Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΓΥΝΑΙΚΑ "ΦΟΝΙΑΣ" ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Η ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: "Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ!

Η γυναίκα ψηφίστηκε από τον κόσμο για να καταργήσει τα Μνημόνια και αφού εξαπάτησε τον λαό και έφερε το 3ο Μνημόνιο, τώρα εξοντώνει επισήμως τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και όχι μόνο! Η προσκυνημένη στους τοκογλύφους Χαρά Καφαντάρη, με δήλωσή της στον Σωτήρη Ξενάκη και τον Μάκη Κουρή, προκαλεί: "Το λέω και με ένταση", για να το τονίσει και...

συνεχίζει: "Η εποχή που κάποιος είχε δικό του μαγαζί και ήταν αφεντικό του εαυτού του, τελείωσε"! 
Το καταλάβατε; Η γυναίκα είναι δηλητήριο και θέλει πλέον να κλείσουν τα μαγαζιά τους οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες. Δεν θέλει να υπάρχει το ψιλικατζίδικο ή το φαρμακείο της γειτονιάς όπου κάποιος είναι αφεντικό του εαυτού του. Δίνει το σύνθημα για τον θάνατο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την επιβίωση μόνον όσων έχουν φτιάξει εταιρείες (μικρές ή μεγάλες)!!!
Ας τολμήσει να ξαναπεράσει από τα καταστήματα στις προεκλογικές περιόδους για να ζητήσει τη στήριξη των επαγγελματιών. Θα την πάρουν με τις λεμονόκουπες. 
Δείτε το βίντεο:

5 σχόλια:

  1. Άι σιχτίρ θέατρο του συριζα εσύ και το φασιστομόρφωμα σου . Ντροπή σου κομμουνίστρια της καλοπέρασης . Όσοι την ψήφισαν να την καμαρώνουν . Λεχρίτες απατεώνες ξεφτιλισμένοι συριζαίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eχει ιδιαν γνωμην το παρτσακλο...

    η μανταμ μιλα για εκεινην...
    δεν ειναι αφεντικο του εαυτου της, απλα τον εκδιδει στα αφεντικα της.
    Ο κwλος της ειναι ξεσχισμενος... μπρος πισω...

    Τις μαλακιες της ακομα για λιγο θα τις λεει...
    Συντομα θα φαει το μπατσο και θα δει τον ουρανο με τ αστρα...





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει το σχόλιο σου φίλε μου, μου αρέσει πολύ, λιτό και αποκαλυπτικό της πραγματικότητας.
    Ο χρόνος τους μετρά αντίστροφα, σύντομα θα τους δώσουμε ραντεβού στα...πως το έλεγαν αυτοί, με δικό τους όρο; "Γουναράδικα;;"(sic) Ε, αν το λέω καλά...εκεί!!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...είναι προφανές, οι ιδιοκτήτες των μικρών μαγαζιών, οι εμποράκοι, είναι ο ταξικός εχθρός της, ο καπιταλιστής έμπορος που πίνει το αίμα του εργάτη. τι; αν είναι μόνος του στο μαγαζάκι του και δεν έχει υπάλληλο; ε και, πίνει το αίμα το δικό του; οπότε πάλι καπιτάλα είναι και πίνει το αίμα του εργάτη... δισυπόστατο το νόημα, τι λες τώρα, τι λες! θάνατος στον εμποράκο, θάνατος!!! τι μόνο οι σύντροφοι εργάτες θα είναι άνεργοι; και οι έμποροι και οι έμποροι!!! τα μαγαζάκια είναι μπελάς, από παλιά, οι εμποράκοι από παλιά ήταν εναντίον τους(των αριστερών) και στον συμμοριτοπόλεμο, δηλαδή τον ανταρτοπόλεμο, όπως επικράτησε να λέγεται Μ.Μ.Π.(μετά ΜΗΤΣΟΤΆΚΙΑΣ Πρωθυπουργίας) άσε που αν ψάξεις τα υπόγεια όλων των εμπόρων, έχουν και τον Βασιλέα Παύλο σε κάδρο, καλά δεν το συζητώ για Παπαδόπουλο και Παττακό...εκεί να δεις κάδρααα, όλοι οι εμποράκοι ένα πράγμα ρε παιδί μου, Παπαδοπουλικοί, για αυτό σου λέω, ταξικός εχθρός, ταξικός εχθρός. οι ψιλικατζήδες ουουου! περισσότερο από όλους, πληροφοριοδότες στην Ασφάλεια, τα ξέραν όλα για όλους, αυτούς παίζει να θέλει να τους κρεμάσουν...όσοι είναι ζωντανοί ακόμα δηλαδή.
    και μετά, στην μεταπολίτευση, όλοι αυτοί με τα μαγαζάκια τους, αγόρασαν δικό τους εξοχικό, αυτοκίνητο για να πηγαίνουν στο εξοχικό (το σπίτι στην πόλη και το μαγαζάκι τα είχαν αγοράσει την εποχή του Παττακού και όταν οι άπλυτοι ήταν στις εξορίες) μάλιστα κύριε εμποράκο(!!!) όταν εσύ θησαύριζες εις βάρος του εργάτη, αυτοί ήταν στις εξορίες και όσοι δεν ήταν, αγωνιζόντουσαν για το "δίκαιο του εργάτη"... έτσι είναι, όταν εσύ είχες τηλεόραση στο σπίτι και έβλεπες συνταγματάρχη Βαρτάνη και πανάθα στο γουέμπλεϋ στην πολυθρονάρα σου, αυτοί καθόντουσαν στην τζαμαρία του RADIO ΚΟΡΑΣΙΔΗ όρθιοι, για να δουν το "πέϊτον πλέϋς... για αυτό τώρα που οι σύντροφοι τσε και βάρα είναι στην εξουσία θα πληρώσεις για τις αμαρτίες σου 70 χρόνων!! πάλι καλά να λες ρε εμποράκο, που η κυρία ...στάλιν δεν σε αποκεφαλίζει...αυτό το αφήνει στους λαθρομετανάστες να το κάνουν, (που φρόντισαν να φέρουν κατά εκατομμύρια) είναι πιο δεξιοτέχνες σε αυτό, παλιά για να λέμε την αλήθεια και οι αριστεροί, ναι ναι και αυτοί, πολύ καλοί "ήντουσαν" στο κόψιμο λαιμού, αληθινοί "καλλιτέχνες"...με κονσερβοκούτι όμως, ακόμα πιο δύσκολο από την χατζάρα των "ισλάμ ιμάμ μπαϊλντί"!
    τέλος πάντων και επειδή είδα ότι το σχόλιο είναι μεγάλο και εν κατακλείδι που λεν και οι "γραμματιζούμενοι"... συμφωνώ με την σ. στάλιν, να κλείσουν όλοι οι εμπόροι, όλα τα μαγαζάκια, είναι εστίες αστάθειας και διασάλευσης της δημόσιας τάξης, διότι μαζεύονται στην γειτονιά, δίπλα δίπλα είναι οι πόρτες των καταστημάτων τους και συζητούν μεταξύ τους για φόρους, χαράτσια και άλλα τέτοια ανατρεπτικά για την κυβέρνηση της "first time lift"!!!
    ``επικίνδυνα και κακοποιά στοιχεία οι έμποροι...!΄΄
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή σου ΜΕΝΙΠΠΕ που ειρωνεύεσαι την βουλευτή μας, μόνο αυτό έχω να σου πω, "ντράπου"!!!
    Βρε αγύρτη, αυτή η καλή κυρία αγωνίζεται ρε για όλους μας, τι νομίζεις; Ότι το κάνει για την ίδια, όχι ρε, για την Ελλάδα είναι έτοιμη να θυσιαστεί...και θα το κάνει αν χρειαστεί και είναι η ώρα της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή