«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είδα εκεί», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της Φιλοζωϊκής Οργάνωσης Αγρινίου, η οποία πρόσθεσε ότι αυτά τα σκυλιά ζευγαρώνανε και συμπλήρωσε πως το περιστατικό πρέπει να έγινε την Πέμπτη το βράδυ.
Επεσήμανε ότι ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο έφτασε η τροχαία, ενώ η ίδια αργότερα πήγε στο αστυνομικό τμήμα κι έχει καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων ενώ είπε ότι θα καταθέσει και τις φωτογραφίες που έχει βγάλει για να προχωρήσει η δικογραφία. Η κ. Αναγνωστοπούλου έκανε λόγο για απίστευτη αγριότητα.
Η πρόεδρος της Φιλοζωϊκής Οργάνωσης Αγρινίου ανέφερε ότι ο δήμος δεν έχει χώρο για τα αδέσποτα, αλλά η Φιλοζωϊκή Οργάνωση λειτουργεί ένα μικρό χώρο στον οποίο φιλοξενεί 73 σκυλιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Η κα Αναγνωστοπούλου εξήγησε άλλωστε και στο www.zoosos.gr ότι μια γυναίκα, κάτοικος του Παναιτωλίου την ενημέρωσε για τα πτώματα των σκυλιών. 
«Όταν έφτασα στο σημείο δεν περίμενα να αντικρίσω τέτοιο θέαμα. Τα δύο σκυλιά, που δηλητηριάστηκαν με φόλα, τα αναγνωρίσαμε καθώς ήταν της περιοχής. Το τρίτο σκυλί ήταν γδαρμένο λες και κάποιος το έκοψε με φαλτσέτα για να βγάλει το δέρμα του ενώ ήταν κομμένα και τα γεννητικά του όργανα αλλά και γεμάτη αίματα η περιοχή του πρωκτού όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Σαράντα χρόνια ασχολούμαι με τα θέματα των ζώων αλλά τέτοιο έγκλημα δεν έχω ξαναδεί. Ο δράστης είναι ανώμαλος άνθρωπος επικίνδυνος για την κοινωνία» είπε.
Οι φωτογραφίες είναι πολύ σκληρές και όποιος θέλει μπορεί να τις δει εδώ
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου