Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας - Πραγματοποιήθηκαν τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις - Το γιατί δεν εξερράγη η βόμβα εξετάζει η Αντιτρομοκρατική- Άνοιξε η Σταδίου
Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/12/2016) στην...

Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στο υπουργείο Εργασίας, στο κέντρο της Αθήνας.
Ήταν λίγα λεπτά πριν από τις 01:30 όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και προειδοποίησε πως στο κτήριο που στεγάζεται το υπουργείο έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος θα εκραγεί σε 40 λεπτά.
Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) πραγματοποίησαν έρευνες στο σημείο, ενώ αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή.
vomva athina9
Λίγη ώρα αργότερα έξω από το υπουργείο, στην οδό Σταδίου, εντοπίστηκε μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης, εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, δεν εξερράγη. 
Το σακίδιο ήταν τοποθετημένο σε κάγκελο της εσοχής, μπροστά από την είσοδο του Υπουργείου.
vomva athina6
Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο. 
Οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ, αφού πέρασε το διάστημα των 40΄που είχε δώσει ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, προχώρησαν διαδοχικά από τις 4.30 περίπου τη νύχτα, σε τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις για την διάσπαση του εκρηκτικού μηχανισμού.
vomva athina8
vomva athina7
Η Σταδίου παρέμεινε κλειστή και όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα στους γύρω δρόμους.
vomva athina10b
(Πανεπιστημίου)
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από τα συνεργεία της αστυνομίας που ερεύνησαν το χώρο μπροστά στο υπουργείο Εργασίας, έχουν βρεθεί υπολείμματα εκρηκτικής ύλης και άλλα αντικείμενα που θα ερευνηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μαρτυρία από το σημείο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου