Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΓΚΑΟΥ" ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ! ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΝΤΑΛΑ...

Θέση στον κυβερνητικό μηχανισμό φαίνεται πως κατείχε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και πιο συγκεκριμένα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Βασίλης Παπανικολάου, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook και υπερασπιζόμενος την εφημερίδα «Αυγή» αποκάλεσε «γκάου» τη χρυσή ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Του Γιώργου Ευγενίδη
Μπορεί να μην είναι διευθυντής επικοινωνίας της ΕΡΤ, όπως εφέρετο...

σε αρχικές αναρτήσεις χρηστών, αλλά ο κ. Παπανικολάου δεν είχε μείνει χωρίς οφίτσιο, μια και ήταν για λίγους μήνες αποσπασμένος στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.
Ο κ. Παπανικολάου είχε αποσπαστεί στον κυβερνητικό μηχανισμό με την απόφαση Υ 60/29.10.2015, αλλά το χειμώνα επέστρεψε στην ΕΡΤ και σήμερα εργάζεται στο γραφείο Τύπου του Ραδιομεγάρου.
Το απόγευμα της Πέμπτης η ΕΡΤ διαχώρισε τη θέση της από αυτή που εξέφρασε ο δημοσιογράφος, αν και μοιάζει παράδοξο βέβαια να αντιτίθεται ένας οργανισμός στα λεγόμενα του ανθρώπου που (από το γραφείο Τύπου) υποτίθεται ότι «απεικονίζει» τις θέσεις του. 
kollnews.gr (τίτλος: διαφοροποιημένος)

6 σχόλια:

  1. Κοίταξε, δίκιο έχει το παληκάρι. Όταν το μόνο που έχεις καταφέρει στη ζωή σου είναι αντί να ανεβαίνεις σε βάθρο ολυμπιονίκη να ανεβοκατεβαίνεις τα σκαλιά του Μεγάρου (Μαξίμου, εννοείται) και όταν έχεις μερικά εκατομμύρια ανεγκέφαλους που σε ψηφίζουν και χτυπάνε παλαμάκια για την πάρτη σου, δίκιο έχει. Όλοι είμαστε γκάου! Όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι ήθος έχουν, βρε παιδί μου, όλοι αυτοί τους οποίους χρησιμοποιεί ο ΣΦΥΡΙΖΑ για να στελεχώνει τα διάφορα πολιτικά γραφεία!
    Τι παιδεία! Τι κουλτούρα! Τι καλλιέργεια πνεύματος και ψυχής! Πω πω πω (που έλεγε και ο Αυλωνίτης...).

    Διαβάζω ότι ο εν λόγω διεθνούς φήμης και βεληνεκούς δημοσιογράφος, έκανε νέα ανάρτηση μέσω της οποίας ζητά συγνώμη από την κα Στεφανίδη, και λέει ότι είναι αυτός ο ίδιος γκάου!
    Πάλι καλά! Του πήρε 2-3 μέρες για να το καταλάβει ότι είναι γκάου! Ή μήπως τον έκραξε ο Αλέξης, και του είπε "κοίταξε να δεις αγόρι μου, εμείς σε τακτοποιήσαμε, κλείστο το ρημάδι σου για να μπορέσουμε να σε προωθήσουμε σε λίγο καιρό σε ανώτερα κλιμάκια".

    Είναι το ηθικό πλεονέκτημα για το οποίο μας μιλούσε ο ΣΦΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές. Σαν τον άλλον στις Σέρρες. Ο μπαμπάς πήρε το έργο και η κόρη είχε τον έλεγχο του έργου!

    Μήπως δεν είναι αυτοί γκάου, αλλά εμείς;
    Λέω τώρα εγώ...

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέγιστο εφεύρημα και τεράστιος άθλος του σύγχρονου Έλληνα ήταν να κατορθώσει να δώσει φωνή στα σκουπίδια. Και όντως... τα κατάφερε!!! Δεν κατόρθωσε όμως να τα διαχωρίσει από την αναπόσπαστη ιδιότητά τους να αποπνέουν δυσωδία και να μολύνουν θανατηφόρα την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι συριζαίοι είναι πολύ μαλάκες και καθυστερημένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εφημερίδα Αυγή του ΣΥΡΙΖΑ είναι εφημερίδα του κώλου και ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ που γράφει μαλακίες είναι δημοσιογράφος του κώλου, της παπαρίας και να τρώει πήδημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή