Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΔΟΞΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΡΟΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΟΟΥΚΑ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...

Αυτή είναι ομάδα θρύλος! Δόξασε για μια ακόμη φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο! Κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αρόουκα στην ...

παράταση και να περάσει στους ομίλους του Europa League! Τι σημασία έχει αν η άγνωστη, ακόμη και στη χώρα της, Πορτογαλική ομάδα Αρόουκα έκανε τον Ολυμπιακό να ιδρώσει μέχει και την παράταση; Δεν πειράζει. Είναι παλληκάρια που αγωνίζονται για την άνοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου! Άντε και με την κούπα στου Europa League, θρύλε! 
Για το ελληνικό πρωτάθυλημα, δεν χρειάζεται να κάνουμε ευχή: ο Ολυμπιακός το έχει ήδη εξασφαλίσει, πριν καν αρχίσει....

14 σχόλια:

  1. Καλα δεν ηταν και η πρωταθλητρια Γιουροβιζιον Καμπαλα που εκανε πλακα σε Ζμπαοκ και "Πρεσβη της φαπας" περσυ. Και τουλαχιστον αυτος την περασε. Οι αλλοι θ περασουν ομως τον όμιλό τους ή θα δοξασουν παλι την Ελλαδα με αποκλεισμους απο τα χωρια της Ασιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γαυρακια να μη μιλάνε γιατί η Ισραηλινή μπανάνα που φάγανε έφτασε μέχρι το λαρύγγι. Και δεν τη φάγανε απ το στόμα βέβαια. Πρώτη φορά χωρίς τσαμπιονς λιγκ με πληρωμένο πρωτάθλημα πρέπει να είσαι πολύ μακάκας για να το καταφέρεις. Συγχαρητηρια στον χοντρομουσατο μπαμπάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνε τον σταυρό σου που δεν σε απέκλεισαν οι Αρούκατοι, ε ήθελα να πω Αροούκατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα που πανηγυρίζουν την πρόκριση από τους αρούκατους!
    Λες να το είχε στημένο το ματσάκι για διπλό στο 90λεπτο;
    Πολλά τα λεφτά...Άρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπαδοι του Αφραγκουζου, βαψτε κανα καγκελο τωρα που μπορειτε γιατι με την δεσμευση περιουσιας του απο το ΣΔΟΕ, σε λιγο θα σας ζηταει αυτος δανεικα. Αντε προβατα που βγηκατε απο το λαγουμι σας επειδη παιζετε Ευρωπη μετα τις σφαλιαρες τοσα χρονια.
    Υ.Γ. Ο μπαμπακας σας, ειναι γαυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί που έχω πάει εγώ, ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα,τελικούς ημιτελικούς και και και...εσύ ακόμα περιπλανιέσαι στην έρημο του beer seva;;;Φέτος θα παίξεις στην Leoforo;Όπως σε κόβω την πεντάρα την έχεις στο σωβρακάκι σου.Εκτός και αν ξαναχεστείς επάνω σου και δεν κατέβεις κοτούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγουρα εκει που εχεις ταξιδεψει στην θεση 150 της ΟΥΕΦΑ ΜΟΝΟ εσυ!!! Γεια σου Πρεσβη της Φαπας.

      Διαγραφή
  7. Θα τολμήσεις να κατέβεις στη Λεωφόρο ρεζιλι της Ευρώπης ; Η πούτσα που έφαγες από τους άσχετους Ισραηλινούς θα πονάει για χρόνια. Πάρε πρωτάθλημα χωρίς τα φράγκα του χοντρού και μετά μίλα ξεφτίλα πουλημένε . Είκοσι βρώμικα πρωταθλήματα θα πληρώσει στη φυλακή ο χοντρομπαμπάκας. Εκεί να σε δω. Ούτε στην τρίτη ερασιτεχνική δεν υα βρεθείς χωρίς λεφτά. Άντε που μιλάς κιόλας αντί να βουλώνεις με σκατά το στόμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έφτυσες αίμα να κερδίσεις μια ομάδα του κώλου ρε άχρηστε και βγάζεις και γλώσσα ; Τι σκατά σας ταίζει ο Τσουκαλάς και έχετε φλιπάρει όλοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΠΟΧΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ.ΓΙΑ ΑΦΡΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΟ ΚΟΒΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να δω το τσουκαλά να σας φανατίζει για τα "ντέρμπυ" με τα Άσπρα Χώματα & τον Αργοναύτη να "πάθω κράμπα" από τα γέλια...χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρακαλουνται τα Ορκ της Λαγοφλωρου να αρωματιστουν καλα πριν κατεβουμε στο μπουρδελο που εχουν για εδρα και να κρυψουν μολοτοφ και φωτοβολιδες για κανα βανακι της Νοβα. Εκει τους παιρνει μονο να κανουν μαγκιες. Κατα τα αλλα, ας κατεβουν οι μπαλαρινες οπως ελεγε καποτε ενας μεγαλος προεδρος τους να ρουφηξουν παλι την καθιερωμενη ψωλια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο δύσκολο είναι τελικά να κάνεις μεταμόσχευση εγκεφάλου σε γαύρο...!
    Και αν τελικά βρεις μόσχευμα και κάνεις την εγχείρηση, ο μολυσμένος ασθενής αρουραίος του λιμανιού, αποβάλει το μόσχευμα με αποτέλεσμα να έχουμε τσουκαλοβραδύνιους επιπλοκές!!!
    Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και προτείνει ευθανασία για την περίπτωση ώστε να μην υποφέρουν περαιτέρω οι ασθενείς αρουραίοι του λιμανιού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγαλη κλιση προς την ιατρικη επιστημη βλεπω εχουν οι απογονοι του Πανλαγοκοταϊκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή