Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΣΤΑΤ!

Πρόκειται για απίστευτη πρόκληση της Κομισιόν να παρέμβει στη εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης με τον κατηγορούμενο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ζητώντας ουσιαστικά την αθώωσή του! Εκτός των άλλων δείχνει τον τρόμο τους διότι οι Ευρωπαίοι με επικεφαλής την Μέρκελ οργάνωσαν την κρίση με τα μνημόνια στην Ελλάδα!  Η Μέρκελ ήθελε να αρπάξει όλο τον δημόσιο πλούτο της χώρας και έπρεπε να βρει έναν τρόπο για να ρίξει στα βράχια την Ελλάδα. Οργάνωσε λοιπόν το σχέδιο αλλοίωσης των...

οικονομικών στοιχείων της χώρας. H EUROSTAT έδινε οδηγίσες και οι εδώ πρόθυμοι, με πρώτο τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ υπάκουαν στις οδηγίες! Και το έλλειμμα διογκώθηκε και η χώρα οδηγήθηκε στον διεθνή οικονομικό έλεγχο. 
Αντί λοιπόν να στείλουν στο διάολο την Κομισιόν για το απύθμενο θράσος της να υποδεικνύει στην εληνική δικαιοσύνη τι θα πράξει, κάνουν την πάπια. Έχουν και αυτοί τη φωλιά τους λερωμένη διότι Τσίπρας-Καμμένος συνεργάστηκαν με τους οικονομικούς δολοφόνους της χώρας για τη συνέχιση και σκλήρυνση των μνημονίων! 
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΛΟΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου