Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ ΠΤΥΧΙΟ PROFICIENCY ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ DRONES! ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΡΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ! ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΗΣ! ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΣΥ ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ PROFICIENCY ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;;;

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Τα Drones ή τετρακόπτερα ή μη επανδρωμένα σκάφη κάτω των 4 κιλών, όπως λέγονται απαιτούν για τον χειρισμό τους (σύμφωνα με  ΦΕΚ 15 σελίδων το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας πάνω στα κόκκινα γράμματα) την απόκτηση πτυχίου ...

Proficiency! Πάλι καλά που δεν ιευκρινίζουν αν είναι από το Καίμπριτζ ή το Μίτσιγκαν! Μας δουλεύουν εντελώς; 
Όχι, δυστυχώς είναι γεγονός. Και η δική μας ερμηνεία είναι ότι αποτελεί ένα ακόμη μέτρο στραγγαλισμού των αγροτών. Οι αγρότες με τα Drones έχουν τεράστια διευκόλυνση στη δουλειά τους. Όπως αναφέρει σε ειδικό ρεπορτάζ του ο Παναγιώτης Μαυραγάνης τα drones αποτελούν «προέκταση» των ματιών του παραγωγού, καθώς βοηθούν τους αγρότες να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους από τη… στρατόσφαιρα. Ελέγχουν τεράστιες γεωργικές εκτάσεις μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και ανιχνεύουν ασθένειες σε φυτά και δέντρα, αποτυπώνοντας με ακρίβεια στον χάρτη «ανωμαλίες» πολύ πριν από την πολυπόθητη ώρα της συγκομιδής.Πρόκειται για μη επανδρωμένα αεροσκάφη, γνωστά με τον αγγλικό όρο «drones», τα οποία αξιοποιούν ολοένα και περισσότεροι Ελληνες αγρότες ως χρήσιμα εργαλεία, προκειμένου όχι μόνο να αυξήσουν την παραγωγή τους, αλλά και να βελτιώσουν την ποιότητα των καλλιεργούμενων προϊόντων.
υΌμως, με τα νέα απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση, σύμφωνα με την οποία για να μπορεί κάποιος να κατέχει ένα τέτοιο μηχάνημα πρέπει να έχει αποκτήσει πτυχίο Proficiency (να μιλάει δηλαδή τέλεια Αγγλικά), ουσιαστικά είναι σα να απαγορεύεται σε όλουςτους αγρότες να διαθέτουν drones! Ή μπορείτε να φαντασθείτε τους παραγωγούς να τρέχουν να πληρώνουν φρονιστήρια για να μάθουν Αγγλικά και να πάρουν το πτυχίο Proficiency; Δεν φτάνει δηλαδή ποιυ εξοντώθηκαν με τεράστιους φόρους και απίστευτες ασφαλιστικές εισφορές, η κυβέρνηση Τσίπρα τους βάζει ένα ακόμη εμπόδιο. Να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα drones για τον έλεγχο της παραγωγής και των χωραφιών τους αν δεν πάρουν πτυχίο Proficiency!!! 
Μια επισήμανση: για να γίνει κανείς πρωθυπουργός (βλέπε Τσίπρας ) δεν χρειάζεται να έχει καν πτυχίο Αγγλικής, ενώ για να γίνει αγρότης πρέπει να είναι...καθηγητής Αγγλικής! 

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί που δήθεν μας κυβερνούν και παίρνουν αποφάσεις για την ζωή μας πρέπει να είναι αλλού για αλλού. Το πώς σκέφτονται ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να παρακολουθήσει. Από την Φωτίου μέχρι την Καρακώστα, από την πατσαβουροΤασία μέχρι την "ξανθιά" Αυλωνίτου, από τον ΤΖΟΥΡΑρι μέχρι τον κκε ΚατρουΚάλο και την Σουβλίτσα-Τσακαλώτο. Και όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι έχουν για αρχηγούς τους, τους ερασιτέχνες Τσίπρα γνωστός και ως Κλούβιος, τον Παπατζή και τον μπαρμπαΜυτούση τον Φλαμπουράρη!!!
    Ωχ τι μας περιμένει ακόμη...
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή