Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΜΙΤ ΚΑΙ ΕΥΠ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!!!!

Επί ποδός βρίσκονται στελέχη των μυστικών υπηρεσιών στα νησιά του...

ανατολικού Αιγαίου, καθώς το μεταναστευτικό ζήτημα αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά σε μείζονος σημασίας εθνικό πρόβλημα.
Υψηλά ιστάμενος κρατικός αξιωματούχος επιβεβαιώνει πως ακόμη και τους τελευταίους μήνες -δηλαδή εν μέσω καλοκαιριού- όπου οι ροές όσων εισέρχονται στην χώρα έχουν τεθεί υπό έλεγχο, «ύποπτα άτομα, τα οποία πιθανώς να διατηρούν στενές διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, ταξίδεψαν από την Τουρκία στην Ελλάδα».
Ο ίδιος αξιωματούχος επιβεβαιώνει ότι εξαιτίας αυτών των υποψιών έφτασαν πρόσφατα στην χώρα μας ειδικά κλιμάκια σε ζητήματα τρομοκρατίας. Πρόκειται για εξειδικευμένο προσωπικό της Europol που έχει στόχο να ξεψαχνίσουν τα διάφορα κέντρα φιλοξενίας ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες. Το πολυμελές κλιμάκιο της Europol θα συνεργάζεται στενά με αρμόδια στελέχη της ΕΛΑΣ, τα οποία είναι ενήμερα για τη δράση ύποπτων ατόμων που βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος ή το εγκατέλειψαν πρόσφατα, καταφέρνοντας να περάσουν στην καρδιά της Ευρώπης.
Στην εν λόγω επιχείρηση εντοπισμού των τζιχαντιστών ζητήθηκε και η συμβολή των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας παρά τις τεταμένες σχέσεις που επικρατούν μεταξύ της Ευρώπης και της γειτονικής χώρας, οι οποίες φαίνονται να διαθέτουν πολύτιμες πληροφορίες. Πληροφορίες, οι οποίες αναμένεται να συμβάλλουν ιδιαίτερα στην επιχείρηση και αφορούν στην επιβεβαίωση ή μη των ισχυρισμών αλλοδαπών που δήλωναν Σύριοι πρόσφυγες και χρειάστηκε να υποβληθούν σε ενδελεχή έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου