Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ: «ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΙΘΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ! ΤΟ DNA ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ»! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ….

Το DNA των Ελλήνων τότε και τώρα

Πέρασαν 46.000- 59.000 χρόνια από τότε που ο σύγχρονος άνθρωπος...

εμφανίστηκε στον ελλαδικό χώρο, ωστόσο, χάρη στις αναλύσεις του DNA, έχουμε ακόμη πολλά να μάθουμε για την ταυτότητα των Ελλήνων.

Εντυπωσιακά στοιχεία αποκαλύπτουν μέρα με τη μέρα οι γενετικές έρευνες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και σε άλλα ευρωπαϊκά ιδρύματα, συμπληρώνοντας το παζλ για την καταγωγή των Ελλήνων. Τα πιο σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία για τη γενετική σύσταση των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας παραθέτει στο βιβλίο του «Η γενετική ιστορία της Ελλάδας - Το DNA των Ελλήνων» ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη έρευνα.

Από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που παρουσιάζει είναι ότι οι Έλληνες όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν γενετικά από άλλους λαούς, αλλά αντίθετα μετέδωσαν το DNA τους και στην υπόλοιπη Ευρώπη! Μάλιστα, το ελληνικό γενετικό υλικό «μοιάζει» πολύ με αυτό των Ιταλών, λιγότερο με των Γάλλων και με ένα ποσοστό των Ισπανών, όχι όμως και με των Τούρκων, όπως θα περίμενε κανείς λόγω της τουρκικής κατοχής.

Εντυπωσιακό είναι ότι το DNA των σύγχρονων Ελλήνων δείχνει καταγωγή από τη Νεολιθική εποχή και άμεση συνέχεια με αυτό των αρχαίων Ελλήνων, χωρίς να έχει υποστεί ιδιαίτερες προσμείξεις και, επιπλέον, το ενδεχόμενο οι αρχαίοι Έλληνες να είχαν φτάσει στην... Αμερική αιώνες προτού ο Κολόμβος φιλήσει το χώμα των «Δυτικών Ινδιών» εξετάζεται σήμερα ως πολύ πιθανό από τους επιστήμονες.

«Συγκρίνοντας το DNA των κατοίκων της Ελλάδας και ειδικότερα της Πελοποννήσου, με το DNA των κατοίκων της νότιας Ιταλίας, διαπιστώνεται ότι σε μεγάλο ποσοστό είναι ίδιο. Η γενετική συμβολή των Ελλήνων στη γενετική σύσταση των σημερινών κατοίκων της Σικελίας και της Νότιας Ιταλίας ανέρχεται στο 37,3% και 10%, αντίστοιχα. Είναι γνωστό ότι οι περιοχές της Μεγάλης Ελλάδας, στη νότια Ιταλία, αποτελούνται κυρίως από ελληνικούς πληθυσμούς, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το γενετικό αποτύπωμα εξακολουθεί να αποκαλύπτεται σήμερα, μετά από 2.500 χρόνια!», παρατηρεί ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Στο βιβλίο του, εκτός από την παράθεση δεδομένων, ο καταξιωμένος επιστήμονας συγκρίνει τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων με αντίστοιχα στοιχεία λαών της Βαλκανικής, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. «Η DNA υπογραφή των Ελλήνων αντικατοπτρίζει, ακόμη και σήμερα, την εξάπλωση των αρχαίων Ελλήνων και αποδεικνύει τη συνέχεια των Ελλήνων στο χώρο και στο χρόνο», επισημαίνει στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Οι εκπλήξεις της γενετικής

Οι νέες έρευνες, που βασίζονται στη μελέτη του DNA και όχι στις αναλύσεις αίματος όπως παλιότερα, οδηγούν σε πιο έγκυρα συμπεράσματα και αναμένεται να δώσουν νέες πληροφορίες για το γενετικό υλικό των Ελλήνων, εκτιμά ο κ. Τριανταφυλλίδης. «Το γεγονός ότι απέχουμε γενετικά από τους Σλάβους το είχαμε διαπιστώσει και παλιότερα, μελετώντας τις ομάδες αίματος. Πλέον έχουμε στοιχεία από 300.000 γονίδια και γενετικούς δείκτες για να αποδείξουμε ότι δεν ισχύουν, για παράδειγμα, ισχυρισμοί όπως ότι οι Έλληνες έχουν αφρικανική καταγωγή, όπως είχαν υποστηρίξει εσφαλμένα, τελικά, οι Σκοπιανοί», υπογραμμίζει ο καθηγητής.

Προσθέτει ότι με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα μελλοντικών μελετών. «Οι Σουηδοί επιστήμονες μελέτησαν οστά σε τάφους στη νότια Σουηδία και διαπίστωσαν ότι κάτοικοι των Μυκηνών είχαν φτάσει εκεί χιλιάδες χρόνια πριν, μεταφέροντας όχι μόνο πολιτιστικά αγαθά, αλλά και πλοία, καθώς και το γενετικό υλικό τους. Αυτό ξεφεύγει από όλα όσα ξέραμε ως τώρα», αναφέρει ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Το βιβλίο «το DNA των Ελλήνων στον κόσμο» παρουσιαστεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 11.30, στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών (Εθνικής Αμύνης 4), στη Θεσσαλονίκη.


Πηγή: Agelioforos.gr


ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΤΑ 99,5% ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA


Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ.
Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς...


Evτυπωσιακό! To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για … καθαρά καυκάσια φυλή (λευκή φυλή)!
Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων, άλλων πληθυσμιακών ομάδων, εκτός της λευκής, αποτελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρότερο… του 0,5%!
ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο OMOTIMOΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ Κ.ΤΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
Για οσους δεν θελουμε να γνωριζουμε τις λεπτομερειες της ερευνας ,τα συμπερασματα σε καθε κεφαλαιο αρκουν καθως επισης και η ιστορικη αναδρομη και περιγραφη αρχαιολογικων και παλαιοντολογικων ευρηματων
τΤΟ ΔΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ
1. το dna των Ελληνων ειναι παρα πολυ κοντινο με το κυπριακο, κοντινο με το dna των Ιταλων λιγοτερο κοντινο με αυτο των Γαλλων και ακομα πιο μακρινο απο αυτο των Ισπανων.
2.Το dna των Τουρκων απεχει πολυ απο το δικο μας καθως επισης και των σλαβων:Βουλγαρων και Σκοπιανων(καταρρεει θεωρια Φαλμεραιερ)
3.Το dna των Ελληνων απεχει πολυ απο αυτο την Αλβανων εκτος απο το dna των κατοικων της Νοτιου Αλβανιας της περιοχης κατω απο τον Γενουσιο ποταμο οπου το dna ταυτιζεται με το dna του ελλαδικου χωρου βασει αλβανικης ερευνας(Βορεια Ηπειρος)
4.Οι προσφυγες( Ποντιοι η Μικρασιατες)εχουν ιδιο dna με αυτο του ελλαδικου χωρου
5.Οι Βλαχοι των βαλκανιων διαφερουν μεταξυ τους γενετικα .Οι Βλαχοι της Ελλαδας εχουν το ιδιο dna με των υπολοιπων Ελληνων
6.Οι Μηκυναιοι κατεβηκαν στην Κρητη και δημιουργησαν τον Μηνωικο πολιτισμο.ολοι ειχαν το ελληνικο dna
7.To dna των Ελληνων δεν εχει καμμια σχεση με το αφρικανικο οποτε η θεωρια του Εβανς περι αφρικανικου πολιτισμου των μηνωιτων καταρρεει

8.Συστηνω να δειτε στο Google:το dna των Ελληνων ομιλια του ΚΤριανταφιλλιδη στην Πατρα
10.Το dna των μουσουλμανων της Θρακης ειναι ιδιο με το dna των χριστιανων ,ειναι το ελληνικο!!!!


ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ
1.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΜΟΑΙΜΟ,πχ στην ΓΑΛΛΙΑ δεν ισχυει αυτο διοτι εχουμε τους Γαλλους τους Βρετονους τους Κορσικανους τους Αλσατους ..
2.ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ.Στις Ινδιες ομιλουν πανω απο 100 γλωσσες
3.ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ,98% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ειναι ΟΡΘΟΔΟΞΟ
Ι

2 σχόλια: