Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ! Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΨΗΣ, ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΜΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ!!!

Τι να πει κανείς; Ποια η ωριμότητα του ανθρώπου; Μετά από 30 χρόνια γάμου, κουμάντο εξακολουθεί και κάνει άλλο κεφάλι, πάντως όχι η...

λογική! Ο ηλικιωμένος δημοσιογράφος Μανώλης Καψής, μετά από 30 χρόνια γάμου, αποφάσισε να χωρίσει και κοινοποίησε την απόφασή του στην πρώην σ΄τζυγό του με...sms! Η...εκλεκτή της καρδιάς του η νεαρή δημοσιογράφος Αμέλια Αναστασάκη, προσφάτως χωρίσασα και με ένα παιδί! 
Όλα αυτά τα φαινόμενα χρειάζονται ψυχιατρικής ανάλυσης...
Το ρεπορτάζ από την espressonews.gr
Το μήνυμα του Μανώλη Καψή προς τη σύζυγό του Σοφία, στο οποίο παραδεχόταν τον έρωτά του για την ξανθιά δημοσιογράφο, και ο θυμός της κόρης του
Ακόμα και όταν οι ψίθυροι που αφορούσαν τη σχέση του δημοσιογράφου και διευθυντή ειδήσεων του Mega Μανώλη Καψή με τη νεαρή συνάδελφό του Αμέλια Αναστασάκη δυνάμωσαν, λίγοι ήταν εκείνοι που πίστεψαν στη μακροβιότητά της. Κι όμως, η έντασή της ήταν που ώθησε τον δημοσιογράφο να βάλει οριστικό τέλος στον τριαντάχρονο γάμο του με ένα sms.
Από την Αννα Μιχαήλ

Ενα λακωνικό μήνυμα, στο οποίο παραδεχόταν τον έρωτά του για την Αμέλια και την πρόθεσή του να ζήσει μαζί της, οδήγησε στα πρόθυρα της απελπισίας τη σύζυγό του Σοφία. Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες είχε αντιληφθεί ότι η καθημερινότητά της έχει διασαλευτεί, αρνιόταν να παραδεχτεί τη διάλυση της οικογένειάς της. Θεωρούσε ότι πρόκειται για ένα πρόσκαιρο παραστράτημα από πλευράς του συζύγου της. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που η ξανθιά δημοσιογράφος γεννά αχαλίνωτα πάθη και θυελλώδεις έρωτες.

Φαίνεται όμως ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς το αλλοτινό παράνομο ζευγάρι έχει αποφασίσει να ενωθεί. Αρκετοί ισχυρίζονται πλέον ότι σύντομα θα φάμε και κουφέτα. «Είναι πολύ πιθανό ο Μανώλης να ζητήσει διαζύγιο και να προχωρήσει και τυπικά στην επόμενη φάση της ζωής του». Οι δυο τους εξάλλου μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο Μανώλης έχει έρθει μάλιστα κοντά και με τη μικρή κόρη της συντρόφου του, την οποία έχει αποκτήσει από τον σύντομο γάμο της με τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη.

Ο αναπάντεχος αυτός έρωτας δεν άφησε ούτε τον τελευταίο ανεπηρέαστο. Προτού ακόμα συνειδητοποιήσει ότι η πρώην σύζυγός του βρίσκεται σε σχέση, ενημερώθηκε ότι μετακομίζει από τη Γλυφάδα στο Παλαιό Ψυχικό με τον νέο σύντροφό της. Ο ηθοποιός, που έχει πολύ στενό δεσμό με την κόρη του, την οποία βλέπει καθημερινά, δεν σκοπεύει να μείνει μακριά της, γι' αυτό ετοιμάζεται να προσαρμόσει την καθημερινότητά του στα νέα δεδομένα.


Η σχέση αυτή έχει διαταράξει και την κόρη του Μανώλη Καψή, η οποία δυσκολεύεται να χωνέψει τις καταιγιστικές αλλαγές. «Η Αλεξάνδρα βλέπει τη μητέρα της να υποφέρει και φυσικά τα αισθήματά της απέναντι στη νεαρή Αμέλια, που είναι πιο κοντά στη δική της ηλικία παρά σε εκείνη του πατέρα της, δεν είναι φιλικά. Τη θεωρεί υπεύθυνη για την καταστροφή του γάμου των γονιών της».

Αντιδράσεις
Αμήχανη παρακολουθεί τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή του Μανώλη Καψή και η υπόλοιπη οικογένειά του. Οι γονείς του λέγεται ότι προσπάθησαν να τον επηρεάσουν και να τον συγκρατήσουν από το να καταστρέψει τον γάμο του. Την ίδια στάση είχε και ο αδελφός του Παντελής.
Παρά τις αντιδράσεις, το ζευγάρι δεν φαίνεται να πτοείται. Ούτε το αβέβαιο μέλλον του μεγάλου καναλιού, που στάθηκε αφορμή για τη γνωριμία τους, είναι αρκετό για να αποσταθεροποιήσει τη σχέση τους. Οι δύο δημοσιογράφοι εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία που τους δίνει το καλοκαίρι. Κάνουν κοντινές αποδράσεις, με την Τζια να αποτελεί τον πιο συχνό προορισμό τους.

Αυτό που έχει προκαλέσει έκπληξη σε φίλους και γνωστούς είναι ότι ο Μανώλης Καψής δεν δίστασε να φιλοξενήσει την Αμέλια στο σπίτι που διαθέτει εδώ και χρόνια στο νησί, όπου πέρναγε μέχρι πρότινος τα καλοκαίρια του με την οικογένειά του. Τουναντίον! Το ζευγάρι απόλαυσε βόλτες στα σοκάκια, χωρίς να ενδιαφερθεί στιγμή για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν λίγοι οι γνωστοί που τους συνάντησαν και αντέδρασαν με έκδηλη αμηχανία. Ο δημοσιογράφος έδειξε να μην καταλαβαίνει τίποτα. Συνέστησε με ιδιαίτερη θέρμη τη νέα σύντροφό του σε γνωστούς, αποδεικνύοντας ότι έχει πάρει οριστικά την απόφασή του.
Φίλοι και συγγενείς έχουν σπεύσει στο πλευρό της Σοφίας Καψή, που παραμένει σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να προσαρμοστεί. «Ηταν ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι. Η δοκιμασία της κόρης τους είχε φέρει τους δυο τους ακόμα πιο κοντά και ελάχιστοι περίμεναν τέτοια κατάληξη» μας είπε οικογενειακός φίλος. Ο ίδιος προσθέτει ότι ο Μανώλης Καψής έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, απολαμβάνοντας τον νέο έρωτά του.

7 σχόλια:

  1. Θα το ευχαριστηθει η νεαρα...
    Βιαγκρα, σαλια και τηλεοραση !!!
    Ευχομαστε να ζησουν τα παιδια !!!!!!!!!
    Χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Είδηση είναι ο χωρισμός του Μανώλη Καψή .
    Κάτι που εγώ ως γυναίκα που σέβομαι τον εαυτό μου , δεν θα σκεφτόμουν καν να πλησιάσω όποιο ζευγάρι και να το διαλύσω . Είναι όπως λένε οι παλιές , καλύτερα να χτίσεις εκκλησία , παρά να διαλύσεις οικογένεια .......

    Άλλωστε οι παλιές λένε και το άλλο : Σε παντρεμένο το βρ@κί ποτέ μην κατεβάσεις .
    Με κάλυψα νομίζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάνα όταν με γέννησες γιατί δεν μου το είπες ,
    πως έχει ο κόσμος βάσανα πως έχει ο κόσμος πίκρες ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή