Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥΖΑΛΑ: "ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ 4.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ"! ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΝΕΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι! Οδηγούν στο χάος τη χώρα. Ο -υποτίθεται- αρμόδιος υπουργός για το μεταναστευτικό κ. Μουζάλας, δήλωσε ορθά-κοφτά ότι δεν γνωρίζει που βρίσκονται 4.000 μετανάστες και πρόσφυγες, όσοι δηλαδή δεν έχουν προσέλθει στη διαδικασία...

προκαταγραφής. Όπως εξήγησε, οι ίδιοι έχουν αρνηθεί την καταγραφή ή έχουν μετακινηθεί σε κοινότητες μεταναστών, τους οποίους δεν μπορούμε να εντοπίσουμε!!! Μιλάμε για κυβέρνηση η οποία δεν σκαμπάζει από τίποτε! Είναι όλοι τους αλμπάνηδες και σκιντζήδες του χειρίστου είδους. Οδηγούν στο χάος τη χώρα η οποία δεν γνωρίζουμε αν έχει ήδη γεμίσει τζιχαντιστές και άλλους επικίνδυνους ισλαμιστές τρομοκράτες! Το επιβεβαιώνει με τη δήλωσή του ο κ. Μουζάλας! "Αρνήθηκαν να καταγραφούν", λέει! Και αυτός τους άφησε και δεν ξέρει πού είναι!!!
Τόσο ξεφτίλας! 

Το σχετικό ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι από το Πρώτο Θέμα:
Όσον αφορά αυτή καθ' αυτή την προκαταγραφή βάσει των στοιχείων που παρουσίασε για το διάστημα 9 Ιουνίου-30 Ιουλίου:

- έχουν προκαταγραφεί 27.592 πρόσφυγες και μετανάστες

- από αυτούς το 57% είναι άνδρες και το 43% είναι γυναίκες

- υπάρχουν επίσης 1.225 ασυνόδευτα παιδιά στους καταυλισμούς

- σχεδόν μια στις δύο οικογένειες (το 48%) των οικογενειών που συμμετείχαν στην προκαταγραφή έχουν από δύο παιδιά και πάνω


Στους περίπου 60.000 οι πραγματικός αριθμός στην Επικράτεια


Να διευκρινιστεί ότι η καταγραφή των 27592 αφορά πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται  στην ενδοχώρα. Όμως, σε όλη την επικράτεια οι πρόσφυγες που έχουν καταγραφεί ανέρχονται στους περίπου 55. 000, ωστόσο αν προσθέσουμε και τον αριθμό εκείνων που δεν έχουν δεχτεί να καταγράφουν ή που δεν βρέθηκαν για να καταγράφουν τότε ο αριθμός αυξάνεται στους περίπου 60.000, Εκ των οποίων οι περίπου  11.000 είναι στα νησιά. Το κενό των περίπου 4.000 περίπου ανθρώπων που δεν έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με τον υπουργό, δεν ξέρουμε που βρίσκεται.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για το πόσοι πρόσφυγες αρνήθηκαν να καταγράφουν και ποιο είναι το κενό των στοιχείων ο κ. Μουζαλας απάντησε ότι δεν μπορούμε να υπολογίσουμε ακριβώς. Παραδέχθηκε δε πως υπάρχει ένα κενό περίπου 4.000 ανθρώπων όπως τόνισε δεν ξέρουμε που ακριβώς είναι! Όπως εξήγησε, αυτοί δεν θέλουν να καταγράφουν γιατί νομίζουν ότι θα εγκλωβιστούν εδώ και περιμένουν να ανοίξουν τα σύνορα για να μπορούν να φύγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου