Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Η ακύρωση της πολυήμερης εκδρομής για τους μαθητές του 1ου Λυκείου Χολαργού ήταν η αφορμή να ξεκινήσουν νέα κατάληψη σήμερα 12 Δεκεμβρίου! 
Ο λόγος όμως για τον οποίο ακυρώθηκε η πολυήμερη εκδρομή τους ήταν...
το ότι επί αρκετές ημέρες είχαν κάνει κατάληψη στο σχολείο με αποτέλεσμα να μην γίνονται μαθήματα! Έτσι, όπως θεωρούν οι καθηγητές, η ακύρωση της πολυήμερης εκδρομής ήρθε αναπόφευκτα. Δεν την ακύρωσαν οι καθηγητές-καθηγήτριες αλλά οι ίδιοι οι μαθητές που είχε καταλάβει το σχολείο.
Αυτή την ΄πωρα που γράφονται οι γραμμές αυτές δεν είναι γνωστό αν υπήρξε συνεννόηση ανάμεσα στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τους καταληψίες μαθητές, μια και όπως πληροφορηθήκαμε κάποιοι καθηγητές μπήκα στον σχολείο για να συζητήσουν με τους καταληψίες. 
Θα ενημερωθούμε και θα σας ενημερώσουμε αντιστοίχως. 

8 σχόλια:

  1. Ρε φερτε εναν εισαγγελεα που καθονται και μιλανε με τους καταληψιες κιολας. Ειναι δυνατον το καθε τσογλανι να κανει του κεφαλιου του σε δημοσιο σχολειο; Μα καλα που ζουμε ρε φουστη μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συριζαίες του συλλόγου Γονέων βρίσκονται πίσω από τις καταλήψεις . Θέλουν τα Ελλήνόπουλα να σέρνονται μέσα στον βούρκο της αριστεράς χωρίς Αξίες και Ιδανικά . Οι συριζαίες έχουν διαλύσει την Ελληνική Παιδεία . Θέλουν τα σχολεία κέντρα Μαστούρας και αναρχίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι μονο εισαγγελεα αλλα και ΜΑΤ σκυλια και στρατο. Χαλαρώστε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι εγω λεω να τους ψησουμε και κουλουρακια. Και να τους παμε και λιγες κουβερτες να μην κρυωνουν τα παιδια τωρα που ο καιρος ειναι κρυος. Μας δουλευεις και εσυ τωρα;

      Διαγραφή
  4. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ . ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ . ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρωί δύο παλιόπαιδα φασιστόμουτρα του ΑΝΤΑΡCIA χτύπησαν ένα παππού λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο γιατί τους έκανε παρατήρηση ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες και πάνε την παιδεία πίσω . Χτύπησαν έναν άνθρωπο 75 χρονών περίπου . Όσοι μετέχουν σε καταλήψεις είναι άθλιοι και άνανδροι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σημερινή ξεφτιλισμένη κυβέρνηση συριζα ανελ έχει αρπάξει χιλιάδες σπίτια Ελλήνων και οι μαμάδες των μπούληδων που κάνουν κατάληψη στηρίζουν στο κλεφταρά του συριζα τον Τσίπρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...αφήστε τα "παιδιά" να κάνουν καταλήψεις, έτσι θα μένουν αγράμματα και θα άγονται και θα φέρονται από τον κάθε δωσίλογο πολιτικάντη προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του!

    Το λεξιλόγιό τους θα περιορίζεται σε 70 έως 100 λέξεις, με προεξέχουσες τις παρακάτω: Μολότοφ, Εξάρχεια, "φόκο" στη Σημαία, κοινόβιο, μπάφος, μαστούρα κλπ, κλπ!!

    Κάποιοι τους φούσκωσαν τα μυαλά και τους είπαν ότι είναι επαναστατική ενέργεια το "κλείσιμο" των σχολείων...δεν τους είπαν όμως ό,τι οι ίδιοι είναι..."επαναστάτες του πρωκτού"

    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή